Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenclabda

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Deadline jelentése szerint a messzi-messzi galaxis történetének VIII. felvonását Rian Johnson írja és rendezi. Óriási hír. Bármennyire is csipázzuk J.J. Abramset, ő blockbusterekre - méghozzá bitang jó blockbusterekre termett filmalkotó, aki azok minden szabályát betartja, és…..
A Paramount egy vadonatúj teaser plakáttal végre leleplezte a negyedik Transformers alcímét, melynek kapcsán épp a napokban erősítették meg, hogy Dinobotok is szerepelnek benne. Azt se tudom, hova legyek örömömben. Most viszont, hogy a cím adott, jöhetne az első trailer is. ..
Ha nem is döntött meg minden bevételi rekordot (csak néhányat), nem túlzás azt állítani, hogy Az acélember minden idők legmonumentálisabb szuperhősös mozija. Zack Snyder rendező, David S. Goyer író és Christopher Nolan producer nem csupán egy teljesen új világot húzott fel…..
Minden idők egyik legjobb rosszfiúja ugyan csak egy reklám erejéig tért vissza a vászonra, pontosabban a tévék képernyőjére, de egyszerre nosztalgikus és hátborzongató érzés Hugo Weavinget újra Smith ügynök gúnyájában látni, fessen, szenvtelenül, kicsivel kevesebb hajjal, de…..
Megérkezett a Vasember 3. új előzetese, és... és... hát ezt látni kell. Vagy tudod, mit, ha két és fél perc borzongás helyett inkább majd két órát szeretnél borzongani, akkor inkább várd meg a filmet! De higgy nekem: könnyen lehet, hogy ez lesz az eddigi legjobb Vasember-epizód.…..
A magát mindentudónak vélő (ugyanakkor félelmetesen jó találati aránnyal rendelkező) Latino Review elég meredek, egyben alsónemű-nedvesítő pletykát tálalt a(z egyelőre nem) készülő Justice League-filmmel kapcsolatban. A hatás kedvéért pontokba szedem nektek: Az…..
A Latino Review arról számolt be, hogy, bár a Justice League film rendezővel, startpisztolylövéssel és tervezett bemutató dátummal még mindig nem rendelkezik, főhőseinek névsora már ismert. A Warner láthatóan biztosra akart menni, ugyanis az öt fő karakter, akikre a film…..
Egyéni listámmal majd egy kicsivel később jelentkezem, előtte - blogunk történetében először - szerkesztőségi gyűjtéssel kényeztetlek titeket, melyet a kilenctagú csapat vért izzadva, egymás és saját torkát véresre kaparva imádkozott össze az elmúlt napok során. Na jó,…..
A várakozásnak vége. Ma öt hete, hogy lerántottuk a leplet a szerkesztőségi lista utolsó öt helyezettjéről, hogy aztán hétről hétre újabb ötösfogatokról mondjunk véleményt. Ma végre kiderül, melyik filmeket tartottuk mi a legjobbnak, és főleg, hogy milyen…..
Amióta a Disney megvásárolta a Lucasfilmet, számtalan hír jött velünk szembe, változó hitelességgel, persze. Megpróbáltuk összegyűjteni a fontosabb infómorzsákat, hogy azok a hűséges olvasók, akik csak nekünk hisznek el bármit is, ne maradjanak tudatlanul.…..
Filmdroid Marvel vs. DC 2012.10.19 13:00:00
Jó pár lépéssel le van maradva a DC a Marveltől, hiszen utóbbi már elkészítette a Bosszúállók (Avengers) filmjét, ami ráadásul kedvelt, és sikeres lett. A DC még csak terveket dédelgetett az Igazság Ligája (Justice League) csapatáról. Az a hír röppent fel, hogy ennek…..
A The Huffington Post blog interjút készített James Cameron rendezővel, amelyből kiderült, nem sokon múlt, hogy nem ő rendezte meg a Jurassic Parkot. Előrehaladott tárgyalásokat folytatott Michael Crichtonal a regénye megfilmesítéséről. James Cameron elmondta teljesen másképp…..
Filmdroid Thor akcióban 2012.09.12 11:00:00
Megérkeztek az első képek a Thor: The Dark World forgatásáról. Kezdetnek több mint egy tucat képet közöltek a forgatásról, ahol megcsodálhatjuk Thort akció közben. Nemcsak Chris Hemsworth láthatjuk Thorként de Jaimie Alexandert is szemügyre vehetjük…..
Az év talán legizgalmasabb hírét jelentették be, hivatalosan is megerősítették a Warner Bros. stúdiónál,hogy felkérték Ben Afflecket rendezze meg a  Justice League filmet. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, a színész rendező már találkozott is Christopher Nolannel…..
Mindannyian tudjuk, hogy Christopher Nolan eleve trilógiának szánta Batmant, mikor közelebb került a franchise-hoz. Példaértékű munkát végzett, azóta is sokan emlegetik, hogy ők is efféle alkotást szeretnének összehozni. Amerikában a héten került a mozikba A csodálatos…..
Filmdroid Stb... 2012.07.01 16:59:00
Az origó készített egy fasza interjút Andy Vajnával, itt olvashatjátok. Justin Long lesz a főszereplője A tízórai emberek filmnek, amely Stephen King regényéből készül. Kate Perry megemlítette, ha lenne rá lehetősége, akkor nagyon szívesen eljátszaná Rachel szerepét A…..
Ferenclabda 2012.07.01 21:29:43
Itt az új előzetes feliratos változata. Újabb fejlemény, miszerint a BadassDigest több forrásra hivatkozva azt írta, hogy némileg  változtattak a megszokott eredettörténeten. A pókcsípés nem ad különleges erőket Peter Parkernek, csak aktivál valamit, amelyet édesapja…..