Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gummy59

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A hazai politikai élet konzervatív oldala ma elkötelezett patriótának mondja magát, a liberális jelzőt viszont szitokszóként használja. Az ellenzék ugyanakkor kacérkodik a szabadelvűséggel, ám ők mintha a hazafiasság eszméjét engedték volna el. Már-már ott tartunk, hogy elhisszük: e két érték…..
Évi “lyányom” erdélyi születésű. Nagyon finomakat főz, így a töltött káposztája felejthetetlen. Nem piros, mint nálunk, de az íze veri a miénket. Igaz, már nincs tél, de gondoltam kipróbálom az ő receptjét, kicsi módosítással. Az apró kockára vágott szalonnát…..
    Ha meg kellene neveznem valakit, akit igazán példaértékű személyiségnek tartok, Nick Vujicic volna, akit elsőként említenék. Születésétől fogva se karja, se lába... a legkevésbé sem csodálkozom azon, hogy gyermekkora depresszióban telt, s hogy tízévesen még öngyilkossággal is próbálkozott. Ha…..
Gourmetchef Burgonya leves   2018.02.26 22:33:18
Burgonya leves   Kedves Látogatók! Megosztom veletek az egyik kedvenc leves receptemet ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.   A recept 4 adagra : Hozzávalók: 1 nagy fej vöröshagyma  60 dkg  burgonya  1,5 liter víz  1-2 erőleves kocka  Só, bors ízlés szerint  2 evőkanál…..
Szerző: Papp-Felber Anita Mindig megdöbbenek azon, hogy a vezető hírek alatti kommentekben mennyi gyűlölet és rosszindulat van. Vagy közöny. Vagy undor. Vagy okoskodás. Itt le is írom gyorsan, hogy a napok óta terítéken levő szexuális zaklatásról írok, így akinek unalmas a téma, zárja be a…..
  Ha profi fényképezőgépre gondolunk, rögtön megjelenik a szemünk előtt egy iszonyú nagy kamera, amivel ősapáink még mamutokra vadásztak. Egy ideje azonban, ez a sztereotípia kezd megdőlni. A Sony egyszemélyes hadjáratot indított minden gyártó, de főleg a Nikon és a Canon csúcsgépei ellen. Az A7-es…..
Reflektor Erika néni visszavág 2017.03.15 18:32:18
A Mindenki című, nemrég Oscarral kitüntetett magyar kisfilm kapcsán heves vita bontakozott ki itthon nézők és kritikusok között egyaránt. Tökéletes alkotás vagy épp rettentően kevés? Fanyalgók VS. azok, akik még tudnak őszintén örülni? A vita keretében mi is helyet kívánunk biztosítani a különböző…..
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
Az eset a Jófogáson történt, de gondolom a Vaterán és más oldalakon is bele lehet szaladni hasonló csapdába, ha nem figyel az ember, szóval mindenki legyen résen! Tisztelt Homár! Nem tudom a következő eset mennyire vág az Önök profiljába, de fontosnak tartanám, hogy a lehető legtöbb emberhez…..
GNL911 Mimózák 2016.11.15 05:45:04
Kritikusnak lenni nem veszélytelen – tanítom főiskolás diákjaimnak, amikor ehhez a műfajhoz érek kurzusomban. Sosem vallottam e téren sem, hogy enyém az egyedül üdvözítő igazság (és soha nem állhattam azokat, akik ezt feltételezik magukról), nem tetszelegtem a „megmondóember” szerepében (bár voltak,…..
Együnk-e húst? Vajon rákot okoz-e a kolbász? Miben van igazuk a vegetáriánusoknak/vegánoknak, és mit tanulhatunk a paleósoktól? Mikor lehet kockázatos a húsfogyasztás? Megpróbáljuk szélsőségektől mentesen és objektíven összeszedni, vajon mi értelme létezik a húsevésnek, és milyen veszélyeket rejthet…..
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
A legtöbb magyar tévéadón megfordult autós műsor új otthonra lelt, április 16-tól a Viasat 6 szombat esti műsorát erősítik Winklerék. A Totalcar, ami nem mellesleg ugyanannak a CEMP-nek a gyermeke, mint az Index és Comment:com is, 2002-ben indult a TV2-n, utána volt a Sportklubon és a DoQ-n…..
gummy59 2016.03.27 17:44:32
@Flankerr: na ugye, hogy örök élmény...:) ... és akkor képzeld ezt Kőváryval fűszerezve...aki szintén egy természetes humorú laza csávó...lehet az életben mindketten jó fejek ... csak az a fránya kamera...
Még mielőtt mindenki leírná, hogy Ő nem így készíti a brassóit - nos előtte már azzal kezdem, hogy ez tényleg egy olyan étel, aminek a készítését csak én száztíz féleképpen olvastam már. Az én apukám mindig is kevés fehér borral párolta készre, így én is ezt a verziót szerettem meg - és én is ezt…..
Tegnap este hazánkba látogatott David Allen (a világ egyik legkeresettebb időmenedzsere), aki egy rendkívül érdekes és tanulságos előadás keretében bemutatta a hallgatóságnak az általa kifejlesztett GTD módszert. A GTD módszer tulajdonképpen egyfajta időmenedzselési módszer,…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
Nincs mese. Úgy tűnik a telefonpiac megállíthatatlan, és tényleg az nyer, akinek nagyobb… Márpedig a Samsungnak az egyik legnagyobb. Adagoltak egy kis vitaminbombát a készülékbe, így pár millimétert sikerült nőni (153.50 x 78.60 x 8.50) az előző Note 3-hoz képest. Tényleg…..
A Photoshop korában nem is olyan könnyű igazi női testről készült képeket látni, márpedig a rengeteg így-úgy módosított fotó alaposan megváltoztathatja a testképünket. Alighanem ebből indultak ki a Wyomingi Egyetem hölgyhallgatói is, akik érdekes projektbe fogtak. A Real…..
- SPOILERMENTES - 50 évvel ezelőtt a hangyok - egy rovarszerű faj - majdnem kiirtották az emberiséget. Akkor egy zseniális tábornok önfeláldozása gátolta meg az inváziót (kb. úgy, mint Randy Quaid A Függetlenség Napjában). Újabb rohamtól rettegve keressük örökösét,…..
gummy59 2013.11.10 00:52:35
@totorohun: Nem fogja rombolni. Nekem is a kedvenc sci-fim és kicsit féltem megnézni de összességében kellemesen csalódtam. Megmaradt a könyv lényege...két órába ennyi fért bele. Azon lehet vitatkozni mit kellett volna inkább kihagyni de nem érdemes...
Másnap reggel átautóztunk Tennessee-ből Alabama államba, Hoover-Birmingham városába. Végre elérkezett számunkra a pillanat, amikor bebizonyíthattuk a sokszáz lóerővel érkező amerikai autóstársnak, mire is képes valójában a Trabant a maga 26 lóerejével. Ez a várva-várt…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
gummy59 2012.05.13 11:31:29
@isssti: Érdekes ( tipikusan jobbos?) vélemény miszerint a tehetség nem pártsemleges? Nekem Kern pl. soha nem jött be. Ha Ő is szerepelt egyszerűen elnyomtam annyira irritált. Viszont láttam színpadon és arra senki nem mondhatja, hogy nem tehetséges. De a hideg futkos a hátamon a Sass (ripacs)kabarétól és Fábrytól is. A Gálvölgyi show-n soha még mosolyogni sem tudtam. Viszont láttam Őt is színpadon. ( Nagyonjó.) És elcseszettül nem érdekel ki hova tartozik ha jó.
A műsor viszont szerintem nézhető volt ami mostanában elsősorban a (ballibes :) Hajósnak volt köszönhető. Vele sikerült egyedül új szint hozniuk a többi meddő próbálkozás volt. Szerintem futnak ennél sokkal rosszabb műsorok is. Ezért nem igazán értem a megszűnést,
gummy59 2012.05.13 16:55:59
@isssti: Hogy nem vagyunk egyformák az nem baj. Hogy pártállástól függetlenül normális hangnemben eszmecserét folytatunk az jó akkor is ha valamiben nem értünk egyet, ( Amúgy én nem is tudom magam hova sorolni, egyszerűen csak hülyeség ellenes vagyok.)
Kokó például nem attól lett rosszabb sportoló mert kiállt falvédőnek. Hanem attól, hogy rosszul mérte fel az irányt ami felé haladnia kellett volna. Szálkásított, erősített merev lett lelassult - kikapott.
Számomra egy színész sem attól tehetséges vagy tehetségtelen, hogy eladja magát reklámokban vagy politikai jellegű műsorokban. Akkor ha balos lennék mondjam azt Szamócára, hogy hiteltelen lett számomra mint színész? Itéljük már meg egymás teljesítményét és tudását attól függetlenül miben hiszünk. Különben itt maradunk ebben a Kárpátmocsárban sarat dobálva egymásra. (és most itt nem magunkra gondolok) üdv!