Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldm3n

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz megmagyarázni az alábbi videóban látható teherautós viselkedését. Emberünk az út mellett parkolva egyszer csak gondolt egy merészet, és úgy döntött, megfordul a kétszer kétsávos úton. Azt azonban egy pillanatra sem észlelte, hogy mögötte, a belső sávban érkezik egy…..
Oldm3n 2014.09.21 16:05:20
@Powerslave: Blablabla... akkor miért beszélsz hülyeséget? Én amikor megvettem az első motoromat, 1980-ban, az első dolgom az volt, hogy kimentem a bányatóhoz a lekopasztott Danuviával és megtanultam esni. Motorral esni. Akkoriban cselgáncsoztam, s a sensei szerint a talaj és az ember kapcsolata kemény tud lenni, ha nem tudod, hogyan kell esni. Így túléltem olyan baleseteket, -képzeld, eldobtam a motort- ami mást talán megölt volna. Na erre varrjál gombot.
393         Április 23. Csütörtök Koltay a csüti. Nem küldtem el időben a vacsorát, megbuktatott. Elfelejtettem na. Összekészítettem mindent, ahogy kell, de aztán az egyik korosztályom konyhamunkással beszélgetni kezdtünk és kiment a fejemből. Egyszer…..
Oldm3n 2013.04.23 19:58:34
@Rollende Landstrasse: Ez bizony jogos. Hiába, no, az a német úriember mindig összekuszálja a dolgaimat. Valami Alzheimer... :D
396     Április 19. Vasárnap   Én vagyok valamiért a délelőttös. Reggel megint jött a Koltay ellenőrizni, de semmit nem talált, pedig igen nagy kosz volt a konyhán. Ebből látszik, hogy csak a kedvükön múlik, mikor szopatják az embert, nem kell ahhoz semmit…..
Oldm3n 2013.04.20 23:30:53
@soproni1: (Azok évszázados, sőt évezredes gyűlölködések a déli határvidékünkön. Legalább Szent László idejéig nyúlik vissza.) Amint megszűnt a kohéziós erő, ami egy akolba kényszerítette őket, azonnal kitört a balhé. Borítékolható volt. Most is düledezik ez az akarat - csak itt és most EU-nak hívják és más országokat érint. Lesz itt olyan balhé, hogy ihaj...
Oldm3n 2013.04.20 23:31:40
@ZON:Nekem csobogsz, kis patak? FÉRFI kell ám ahhoz, nem ilyen nyikhaj nethuszár.
397 Április 18. Szombat Koltay zászlós volt a csüti (csapat ügyeletes tiszt), de egész nap rendesen viselkedett. Rettegtem, hogy mi lesz, ha átjön és faggatni kezd a pár nappal ezelőtti esetről, de nem jött. Sőt én hívtam át a konyhára, mert nyálkás volt a…..
401       Április 14. Kedd Ma be voltam írva szabadnapra, nem tudom miért, abban reménykedtem, hogy kimehetek. Már kimenőben mentem kötelékre is, ott tudtam meg, hogy nincs is könyvem. Kis nyomozás kezdődött, hogy hol van, vagy miért nincs. A pár nappal ezelőtti…..
465       Február 9. Hétfő   Négy harminckor a Kónya próbált ébreszteni, hogy délelőttös szolgálatra rendeljen. Nem keltem fel, közöltem, hogy hajnal kettőig szopatott a Horváth és esetleg jelentse a zászlósnak, hogy megint megtagadtam a…..
Oldm3n 2013.04.11 18:30:35
@Dvorszky határőr: A repszesz gyakorlatilag sima etilalkohol, a lehető legtisztább formában. Meggy Márkával iható olyan formában, hogy egy üveg márkába fél-egy decit keversz. Végigkísérleteztük az összes -akkor- elérhető ücsit, de a meggy Márka volt a non-plus ultra, egészen gyári íze lett. Gyanítom a gyárban is hasonlóan készültek akkoriban a háromcsillagos Napoleon konyakok... :)