Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉrettBarack

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol oktató ingyen vállal oktatást!   Egész pontosan arról van szó, hogy meg akarok tanulni németül. Cél a felsőfok  illetve tárgyalóképes német nyelvtudás.  Ha te pedig angolul tanulnál szívesen, mert a németet már nagyon profin tudod, akkor segíthetünk…..
Eredményes felkészülést kívánok!   feladatlap…..
Kimaradt rész az összetett ionok kapcsán. Emelt szinten ez is kelleni fog.  KOMPLEX IONOK: Komplex ionok.pdf ..
Lájkold a facebook oldalunk, hogy semmiről ne maradj le!         https://www.facebook.com/pages/Bio-k%C3%A9mia/171644966231875 BIOLÓGIA & KÉMIA a FACEBOOKON    ..
Rég bevált módszer a tanulócsoport, és már a távolság sem akadály. Írj nekem, ha szeretnél együtt tanulni. Amiben tudok segíteni: kidolgozott anyag, érdekességek, infók, tesztek és következetes készülés alkalomról alkalomra, és amit szeretnék, hogy a tanulótársam is kész…..
Általános kémia - a hivatalos követelményrendszer első nagy egysége - kidolgozva.   Hamarosan jönnek a következők is.  kemia1.pdf (akad benne helyesírási hiba, elnézést)   És itt a kémia…..
  Felvételihez igencsak jól jönnek a nyelvvizsga pluszpontjai. Angolból készülj velem. Siklósi otthonomban vagy interneten, a skype segítségével is tanítok. Kurucz Viktória..
Kidolgozott biológia az érettségi követelmények alapján.                                     Egyelőre az egyed szerveződési szintjéig. Jön a folytatás is.  biologia1_1.pdf (akad benne helyesírási hiba, elnézést) Itt pedig a részletes…..