Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phobya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
phobya 2021.02.15 22:52:23
@SelyemSonkaPini: A fóbiás az én vagyok, legfőképp a politikától... De igaza van, valóban nem hiányzik ide a politika, van erre millió más fórum és topic. Köszönöm
Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg…..
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..