Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furgafinta

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Két gyenge fizikumú ember győzte le a díjbirkózó termetű hatalmasságot....bebizonyította,  hogy a polgármester légvárat épít! ...Testbeszéde, biztos jeleket adott arról, hogy érzi a feszültséget, mely forró leheletként éri a tarkóját. Tudja az okát, - a…..
furgafinta 2012.11.28 09:43:10
@magánzó és kamikáze: Én még nem ismertem ezt az "uriembert, s nem is értettem a fiam miért mondta mindig, "de utálom, egy sz...ét alak, de már értem, sőt megértem. Kiegészítem, hogy állást előre nem foglalok, de nem találkoztam olyannal, aki kedvelné. Munkatársai is hasonlóan vélekednek, csak tudják hol lehet és hol nem. Bizom benne nem sokáig rontja itt a levegőt. S, ha egy csepp esze lett volna legalább nem a Radnótiba rendezi ezt a nyirő műsort. Már ez is magáért beszélt.
Nagy Szilvesztertől kaptuk a következő cikket: Most ismét a CSÚ nyilvánosságához fordulok, részben azért mert mindig megtisztelő, hogy itt megjelenhet az írásom, részben pedig azért, mert ezt az oldalt biztosan többen olvassák, mint a saját blogom, ami havi 100-200 olvasót jelent…..
Hogy miért veszélyes és demagóg Orbán Viktor javaslata a pártok állami támogatásának felfüggesztéséről, azt a múlt héten megírtam én is, Scheiring Gábor és Jávor Benedek is. Legyünk azonban most konstruktívak. Vegyük egy percre komolyan, hogy a miniszterelnök valóban azért…..
Szentesi Zöldi László, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese a Vörös festék című cikkében Dániel Péter legutóbbi akciója kapcsán a jobb- és baloldalról elmélkedik és haditudósításában arra a megállapításra jut, miszerint „Dániel Péter eldöntötte a régóta…..
Közmunkások maroknyi csoportja vérrel és verejtékkel mocskolta be Orbán Viktor szobrát. Civil szervezetek, az LMP és Mesterházy Attila egyhangúan elhatárolódtak az akciótól, mondván, még az Orbán Viktor elleni fellépéseket is csak a demokratikus keretek között tartják…..
Én. Mától. Én, a középkorú (ezzel pár évig még hülyítem magam, elnézést) férfi. Száznyolcvan centi magas, ideiglenesen kilencven kilós, és hogy finoman körülírjam ezt a kilencven kilót: nem pont tömény izom. Kinézetre talán egy fokkal szebb az ördögnél, de akad…..
furgafinta 2012.05.16 08:53:04
@látjátok feleim szümtükkel: Én nem ismerem ezt az embert, de cikkének első olvasása számomra azt sugallja, hogy amikor megszünt a Lipótmező, nem volt elég hely a betegek elhelyezésére, ezért egy időre kinyithatták a kaput. Ez a szegény betek, meg kijött.
Valószínűleg nem lenne ekkora botrány a földbérletek körül, ha a kormány körüli vállalkozók nem lennének ennyire mohók, és nem akarnának mindent besöpörni – mondja Szabó Rebeka, LMP-s országgyűlési képviselő. Az egyik legaktívabb földügyi politikus…..
furgafinta 2012.05.13 12:37:49
@ZZidane: Olyan inteligens ember, amilyen Te vagy ritkaság manapság. De azért nem ártana kimosni a szép szádat szappanos, hipós vizzel. Abból ugyanis sár fröcsög és nem hozzászólásnak nevezhető amiket írsz, hanem egy gyengeelméjü agy szüleménye.
Valahogy mindig sikerül Viktornak alulmúlni önmagát, elég ha példálózni kezd a hiányos történelmi tudásából vett hasonlataival. Tisztában van a jelenkori hazugságaival, ezt minden esetben cáfolni igyekszik ugyan azzal amit mond a nagy nyilvánosság előtt, de újra és újra képes…..
Tartsanak kecskét! Ezt javasolta Pintér Sándor belügyminiszter azoknak a közmunkásoknak, akik úgy érzik, nagyravágyásuk miatt mégsem tudnak megélni havi 47 ezer forintból. A derék belügyminiszter bizonyára könnyen átérzi ezeknek a nehéz helyzetű embereknek a sorsát, hiszen az…..
furgafinta 2012.05.09 11:28:44
Lassan már annyira felháborít ennek a kormánynak és tagjainak a beszólása, hogy attól tartok, hogy az ő szintjükre süllyedek. Nem arra gondolok, hogy FIDESZES leszek, hanem olyat írok, ami nem fog bírni. Az egyik a gombaszedést, a másik a kecsketertást ajánlja. Én meg azt ajánlanám nekik, hogy nézzenek tükörbe és nyugodtan köpjék magukat szembe. Én ilyen mocskos társaságot még nem láttam. Az előző rendszerek, nem csupán a rendszerváltást értem alatt, hanem a háború óta eltelt időt, nem okozott ennyi kárt, bajt az embereknek. Lassan odajutunk, hogy a vidéken élő lakosság jobbágysorba kerül. Arra azért kiváncsi lennék, hogy sikerült, úgy megfélemlíteni a régi tüntető gazdákat, hogy most a sokkal undoritóbb dolgok ellen nem jönnek a parlament elé, nem zárnak le utakat. Hogy lehet az, hogy Simicska 300 milliárdos összegekkel játszadozil /szerez meg/ amikor az ország jelentős része lassan tényleg éhezik. Hogy létezik az, hogy egy olyan város mint EGER, ahol az ország egyik legnagyobb bazilikája van lezsidózza Székhelyi Józsefet, nem engedi fellépni, ugyanakkor oda jár imádkozni Jézus "házába" aki ugyszintén zsidó volt. Jegyzéken kérnek illetékesektől, melyik szinész nem léphet fel. Ezt minek lehet nevezni????? Egy olyan miniszter, mint amilyen ORBÁN, aki VALLÁSOSNAK nevezi magát, hogy engedhet meg ilyet. Ez az egész, amit tesznek, amit mondanak annak a teljes ellentéte finoman fogalmazva, potosabban hatalmas hazugságok sorozata. Köszönöm a türelmüket.