Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.pal

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ördöglakat Táblás rabkeresztek 2008.10.27 20:07:00
Végre elkészültek az első táblás rabkeresztjeim. Régóta hiányoznak a gyűjteményemből. A táblás rabkeresztek az összekapcsolódó fejtörők csoportjába tartoznak. Átmenetet képeznek a 6 elemű rabkeresztek és a facsomók közt. Még a legegyszerűbbek megoldásához is sok…..
Talán még nem késő úgy alakítani a mai programot, hogy beleférjen egy kis játék! Újra ott leszek a Kutatók Éjszakáján sok-sok játékkal, újdonságokkal, az ügyes megfejtőknek ajándékokkal. http://kutatokejszakaja.hu/2015/esemenynaptar/esemeny.php?id=584&menu_id=4  ..
Általában egy vékony drótból készült ördöglakat minősége hagy némi kívánnivalót maga után. Nyeklik-nyaklik, nehéz eldönteni, hogy milyen lépések megengedettek. A drót nem alkalmas olyan játékok készítésére, ahol a megoldás lényege az, hogy egy vékony résen lehet…..
Ha egy játék olcsón és egyszerűen elkészíthető, az korántsem kell, hogy együtt járjon igénytelenséggel, csúnya külsővel vagy egyszerű megoldhatósággal. Jópár filléres játék szerepelt már itt a blogon. Azt hiszem, akik kipróbálták némelyiket, egyáltalán nem csalódtak…..
Többször foglalkoztunk már nagyon egyszerűen és olcsón elkészíthető játékokkal. Nem kell hozzájuk más, csak pár készen kapható golyó, karika, egy kis hulladék fadarab és egy kevés zsinór. Na meg pici ügyesség és türelem. Különösebb szerszámokra sincs szükség, de egy…..