Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemzeti centrum

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevet az ember egy darabig, de most már egyre kevésbé vicces ez a "hungarian fairytale". Gondolom a teljesítménykényszer miatt Matolcsy napról napra egyre nagyobb adagban kapkodja be a tündérport, úgy pedig már könnyen képzeli, hogy csillámló szárnyakon száll egyre magasabbra a…..
nemzeti centrum 2012.06.29 22:35:22
@Bee-zony: Kanada jó hely, egy nagyon rövid időre volt alkalmam beleszagolni az ottani levegőbe. Mégis azt gondolom, hogy - puszta kalandvágyból - maradok még. Ennyire nem reménytelen a helyzet (talán), mint ahogy leírod, de a politika azon paradoxona, miszerint ahhoz, hogy "jót" tehessél az emberekkel, előtte jól át kell verned őket,hogy rád szavazzanak, masszívan tartja magát. A népnek hazudni kell, hogy hatalomra kerülhess, aztán utána azért hazudsz,hogy hatalmon maradhass. Igazat mondani egyenlő a politikai öngyilkossággal. Nem tudom, máshol ez milyen mértékben van így, biztos vannak nálunk értelmesebb népek. Hogy ki lehet-e mászni ebből a gödörből, vagy be kell robbantani a gödröt, - inkább az előbbire szavaznék.
Miért nem tesz a kormányzat semmit? Miért van az, hogy csak ingatják a fejüket az illetékesek, „akik elmennek, majd 5-10 év múlva visszajönnek”?  Lehet, hogy azért, mert nem érdeke, hogy az elégedetlenek itthon maradjanak?     „2012 elején a felnőtt lakosság 13…..
nemzeti centrum 2012.06.29 22:11:08
@Demján Sándor: Demján elvtárs,szívemből szóltál! Teljes mértékben tűrhetetlen,hogy vannak, akik nem képesek átlátni a nemzeti együttműködés rendszerét, sőt, egyszerűen nem akarnak együttműködni! Pedig mennyi nagyszerű közmunka-program indult szerte a hazában!Vannak,akik inkább elmennek Londonba mosogatni, minthogy itthon a parkban kapirgáljanak. Vannak olyanok is, akik keveslik a havi 47 ezer forintot, a mocskok!
És vannak itt olyanok is, akik qrvára nem tudnak mit kezdeni az iróniával, ami mentálisan majdnem annyira elszomorító, mint az elvándorlás...
Ez a poszt csupa találgatás. Még szép.Kapkodjuk a fejünket. Egyre több információ lát napvilágot alvilági körök és a magyar rendőrség rendszerszerű, igen jól szervezett "együttműködéséről". Amerikai filmeken nevelkedett magyar állampolgárként olyan nagyon nem…..
nemzeti centrum 2012.06.29 21:55:07
@spinat: Te mondod a frankót! :-) VL karrierje nem tegnap kezdődött, már az első Orbán kormány idején az éjszaka egyik császára volt. Akkor is feltűnhetett volna bármelyik "államférfinak". A bukásnak kettős oka lehet: egyrészt túl nagyra nőtt, és el is hitte,hogy érinthetetlen, másrészt valamelyik csókos megkívánta a diszkóbizniszt. Minden más magyarázat, magyarázkodás fairy tale...
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
Még mindig vasút. Direkt nem raktam egybe a minisztériumi közleménnyel, ne mosódjanak össze. Bárány Balázs VDSZSZ-alelnök tegnap interjút adott a HVG-nek. Nem érdemes semmit kihagyni belőle, vagy bármit hozzátenni, teljes terjedelmében kitesszük, olvassátok el. A fideszesek…..
Érdekesek ezek a mi híradóink. Amíg a Tiszta Kezek Mozgalom előbb kiolvadt a téli fagyból, és lassan lebarnul a nyári melegben demonstrálástól, addig az RTL Klub híradója is feliratkozott a hírhamisítók listájára, így teljessé vált a Lomnicizós-kukoricatolvajos-megvert zsidós…..
Van itt ez a nemzeti konzultáció. Naív ember azt gondolná, kíváncsiak a véleményünkre, igaz kicsit lejt a pálya a kérdésfeltevésekben, de a végén majd feldolgozzák, kapunk egy számot, hogy ezt szeretné a nép. Erre mit látok ma? Aszongya a hirdetés: "Azt gondoljuk, tovább…..
nemzeti centrum 2012.06.07 22:38:09
@Xebulon:
A politikus úgy hazudik, ahogy a választó igényli :-)
A "nemzeti konzultáció" a mókusvakítás jól kitalált formája, természetesen, csak kicsit sokba van.
  Miért kapnád ingyen, ha fizethetsz is érte? Ez lehet a szlogenje annak az üzleti filozófiának amellyel a mai napon piacra lépet a Vitézy Tamás érdekeltségébe tartozó, kéthetente megjelenő Helyi Téma fizetős heti változata. A már megvásárolható lap a Helyi Téma…..
nemzeti centrum A múltnak árnya 2012.06.07 16:12:00
 Olvastam a neten, hogy egy cseh történész olyan dokumentumokat talált, amelyek azt bizonyítják, hogy Lech Walesa a hetvenes évek elején együttműködött a lengyel kommunista titkosszolgálattal, sőt, a „munkáért” még pénzt is kapott. Mitagadás, indulatba jöttem.…..
  A magyar jobboldalt elemző Mi a jobb? sorozatunkban Rajcsányi Gellért, a Mandiner főszerkesztő-helyettesének írását olvashatják.     „Elfussunk? Nincs hová, sohun másutt Magyarországot meg nem találjuk... Az mi nemes szabadságunk az ég alatt sohun nincs, hanem…..
nemzeti centrum 2012.06.04 09:55:30
A sorozat eddigi legkorrektebb darabja, és legbátrabb is.Persze, csak a maga módján. Érződik a szerző csalódottsága,kicsit a hitevesztettsége is. A kemény kritikának látszó részekből is hiányzik néhány lényegi megállapítás:
1. A polgári Magyarország eszményét, a "Van más választás" lehetőségét a fidesz rombolta le, kizárólag hatalmi megfontolásokból. Orbán cserélte a "polgár"-t "zember"-re, a rendszert "plebejus"-ra.
2. A "velünk élő kádárizmus" továbbéléséért a fidesznél egyetlen párt sem tett többet. Ennek a "csúcspontja" volt a "szociális népszavazás". Milyen jobboldal az aminek jelentős bázisát a velünk élő kádárizmus fertőzöttjei adják?
3. Orbán,mint "korszakos államférfi". Orbán lehet "vidéki vagány", akár "furmányos parasztgyerek", de államférfi sohasem volt,és nem is lesz. Az ahhoz szükséges elegancia, nagyvonalúság olyan mértékben hiányzik Orbánból, hogy megrémül tőle,ha ilyennel találkozik. A távlatos gondolkodásról,vagy a hatalom egyéni célokra való nemfelhasználásáról nem is beszélve.
4. A mostani garnitúra kormányzásképtelensége szembeszökő, ezt csak az elvakult nem látja. A kontraszelekció olyan mértékben határozza meg a személyzeti politikát,hogy gyakorlatilag működésképtelenné teszi a rendszert.
5. Orbán nem tud,vagy nem akar mit kezdeni a "nemzeti nagytőkésekkel". Az "ezek is lopnak" vélekedés megállíthatatlanul terjed, Orbán korrupt politikusként fog megbukni.
6. A "fidesz-bázisú" jobboldal zsákutca, ezt a szerző alaposan bebizonyítja, a végkövetkeztetés kimondása nélkül.
Hősök pesze kellenek. Muszáj,hogy legyenek. Nemzeti ünnepek is kellenek, néha össze kell gyűlni közetereken, beszédet mondani,hallgatni,koszorúzni, érezni,hogy mi összetartozunk,egy nemzet vagyunk.Hősök vannak is. Az ezer év kitermelt néhány olyan figurát, akik körül kialakult a…..