Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iLoveAds

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A londoni Olimpia után senkinek sem maradhat ismeretlen a világ leggyorsabb emberének neve. A legendává érett Usain Bolt két egymást követő Olimpián nyerte meg MINDKÉT sprintszámot (100 és 200 méteres síkfutás), melyre eddig egyetlen ember se volt képes a világon. A tegnap…..
Hogyan hirdessünk egy szállást, minimál szolgáltatásokkal? Hihetetlen egyszerűen: "Van ágy, van reggeli!"                Az ötletet a frankfurti Publicis ügynökségnek köszönhetjük!  ..
Szimpatikus reklámfilm az Adidas-tól az ötkarikás játékok bűvkörében. Így szurkolnak az "angolok" - de hogy szurkolnak David Beckhammel?   Egy sport-celeb felbukkanása mindig nagyobb öröm, mint gondolnánk. Az Adidas is gondolt egyet, és felállított egy zárt színpadot…..
Egy egyszerű, de nagyszerű high-tech kütyü, amely az összes eddigi elképzelésünket megváltoztatja a nyomtatókról. Na ugye, hogy a méret a lényeg!   Alexander Zhulin ha valamiért, hát ezért biztosan megkapja a diplomáját a British Higher School of Art &…..
Üsd fel a kedvenc számodnál, énekeld a szöveget, majd tekerj belőle egy cigit és szívd el! Bob Marley neve alatt mondjuk stílusosabb lett volna.   Íme itt az első, Snoop Dogg nevével fémjelzett "elszívható" szövegkönyv! A San Francisco-i központú Pereira &…..
Természetesen egy-egy új reklámfilm! Kezdjük vidáman a hetet 3 top márka 3 top videójával!    Először is nem ártana felkelnünk, ennünk valamit, aztán örülni, hogy semmi sem hiányzik abból a világból, ami körülvesz minket. Love Mondays!    Ügynökség: DDB,…..
Amolyan Playboy-történeti áttekintés arról, hogyan befolyásolja a férfiakat a női divat...   A csomagolás változhat, de a lényeg ugyanaz marad!          ..
Egy frappáns marketing-ötlet, mely egyben érv is a közösségi oldalak hasznossága mellett.   Avagy a 70 fölött sem lehetetlen "facebooker"-ré válni.         A történet valahol ott kezdődik, hogy a Renault megkereste a Dorst & Lessert, hogy dolgozzon ki egy…..
Szimpatikus kampányba kezdett a Rock in Rio fesztivál, a brazil kormánnyal karöltve.   Mottójuk: a rock and roll nem a drogokról, hanem a szabadságról szól!       Mit is jelent nekünk az, hogy szabadság? Szabadság az, ha a megszokotthoz képest másképp…..
Aranyos, de még inkább eltalált plakátokkal rukkolt elő a Playboy magazin.   Egyszerű, de nagyszerű: ujjgyakorlatok kezdőknek, haladóknak, szingliknek, házasoknak, és a többi...       ..
Nemrég mutattunk be egy Coke Zero kisfilmet, s most itt a legújabb Coca Cola reklám, mely teljesen átértelmezi a biztonsági kamerák funkciójáról alkotott képünket.    A való világnak ugyanis VAN pozitív oldala - csak jól kell megvágni a felvételt, vagy épp eltalálni az…..
Ki nem unja még a gyógyszerreklámokat? Az NK Pharmacy előállt egy mentő-ötlettel.   Merész, kreatív, új... zseniális!       A stockholmi Garbergs reklámügynökségnek köszönhetjük ezeket a kültéri kreatívokat, Joel Rhodinnak pedig a fotókat. Bravó! Érzékeny…..
A Coca-Cola szerint minden lehetséges, de nem árt, ha merünk is esélyt adni dolgoknak.   Avagy egy forgatókönyv arról, hogyan lépjünk tovább a nulláról...           Ha a családi dráma kimaradt volna a Coke Zero új reklámjából, azt egész biztosan sokan…..
A mobilapplikációkat fejlesztő emberek fantáziája határtalan... Ahogyan az emberek napimádata is, avagy mit meg nem teszünk némi napsütésért.   Egy átlagos nyári reggel forgatókönyve: felkelés, kávé, zuhany, fogmosás, ruhák, táska, lift, majd: napszemüveg föl. A baj…..
Mi lesz a benzinkutakkal, ha már csak elektromos autók szaladgálnak az utakon? Íme néhány kreatív ötlet a Nissantól a "probléma" megoldására...       Az elektromos forradalom közelebb van, mint gondolnánk! A végeláthatatlan üzemanyagár-növekedéssel…..
Egyszerű fizika - és nem utolsó sorban igen csábító trükk ahhoz, hogy otthon is ki akarjuk próbálni. Szerintünk azért nem kéne... Kivéve, ha utána szívesen fizetünk az állatvédőknek.    Íme a poszt-posztmodern hirdetési stílus legújabb képviselője, a Flying…..