Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pooffy

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten a jegybank válaszolt a Quaestor-károsultak kérdéseire. A régóta megválaszolásra váró, jogos kérdéseire. Gondolom kevesen olvasták végig a jelentést, pedig egy rendkívül érdekes és ugyanakkor kétségbeejtő részlet olvasható ki belőle: nevezetesen az, hogy a…..
Ami a gyermekéhezés felszámolására létrejött Nemzeti Minimum Programmal történt, az jól példázza, hogyan tudnak mérhetetlen támogatottsággal rendelkező pártok rátelepedni a civilekre és tönkretenni nagyon fontos kezdeményezéseket. Történt ugyanis, hogy lelkes civilek…..
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
pooffy 2015.04.05 00:11:52
@beszélő majom: Jézus zsidó volt, ezt senki nem vonta sohasem kétségbe...
pooffy 2015.04.05 00:13:56
@Nemzetiszocialista Német Munkáspárt: Pont olyan egyszerű vagy, mint a Pártod...
Az egyelőre nem világos, hogy a takarító Terike csak szóban tudja-e majd fegyelmezni a másodéves Zsoltit, hogy az elsős Vivien blúza alatt matasson a lépcsőfordulóban, vagy esetleg gumibotot is kap az erélyes fellépést elősegítendő. Az egyetemistákról köztudott, hogy nappal…..
Nyílt levél Lázár Jánosnak: ..
pooffy 2014.03.16 16:15:06
@Paul Summers: Komoly és megalapozott érveid vannak... Végül is, ha csak erre telik...
Több mint húszméteres biciklis képét festették fel csütörtökön Óbudán egy lakótelepi ház oldalára. Ahogy a fotónkon is látszik, a házfalakon egy menő városi bringás teker, sárhányó nélküli országúti biciklin, sisakban. Bakró riporter a helyszínen megtudta a…..
Különös eset miatt kellett intézkedniük a rendőröknek a Fehérvári úton. Április 15-én, éjfél után figyeltek fel a helyi polgárőrök arra, hogy valami furcsaság suhan a Fehérvári úton a síneken. Közelebb érve kiderült, két egyetemista egy házilag barkácsolt hajtányon…..
Olyan, mintha a magyar állam nem is akarna sikeres Magyarországot. Miközben a kétharmad erőfeszítése és szócséplése nagyobb részt a látványosan sikertelen gazdasági szabadságharcra irányul, semmilyen értelmes stratégia nem látszik az illúzióvesztés és az általános…..
 2012/05/07.   Drága Naplóm! Első bejegyzésemet mindjárt be is fejezem, mert későre jár, és a szomszéd szobában a fiam lefekvéshez készülődik. 2012/05/08.    Édes Naplóm! Hogy is fogjunk hozzá?! Valahogy így: Hol volt, hol amper, ám már egyik se rázós.…..