Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzakiBlade

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tavaly kaptam tőlük egy nagyon jó kis anyagot. Ma megkértek, hogy közöljük veletek az új tudnivalókat: "Tiszteletem! We Dont Bleed címmel elkészült a The Southern Society zenekar második videóklipje, a múlt évben megjelent Tales From a Southern Land…..
 A délafrikai őrültek 2009-ben adták ki első debüt lemezüket  “Act of Goat” azaz "Kecske Törvény" címmel. Az elmúlt néhány évet átugrálva és tömören fogalmazva gyors sikert arattak a számunkra néha furcsa és bizarr, ám ősi kontinensen. Hát nem csoda, hogy…..
Csabitól kaptuk:  A dán Blond testvérek kiegészülve Michael Bruun dobossal a harmadik EP-jüknél tartanak immár, erre hívták fel figyelmünket ők maguk. Határozott céljuk az időutazás, és nagyon úgy tűnik ehhez minden szükséges eszközzel rendelkeznek is. Tárgyival és…..
Csabi írta nekünk: "Valószínűleg tévhitben éltem, amikor úgy gondoltam, hogy Olaszországban mindig süt a nap, mindenki vidám, él virul, és hódol a szieszta nyújtotta édes-kedves pihenés lehetőségének. A Caronte-s srácok mégis a Pokol valami Itália alatt megbúvó…..
 Szeptember 26.-án jelent meg a 'ROTMR' 2. lemeze. Akkor közzétettük az infót és az üzenetüket is felétek. Most szólnék néhány szót az anyagról, hátha nagyobb kedvet kaptok hozzá.  Először is szeretném megköszönni nekik, hogy postáztak egy lemezt számomra.…..
 Semmi sem lehetetlen! A Gundhi's Gunn-ról a tavasszal már írtam. Akkor a 2. lemezét mutattam be, ami véleményem szerint elég jó anyag lett. Jó, beismerem, hogy egy rakás szerencse is kell ahhoz, ami a Genova-i Gundhi's-al történt. Nemrég kaptuk a hírt, hogy a Worldwide…..
  Kicsit érdekesnek találtam a srácoktól a levelüket. Őszintén szólva nem sok konkrétumot adtak. Egy 5 számos Ep-t küldtek nekünk elektronikusan. Nem tudom a lemez címét sem... Letöltöttem, meghallgattam (többször is), majd próbáltam egy kicsit érlelni magamban. A Lahius…..
A The Southern Society első magyarországi lemezbemutató koncertje október 13.-án a budapesti Crazy Mama klubban lesz, a Vaktöltény és Vastrabant zenekarok társaságában. Kapunyitás 19.00 óra.Beugró: 1000 Ft. ...
 Piacenza a Pó folyó partja... Hát igy kell előadni egy igazán tökös southern muzsikát! Az Olaszok már másodjára leptek meg engem azzal, hogy elég vér van a kis 'pucájukban' a nemzetköziséghez! Valamikor ősszel fog megjelenni Tombstone Highway első nagylemeze. Az anyagot az…..
Tegnap jelent meg a II. nagylemez! A srácok a következő sorokkal szólnak hozzátok a lemez kapcsán: "Örömmel értesítünk minden régi és leendő zeneszerető barátunkat, hogy egy hosszadalmas, ám érdemes munka gyümölcseként megjelent a Room of the Mad Robots zenekar második…..
 Aldershot, Hampshire, UK. Gyönyörű és barátságos környék. Nemrég sikerült arra járnom. Még a fű is sokkal zöldebb, mint nálunk. Hihetetlen, hogy egy ilyen nyugodt környezet egy ilyen bandát szül. 2010-ben alapították a XII Vaddisznót és azt hiszem, hogy ez a zenekar méltó a…..
Kicsit érdekesnek találom ezt a Swéd négyest. 2001-ben hozták létre a HOA-t 2002-ben 3 nótát rögzítettek amit 2003-ban tettek közzé. Azóta ez a következő megmozdulás. Biztosra veszem, hogy jónéhány koncertjük volt és tudom, hogy még Németországot is megjárták. Ez viszont…..
Augusztus 11.-én szombaton került sor a két banda összecsapására Dorogon a Kacsában. Mindkét zenekart volt már szerencsém látni élőben, így összehasonlítási alappal rendelkezem. Hangulatos szabadtéri helynek tűnik a Kacsa. Ráadásul egy bányató terül el mellette, ami kb. 1…..
Életjelet kaptunk Igor-éktól: „Здравствуйте!A tavaly megjelent "HE" című EP munkálatai során rögzítettünk egyolyan dalt, amely végül nem került fel a kislemezre. Az ének témákvéglegesítését követően, "Agassi" címmel jelentettük meg ezt az eddigkiadatlan…..
Gabi beszámolója: Mostanában valahogy nem vitt rá a lélek, hogy metálmuzsikát hallgassak. Pedig volt idő, amikor reggel-délben-este azt hallgattam. Aztán egy idő után megcsömörlöttem a metalcore hullám szülte tucatzenekaroktól. Már-már bele is törődtem, hogy ez a…..
Gabi küldte nekünk a következő beszámolót: Desert Icons. Azt írták magukról, hogy Mastodon és Kylesa hatásait viseli a zenéjük, ami rögtön megdobbantotta a pici Mastodon-rajongó szívemet, de eszembe is juttatta azt a dilemmát, amivel a Minsk zenekar megismerésekor kerültem…..
 2008-ban kezdtek operálni a szabadkai fiúk. Azóta 4 év telt el és meg kell mondjam, ez idő igencsak nekik dolgozott. Postai úton kaptam tőlük meg a lemezt. Bevallom őszintén, hogy izgatottan vártam már a csomag megérkezését. Kiváncsivá tett a várakozás. Talán ezért is lenne…..
A The Southern Society befejezte stúdiómunkáit és lemezbemutató koncertre indul. Az új anyag címe: Tales From A Southern Land. Már előrendelhető a csapat email címén (southern.society@hotmail.com) 1200huf+postaköltségért. "A promóciós mini turné július 28.-án, Zentán a Nyári…..
Idén fog megjelenni a Hooka Hey új nagylemeze. Ezt megelőzve adtak ki ősszel egy 3 számos EP-t Little Thing címmel. A '70-'80-as évekre emlékeztető csapat kissé 'népdalos' beütésű témákkal áldja meg a zenéjüket. Teljesen hű a korai rockzenéhez, mind hangzásban, mind stílusban.…..
 A Make ezen a debütáló albumon elhozza nektek Észak-Carolina legsötétebb apokalipszisét. Július 30.-án fog megjelenni a Chapel Hills-i trió lesúlytóan borult anyaga, melyről így vélekednek: "drugs, mania, depression, paranoia, dystopia, utopia, space, life, death, birth, and the…..
 Akár hiszitek akár nem, megbontottam egy üveg bort. Azért tettem, mert ez a zene és a jelenlegi hangulat tökéletes harmóniát hozott a számomra. Nagyon tömény, zsúfolt és tartalmas hétvégén estem át, alvás 'lópikula', hétfő hajnali ébredés, aztán meló... Kellően fáradt a…..
A következő két lemezbemutatót Gabi küldi nektek:  Az art nouveau borító jól visszaadja a földközeliséget, azt az őszinte rockzenét, amit ez az album nyújt. Parasol Caravan. Kicsit sztóner, kicsit déli, nagyon ROKK. Nincsen határozott iránya, mégis megy előre és visz…..
A beszámolót KalózMike küldte nekünk:Ördögi. Vadállati. Egy kép. Egy látomás. Egy nagy rakás hanghatás. Sokk. Őrület. Totális ziccer.Aki ez alapján átérzi, amit nekem sikerült az előadásból felfognom, az ne is olvassa tovább. Az érzés a lényeg, és az nekem megvolt.Az…..
Ausztriai szomszédaink igazán büszkék lehetnek ezekre a bécsi zenészekre. Ők bebizonyították nekem, hogy náluk is vannak akik másképp gondolják a világot... Ezt tükrözi 7 számos debütáló albumuk is. Inside címmel jelent. 2010-ben kezdtek el foglalkozni a gondolattal, de…..