Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sibylla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú ideje a Barátok közt a szerelemről, megcsalásról szól, az elmúlt két napon sem volt ez másképp. Klaudia végre leleplezte Juliékat, Linda megpróbálta meghiúsítani Peti randiját, és Gizi olyan hurkát töltött, amitől Laci Magdi anyushoz kezdte hasonlítani. Nagyvonalakban…..
Hát, Rátóti Zoltán is eladta a lelkét a Barátok közt gépezetnek, de nem baj, mert ha lehunyom a szemem, akkor kellemes, csak ne kelljen nézni. A csütörtöki részből megtudtuk, hogy Timike most már lenézi a dedósokat, amióta menstruál, illetve az is kiderült, hogy Vili bára, ha…..
Ez már nagyon a finis, négyen vannak, a végére hárman lesznek, és ma még a hóhérokat is akasztják, ezt mutatja, hogy Clau és Trilla az üres zsűriasztalok mögött domborítanak, hiszen ma az ítészek is színpadra állnak. Én azt hittem, máris bevonják őket a Csillagdalba, de nem,…..
 Sokszor már csakazértse viszem el a szebb formájú befőttes- és egyéb üvegeimet még a szelektív hulladékgyűjtőbe sem, egyszerűen sajnálom eldobni. Az üveg, mégiscsak üveg, még ha gyártósorról is került hozzám, azért mégsem konzervdoboz. Fénykorukban aranyló olívaolaj, zamatos méz, vagy éppen ízletes…..
sibylla 2012.05.07 08:33:35
@Bird: Kedves Bird! Engem is érdekelne 2-3 zsák üveg, egyrészt befőttekhez, másrészt kreatívkodni. Nemrég kezdtem foglalkozni az üvegfestéssel és a gravírozással és mindkettőhöz remek alapanyag lenne. Köszi