Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lukrécia80

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor alakul ki a stria?     A stria nagyon sok nőnek okoz bosszúságot, annál is inkább, mert ha már egyszer kialakult, ott éktelenkedik a legrosszabb helyen, és egyből megcsappan az érintett önbizalma.   Pubertás korban gyakran a hirtelen növekedés vagy hízás…..
 Vízhányos bőr tulajdonságai:   Mélyrétegi vízhiányos bőrnél a hámrétegen kívül az irhában és a bőraljában is vízhiány alakul ki. Általában felszíni vízhiánnyal kombinálódik. Szűk pórusaiban fonalszerű mitesszerek képződhetnek. Színe fakó, sápadt és…..
Szépségápolás felsőfokon:   Íme, egy blog, amely bevezet az otthoni szépségápolás rejtelmeibe, azonnal alkalmazható trükkök és tippek a mindennapokhoz, hogyan varázsold magad még szebbé, egészségesebbé.  Szakemberek féltve őrzött titkait, rendkívül hasznos…..
Öregszem...fel kellett ismernem azt a tényt, hogy bizony már nem fog rólam leugrani csak úgy, hipp-hopp az a felesleg, amit szeretnék leadni. Hogy az úszógumim fél év harc után sem akar nyom nélkül eltűnni, hogy a narancsbőr a combomon bizony az évek múlásának jelei. Pedig igazán…..
A narancsbőr ugyan nem okoz egészségügyi panaszokat, mégis nagyon terhes lehet az érintett nők számára, elsősorban akkor, ha nem érzik jól magukat a bőrükben, sőt talán idegennek is érzik a testüket.Három feltétel alapján alakulhat ki a cellulit: 1. A test túlsavasodása,2.…..
 Ez a szépséghiba egyáltalán nincs korhoz kötve, akár a 15-17 évesek combján, fenekén is felfedezhető. Kialakulásának elsődleges oka ebben az esetben a hormonokban keresendő. Állítólag kiválthatja hormonszennyezett élelmiszer, stressz, a felfokozott élettempó, a…..
 Kezdeti narancsbőröm van főként a combomon. Úgy gondoltam, hogy minden követ megmozgatok, hogy kezelni tudjam a cellulitisemet, mert már a barátom is mondja, hogy csúnya és ideje eltüntetni. Azonban a narancsbőr eltüntetése nem egy egyszerű dolog, sok sok időt kell hagyni rá.…..
Narancsbőr ellen nagyon sok gyógymód és krém sőt masszázs is alkalmazható. Azonban a narancsbőr elleni küzdelemben sosem lehetünk biztosak abban, hogy az adott gyógymód a legalkalmasabb a mi narancsbőrünk ellen. Minden embernek más-más típusú bőre van, és mindenkinek más…..
A mesebeli királynő így szólt, „tükröm, tükröm, mondd meg nékem, kinek a bőre a legszebb a világon?” „A tiéd, csakis a tiéd, királynőm”, válaszolta a hűséges tükör. Így ment ez mindaddig, mígnem egy este, lefekvés előtt a tükör megjegyzést…..
Már írtam az Essence termékekről, de most újra említést kell tennem róla. A minap beszereztem egy szempillaspirált (Multi Action) mindössze 700Ft-ért. Meglepő módon az árához képest nagyon szép hosszú, dús pillákat varázsol. Én kétszer-háromszor is átszoktam menni a…..
I love fashion Napi kedvencem 2008.11.12 18:00:00
Mai kedvencem egy remek arckrém a Vichytől. Akiknek pattanásokra hajlamos a bőre azoknak nagyon ajánlom ezt a készítményt. Összehúzza a pórusokat, megelőzi a pattanások kialakulását és használat után nagyon selymes, puha tapintású lesz a bőr. Nagyon hamar felszívódik, bekenés…..
lukrécia80 2012.05.12 20:58:03
Egy krém lehet annyira hatásos, mint kozmetikushoz járni? kozmetikusszalon.hu/klasszikus-arckezelesek általában ilyen kezelésekre járok, és csak nagyon ritkán van baj az arcbőrömmel, pedig előtte sokat küzdöttem vele.
I love fashion Arany, bordó smink 2008.12.28 20:24:00
Ezt a szép arany és bordó sminket mutatom be, lépésről lépésre, hogyan is kell elkészíteni. A munkához és Manhattan termékeket választottam. Szeretem ezt a márkát, a közép árkategóriába tartozik és jó minőségű termékei vannak. Kezdjünk is bele!Valószínűleg sokaknak…..
I love fashion Balea peeling 2009.12.09 18:42:00
Az olcsóbb termékek közül is lehet találni jókat. A Balea (dm) termékeivel gyakran szoktam kísérletezni. Az új kedvencem, a krémes Aloe Verát tartalmazó arcradír. Eddig még semmi sem varázsolta ilyen puhává használat után a bőrömet. Egészen apró szemcséket tartalmaz, lehet…..
A blog elköltözött ide: neszesszer.onionleaf.com    Az oldalam elköltöztettem, az új bejegyzéseimet már itt találjátok meg: Neszesszer   A napozási szezon kezdete előtt sokan nem is gondolnak már a kozmetikai kezelésekre, legyintve hogy ugyanmár, a nap majd…..
Ismét egy nagyon klassz lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket. Korábban is volt már ehhez hasonló, de ott igazából bőrápolási tanácsadásról volt szó. Nah de most!! :) Bobbi Brown termékekkel lehet megtanulni az apró fortélyokat, ami azért egy nem mindennapi…..
Matt rózsaszín - No.9A ceruzáról annyit érdemes tudni, hogy elképesztően puha, nagyon erősen pigmentált. Könnyű eldolgozni. Krémességének köszönhetően a préselt szemfestékek és a pigmentek/csillámok is nagyon jól tapadnak. Kiszerelését tekintve vastagabb…..
Kirakat Kozmetika 2011.03.08 16:35:00
Most jöttem haza a kozmetikustól. Ehh, nem szeretem. :) Utána ki sem merek menni az utcára :D Egyébként itt egy kozmetikus honlapja: Mesterkozmetikus: zsírbontás, aranykezelés, kozmetikai mélyhámlasztás Hát, nekem annyira nem tetszik, de végülis... embere válogatja.…..
lukrécia80 2012.05.09 21:18:00
 A 'kozmetikai kezelések' rovatban az iskolai vizsgákon általánosságban vett előírásokat ismertetem. Ezek jó, de nem szigorúan betartandó alapok. Minden kozmetikus személyre szabva, egyénisége, a vendégei igénye, a használt termék etikettje alalpján, az évek során…..
Egyik kedves olvasóm kérdése: hogyan szabadulhatna meg makacs szőrbenövéseitől? Ha a bőr felső rétege megvastagszik, kiszárad, hámlani kezd, eltömítve ezzel a szőrt kivezető tüsző nyílását vagy egyszerűen annyira gyengék a szálak, hogy nehezen törik át a felső…..
Kozmetikai kezelések alkalmával gyakran találkozhatunk ultrahanggal, de sokan nem is tudjuk pontosan, hogy is működik ez a széles körben alkalmazható technika. Az ultrahang (továbbiakban UH) a hallható hangok felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve. A kozmetikában ezeket a…..
Sötét karika vs. duzzanatA szem körüli karikákat a pangó, oxigénhiányos vér általi elszíneződés okozza. Ez lehet egyszerűen örökölt hajlam, de sokszor az alváshiány, a dohányzás, a stressz, a kevés folyadékfogyasztás vagy valamilyen betegség okozza. Érdemes kizárni a…..
Legyen akár aknés bőr, baleset, égés vagy eltávolított anyajegy nyoma, mindenkit zavarnak a megmaradt hegek. Attól függően, hogy milyen mértékben termelt hegszövetet a szervezet, ezeket a nyomokat atrófiásnak vagy hipertrófiásnak nevezzük.Atrófiás heg abban az esetben…..
A plasztikai beavatkozások a celebek és ismert emberek körében mindennapos dolognak számítanak. Szindi Kraoford is azon hírességek közé tartozik, akik köztudottan botoxoltatnak. A harmadik X-en túl még azt nyilatkozta, hogy tiszteli az idő múlását és ennek megfelelően szeretne…..
Nesze!szer Boldogan szőrözök! 2011.04.21 14:29:00
Egyszer, egy elvadult pillanatomban végeztem egy kis összeadás-kivonást, hogy kiderüljön, mennyit is költök úgy általában a szőrözésre, vagyis a szőrtelenítésre. Utána meg is vettem a repülőjegyet a messzi afrikai országba, gondolván, ott majd nem tűnik fel senkinek,…..
Nesze!szer Ne játssz a szőrrel! 2011.06.09 10:33:00
 Gyantakörkép nektek, itt és most…   A jó idő beköszöntével most talán még fontosabb, hogy a ruhából kikandikáló testrészeink a lehető legjobb formájukat hozzák. Aki nem akar naponta a borotvával bíbelődni és az epilátor sem a barátja, de mégis tartós…..