Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pahaszt (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap óta így néz ki a Köztársasági Elnöki Hivatal nyitó oldala. A végén még kiderül, hogy Áder rászolgál a megelőlegezett bizalomra, és valóban méltó a posztjához: Nagyításhoz kattints a képre..
pahaszt (törölt) 2012.06.07 17:36:36
pahaszt (törölt) 2012.06.07 17:40:37
@Legelő Őse:

Dr. Regős Péter megvan?

Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ők sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja őket
Magyar férfiakat, s nőket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Európába keveredtek
Emberekké nem vedlettek,
Ázsiai majmok még ők,
Zsivány Trianon-védők.
pahaszt (törölt) 2012.06.07 17:45:38
@berczy04:

Köpjél!:)Ki a faszt érdekli?:) Na megyek,mert van még dolgom elég.Dagonyázzatok amíg még lehet,aztán bőrönd elő,mert szerintem lassan úgy jártok,mint a Görög tv-ben a liberális csajszi.:)
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
pahaszt (törölt) 2012.06.04 19:49:37
@ezanicknevem:

Sőt!Néhány évtized múltjával még le is teremted,hogy minek mutogatta családja szebbik felét.Ő tehet róla,ráadásul ferdít is,mert fegyverek sem voltak és nem egy rakásnyian voltatok,csak hárman.Rohadék....még van pofája hazudozni és dühtől vezérelve,újra meglátogatod.;)

@Faszt vagytok ti lovas nemzet: Olvasgass Rubicont és ne mosd össze a színeset a fehérrel.
pahaszt (törölt) 2012.06.04 20:33:33
@ezanicknevem:

Nézd,az igazság az,hogy Magyarországon ma van egy olyan társadalmi réteg,akik utálnak mindent,ami magyar.Legyen az ember,állat,zöldség,történelem,stb.Mindent!Ez már régen nem Trianonról,vagy Horthyról szól.... Az öröm az ürömben,hogy kevesen vannak,persze itt tobzódás és tolongás van,de a valóságban a társadalom csak elenyésző részét képezi ez a közösség.Ezért nem is érdemes bármilyen eszmecserét folytatni velük,ha csak nem az a cél,hogy az ember kiadja magából a felgyülemlett feszültséget.Én így járok el,mert a hülye dumájuk nem érdekel,de arra jó,hogy szinte meditációs nyugalomban térjek nyugovóra.:)
 A ciklus feléhez érkezve egyre inkább érzékelhető, hogy Orbán hamarabb bukik majd meg, mint ahogy azt akár ő, akár a hívei gondolták volna. A tegnapi tévéinterjú nem csak azt mutatta meg, hogy a jelenlegi magyar miniszterelnök össze-vissza hazudozik, hanem azt is, hogy fogalma…..
pahaszt (törölt) 2012.05.31 11:09:24
@orient:
Szintén hibás!

Izraeli befektetők álltak a beruházások legalább hetven százaléka mögött!Az ingatlan biznisz legalább nyolcvan százalékban Izraeli cégek,cégcsoportok kezében összpontosult!Antal kormány nem érdekel,ráadásul rálátásom sem volt az akkori ügyekre.A Sukorói befektetés csak a kezdet lett volna.Antalék alatt az olajszőkítés ment nagy iparban,százával jöttek a "fűtőolajos" vonatok,majd a következő "banda" is megszedte magát ezen vonatokból.
pahaszt (törölt) 2012.05.31 11:22:29
@orient:

Nyafi kicsim!Ha eddig tartott,akkor eddig tartott.:)Te majd megmondod,hogy az Audi,az ugyan az,mint egy földvásárlás!Rendben picinyem... Holnap nem veszem fel a telefont!;)
A Duna parti Mártír emlékművet gyalázatos feliratokkal firkálták össze. Legszívesebben azt mondanám, elmebetegek, de attól tartok, többen vannak, mint egy zárt osztályra való szerencsétlenség. Ha én Köztársasági Elnök lennék, most odamennék egy vödörrel, és egy kefével,…..
pahaszt (törölt) 2012.05.26 15:44:21
@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi:

Nagyjából összefoglaltad a valóságot.Na most egyre inkább elegük van az embereknek a pajeszkaftánosokból,persze nem mindenki mondja ki nyíltan,viszont az öklök már szorulnak,mert csak a hülye nem veszi észre,miként lesz a tejet adó tehénből hirtelen adósság.Hiába no...a "népszerűséget" nem adják ingyen,azért keményen meg kell dolgozni!Látjuk,nagy a munkamorál....
pahaszt (törölt) 2012.05.26 16:58:20
Horthy és a fehérterror!

1920. július 19-én nevezte ki Horthy Miklós gróf Teleki Pál földrajztudóst Magyarország miniszterelnökévé, miután Simonyi-Semadam Sándor kormánya a trianoni békeszerződés aláírása nyomán elvesztette támogatottságát.
A hatalomba lépő Teleki-kormányban számos miniszter – például Rubinek Gyula a kereskedelmi minisztériumban, vagy Korányi Frigyes pénzügyminiszter – megtarthatta pozícióját, ami kiválóan demonstrálja, hogy a váltásnak elsősorban politikai okai voltak, és a feladatok változatlanok maradtak. Az új kabinetnek talpra kellett állítania a Trianon miatt traumát szenvedett magyar gazdaságot, emellett pedig gondoskodnia kellett arról, hogy a rendszer megszilárduljon, megszűnjenek a szélsőséges kilengések; elsősorban tehát a Prónay Pál vezette fehérterroristák különítményeit kellett felszámolnia.1920 decemberében csúfosan megbukott a pénzügyi konszolidáció terén tett kísérlet, ugyanis Korányi Frigyes pénzügyminiszter programját maguk a kormánypárti képviselők szavazták le. A Teleki-kormány ekkor a bukás szélére került, de Horthy végül bizalmat szavazott az arisztokrata politikusnak, és csak Korányi távozott székéből (a helyére Hegedüs Lóránt került). Az 1919 ősze óta Budapesten garázdálkodó fehérterroristák megfékezése és a közbiztonság javítása terén Teleki már jobb eredményeket mutathatott fel, miután a Prónay-féle különítményeseket erőszakkal besoroztatta a Magyar Honvédségbe – miniszterelnökségének talán egyik leghíresebb jelenete volt, amikor a Britannia Szállóban kiépített fehérterrorista főhadiszállást személyesen számolta fel.
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
pahaszt (törölt) 2012.05.24 10:02:04
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Azt hiszem,hogy itt már valaki említette,miszerint a zsidók képesek összefogni,mi pedig nem.Na ez egy elég hiányos ismeret a magyarról,ráadásul megalázó és dehonesztáló "ítélet".Mert mi az igazság?A magyarok képesek "egyként" működni,sőt.....szeretnek is egyként működni.A cél,az a tetves kijelölt cél az már valóban más.Soha a büdös életben nem törekedtünk arra,hogy mi legyünk a világ elnyomói.Soha nem jutott eszébe ennek a szerintük szánalmas népnek,hogy kiválasztott faj -bár mindeközben büszke volt múltjára- és soha nem jutott eszébe az sem,hogy különböző kárpótlásokkal lopjon a többi néptől.Ami miénk az a miénk,ami a tiétek az a tiétek.Élni és élni hagyni.Na most ez nincs meg a mocskos,genetikailag deformált fajtájukban.Ők lopnak,csalnak,hazudnak annak érdekében,hogy egy kis dollárhoz,vagy erkölcsi fölényhez jussanak.Nincs apelláta,ezek ilyenek!A magyarok viszont egy tál finom bográcsozásra azért szívesen összejönnek.Megbeszélik bújukat,bánatukat és segítenek a barátaiknak és a jó szomszédoknak.Ezt én nem nevezném lemaradásnak,hiszen ez lenne a cél,egy igazán demokratikus világban.Persze,nem fogunk össze a mocskosság és a hatalommánia szent barhesza alatt,hiszen mi akkor támadunk és bizony kurva erősen támadunk,ha valaki/valakik bepofátlankodnak közös pörköltezéseinkre,illetve lopják azt a kevés megmaradt pénzünket is.Most ez történik... Bepofátlankodnak József Atilla nevében(mert használják Őt is,mint egyfajta zsidó pajzsot),emlegetik Einsteint és már azt is a pofánkba vágják,hogy nélkülük nem lenne élet.No....azért én megpróbálnék egy olyan világban élni,ahol nincsenek jelen az "orrnehezek".
pahaszt (törölt) 2012.05.24 11:27:37
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Pont és kész!Összefoglaltad a lényeget!
Szentesi Zöldi László, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese a Vörös festék című cikkében Dániel Péter legutóbbi akciója kapcsán a jobb- és baloldalról elmélkedik és haditudósításában arra a megállapításra jut, miszerint „Dániel Péter eldöntötte a régóta…..
pahaszt (törölt) 2012.05.18 02:16:05
@Dr. No:

Ne tőlem kérdezd... Én nem vagyok sem Jobbikos,sem Fideszes csak kizárólag a józan ész ösvényén haladok... :) Kérdezd inkább a haverod,hogy vajon mi a faszt remélt,vagy várt ettől a fantasztikus akciótól?
Ha egy nép nem ismeri a saját történelmét, akkor könnyen úgy járhat, hogy újraéli azt. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy mi magyarok nem ismerjük a Horthy-korszakot.A Horthy-szobor ünnepélyes avatása Pedig terjed a lelkesedés. Gyömrőn átkeresztelik a főteret…..
pahaszt (törölt) 2012.05.16 17:25:12
@bircaember maxval:

Nektek és a Dániel féléknek ez a legfőbb problémájuk.Abban az időben,egy gyakorlatilag romokban álló országot kellett újra felépíteni(ami sikerült),közben lavírozni a "hatalmasok" között!A kaftános hét százát,hogy nem a barheszes csürhével volt elsősorban elfoglalva.Nem,nem bizony.Persze azért bajuszt akasztott Adolffal,de ha látta volna előre,hogy ezért milyen hatalmas lesz néhány tíz év elteltével a hála,azt hiszem még ennyit sem tett volna és igaza lett volna.Mert így neveld a sárkányodat.Néhány tíz év múlva még azt kis bisz-basz valamit is leöntik Tevje unokái,amit szobornak neveznek,majd tömeggyilkosnak és hazaárulónak titulálnak.Romokban álló ország és nem a kaftánosok voltak a legfontosabbak....megáll az ember esze... Na elég volt belőletek!
pahaszt (törölt) 2012.05.16 18:18:48
@nu pagagyí:
Saját kezűleg nem biztos,ráadásul ez lényegtelen.Horthy gyáva volt,Rákosi pedig jót akart!Ezek a Te szavaid... No comment... Na jó,megfájdult a fejem!
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
sorok között A lusta görög 2012.05.10 17:46:00
A lusta görög kifejezéssel gyakran találkoztam az elmúlt hónapok során. Annak ellenére, hogy nem vagyok az általánosítások híve, azt tudom, hogy az adóelkerülést és az állami juttatásokkal való trükközést Görögországban sokan szinte tudományos magaslatokba…..
Valószínűleg nem lenne ekkora botrány a földbérletek körül, ha a kormány körüli vállalkozók nem lennének ennyire mohók, és nem akarnának mindent besöpörni – mondja Szabó Rebeka, LMP-s országgyűlési képviselő. Az egyik legaktívabb földügyi politikus…..
pahaszt (törölt) 2012.05.11 15:43:31
@röhögő:

Áhhh...nevess tovább!
Mindannyian tudjuk; a parkolási szabályozás kaotikus, különösen igaz ez a kerékbilincs alkalmazási lehetőségeire. Volt időszak, amikor csak a KRESZ-t megsértőkkel szemben jártak el ily módon, míg egy időben (és a tapasztalatok szerint mostanában is) lejárt parkolójegyért is…..
pahaszt (törölt) 2012.05.11 15:32:53
@Dövan:

Látom,Te még voltál katona!;)Bár az MG kifejezés nem a ma harcoló,illetve nem harcoló alakulatok sajátja... De milyen kibaszott jó lenne egy ilyen tehernyautó manapság.. Persze lennének sokan,akik aztán nagy hanggal ütnének,mint a toleráns liberálisok persze...Sok van még itthon ebből a tetves zsidó fajtából...ÓÓÓÓÓ...tudom én azt nagyon jól,akik ütötték a magyarokat 56 után és közben!Mesélte édesapám mennyire szerették ezek a magyart.Te....csupa szív emberek voltak hangosan beszélővel és lánccal...Ráadásul baromi kemény lények is voltak ám ezek!Láncra vered,majd a barátod sikításával terrorizálod a barátait.... Közben jót nevetgélsz,sőt...röhögsz a haverokkal együtt!Ó de kibaszott pazar,persze erről nem szól már a Zohár,mert ez már "dúvva"!Annyit kell mondani,rohadék magyarok,Ti aztán szemét népség vagytok.... Én...speciel szeretek,sőt megtisztelő,ha ezek után szemétnek neveztek ki...Ja...a rohadék náci(tisztességes magyar)kimaradt!
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
pahaszt (törölt) 2012.05.09 12:10:43
Egy hamisítatlan propaganda kiáltvány!

Most nem a nácik prezentálták,hanem a másik oldal(amik és akik gyakran fedésben álltak és állnak egymással).Csodálkozni?Nem helyénvaló,mert kizárólag az ostoba ember sajátja.... Ez a jövő!A Homo sapiens,aki felismerte az aljas szándékot,átlát az egyáltalán nem bebugyolált valóságon az a jelenben nácivá és fasisztává avanzsált,az elnyomók,a hatalmukat bőszen és minduntalan fitogtatók és hatalmukkal nem "csak" élők,hanem visszaélők pedig az áldozatok,az üldözöttek a királyok!Báránybőrben parádézó rókák,akik már most bele-bele csípnek leendő áldozatukba,hogy felmérjék megérett e már az idő a nagy harapásokra.Mikor ellenálásba ütköznek,akkor nyüszítve,vonyítva visszavonulót fújnak,de soha nem mennek messzire,csak meghunyázkodva várják az újabb alkalmat.Ilyenkor születnek az ehhez hasonló írások és ilyenkor beszélik meg egymás között,mennyi burgonya kerüljön a barheszba,mielőtt új lendületet vennének.Csalódottan konstatálják az eseményeket,hogy egyre több a magát megmutató farkas,akik ahelyett,hogy eliszkolnának sajnos veszik a bátorságot és visszatámadnak.Egyre nagyobb vehemenciával és dühvel.Ez a pihenőidő.Újra előkerül a Hasbara és a Zohar is átlapozásra kerül,egyfajta megerősítésként,miszerint a helyes úton járnak.Majd ismét nagy levegő és mint Tevje,újra nagy hanggal kezdik énekelni a megkopott lemez ismert dallamait(nem,nem...a Hare Krishna csengő,mosolygós szólamaira gondolok) .Így megy ez már elég régen,de a felismerés,a tanúlság levonása az soha nem szerepel az étlapon,pedig ugyanúgy emésztésre való lenne,mint a tartalmas sólet sok árpával.A Gólem megszületik,mert perverz módon újra és újra megteremtik,majd a teremtett lény teremtője ellen fordul,mert ütik-verik ahol érik és itt,ezen a ponton érkeztünk el a már említett csodálkozásig.Az ostoba mindenit.....