Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akapitalizmusbaromsag

4 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Üdvözlöm!   Az alábbi ügyben kérném a segítségét.Egy…..
akapitalizmusbaromsag 2015.05.12 23:49:16
@Szumátriai Patkánymajom: Denon erősítőd van és viszkit iszol, te kis burzsuj ***** :)))
akapitalizmusbaromsag 2015.05.13 00:03:37
@monddazigazatmar: Egyébként az rátok is igaz, szóról szóra :)))) Minek annyi profit ? És minek még több ? Te is nagyobb házat, nagyobb kocsit, meg kokót vennél a több pénzből.
  Tisztelt Szerkesztők!   Az alábbi témával kapcsolatosan szeretnék állásfoglalást kérni Önöktől. Ha esetleg leközölhetőnek ítélik meg, kérem, hogy azt anonim módon tegyék.    2013-ban az akkori munkáltatómmal megromlott az addig felhőtlen viszonyom. Sajnos…..
akapitalizmusbaromsag 2015.05.12 23:25:48
@monddazigazatmar: EGyébként én sem (meg sokan mások sem) fizetnének, még ha én is hibáztam.Először is azért mert a cégnek többszörösen több pénze van mint nekem, meg amúgy sem lenne rá pénzem kifizetni a legkisebb büntetést sem.Másodszor meg emberek vagyunk, mindenki hibázik.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Üdvözlöm!   Szoktam olvasni az oldalukat, elhatároztam, hogy most…..
akapitalizmusbaromsag 2015.04.12 21:55:52
@dr. Hörömpő Töhötöm: BESZAROK ugyanezt tapasztaltam én is
Tisztelt Mt!   Egy egyéni vállalkozónál helyezkedtem el 2014. 11. 27-től. Heti 20 órás munkaidőre jelentett be határozatlan idejű munkaszerződéssel. A munkahelyem egy vasútállomás WC-je volt, ahol ténylegesen egy hónapban 256 órát dolgoztam megszakítás nélkül, minden nap…..
akapitalizmusbaromsag 2015.04.12 01:04:13
@monddazigazatmar: Már bocs, de vevőként engem hol érdekel hogy melyik cégnek nagyobb a profitja vagy hogy csődbe megy ? Megveszem a jegyet, vigyen el A-ból B-be úgy hogy túléljem.Ennyi, a többi picsogás.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Teljesen átalakult a munkaerő-piaci intézményrendszer az elmúlt…..
akapitalizmusbaromsag 2015.03.11 11:49:25
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt MT!   F. L. vagyok, 10 éve dolgozom szociális otthonba…..
akapitalizmusbaromsag 2015.03.10 01:41:55
@tff: Addig állj féllábon :)))
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Sajnos nem tudom, hogy kihez, hová fordulhatok a levélben leírt problémával kapcsolatban. Bízom Önökben, hogy ez a nagy nyilvánosság elé kerülhet. Érthető okokból szeretnék inkognitóban maradni de a cég nevét nyugodtan tüntessék fel. A…..
akapitalizmusbaromsag 2015.02.15 18:47:06
@Őrült Ló Nagyfőnök: erre mondaná (az egyik) volt műszakvezetőm hogy akkor ne fűts :))))
Vendéglátó-ipari végzettséggel jelentkeztem az IKEA álláshirdetésére, amiben éttermi dolgozókat kerestek. A végzettségem nem érdekelte őket, csak az, hogy mennyire érdeklődöm a lakberendezés iránt és milyen gyorsan találom meg a labirintus (!) kijáratát! A következőkben a…..
akapitalizmusbaromsag 2015.02.01 16:57:45
@Hurrá Torpedó: Most miért van ilyen gonosz? A szülei biztos segítettek neki, mint rogánnak. ez már csak ilyen összetartó ország :D
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   A honi KKV, ill mikro cég tulajok -tisztelet a sajnos kevéske kivételnek- nem…..
akapitalizmusbaromsag 2015.01.17 13:46:32
@Abraxxa: egyébként érdekes dolog hogy a vállalkozoók mindig felhánytorgatják hogy ennyibe meg ennyibe kerül nekik a munkaerő (lásd fenti 200-nak 400 a teljes költsége) de tüntetni még egyet sem láttam, hogy csökkentse már az a kurva állam a munkára rakódó terheket, ők is csak sírni tudnak mint a többiek, aztán elmennek és szavaznak a Zsideszre. Vagyis akkor ez nekik jó, lehet feketén dolgoztatni meg szopatni, és addig is gombokért kap embert.
akapitalizmusbaromsag 2015.01.19 16:53:03
@Abraxxa: de ha csökkennének a munkára rakodó terhek és a fogyasztást akadályozó 27%os áfa is, akkor máris tudnál versenyezni a feketézőkkel, és a 160 ezres nettó nem 320ba kerülne neked, nem ?
akapitalizmusbaromsag 2015.01.22 17:54:55
@Őrült Ló Nagyfőnök: Azt nem a Michelin vette meg ?
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Látom, megy a siránkozás a diploma hiánya és az érettségivel…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Abszolút egyetértek az írással, én is teljesen hasonló tapasztalatokkal…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi Terror blog és kedves olvasók!   Lassan vége az évnek…..
akapitalizmusbaromsag 2015.01.04 15:26:37
@Őrült Ló Nagyfőnök: Ez pont hogy a verseny hiánya....nézd csak meg Magyarországot.
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az alábbi témában szeretném a…..
akapitalizmusbaromsag 2014.12.28 22:26:39
@monddazigazatmar: Most nem kötekedésből, de ezek tipikusan olyan állások ahova 5 év szakmai ismeret + releváns tapasztalat kell...az informatika mára qrvára specializálódott,egy grafikust nem vesznek fel programozni, vagy ha eddig szerveroldali programokat csináltál, és kliensoldalit nem mert az nem kellett akkor heló.A cégek meg lusták kiképezni/átképezni az embereket, ha nem is olyan körben dolgoztál eddig ahova jelentkezel, fel se fognak venni.Ráadásul ezek az állások azért üresek, mert akik ott dolgoztak azok leléptek Nyugatra a több pénz miatt.
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Adott egy cég, ahol a férjem dolgozik évek óta. Semmi gond és…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Üdv!   Ezelőtt 2héttel elmentem melózni egy nyilászárós vállalkozóhoz.…..
akapitalizmusbaromsag 2014.12.14 18:18:03
@gizmo266: Milyen hűtlen kutyák ? Már nem feudalizmus van te gyökér.
Legyen hozzád hűséges az ebola
Aki követte az elmúlt egy évben az ukrán és az orosz devizák helyzetét, azt láthatta, hogy folyamatosan, összességében brutális mértékben gyengül a hrivnya és a rubel. Volt a háttérben minden, de legfőképpen kockázat és nemzetközi bizalomvesztés, valamint Ukrajnában magas…..
akapitalizmusbaromsag 2014.12.13 01:26:22
@rockjano: Holland kór ennek a jelenségnek a neve.A lényege hogy ha egy ország bővelkedik a nyersanyagokban, és elkezdi exportálni akkor "ellustul" a többi szektor pedig leépül (mert erősödik a deviza, az ipar pedig nem tud lépést tartani, nem lesz versenyképes) Az oroszok meg szimplán hülyék, "elégettték" a bevételeket, nagyhatalmasdit kezdtek el játszani, ahelyett hogy befektették volna vagy fejlesztettek volna.

www.portfolio.hu/vallalatok/ujra_terjed_a_holland_kor.195514.html

en.wikipedia.org/wiki/Dutch_disease
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Kedves Bloggazda!   Ahhoz, hogy munkahelyi terror érjen, először is lennie…..
akapitalizmusbaromsag 2014.11.29 17:33:14
@monddazigazatmar: ezt a "szült/szülni fog=>kirúgom" dolgot soha nem értettem...ilyen hozzáállással 10 év múlva csak analfabéta cigányok meg magyarul nem tudó muszlim bevándorlókból válogathatsz
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Helló!   Sajnos azzal a problémával fordulok most önökhöz , hogy a…..
akapitalizmusbaromsag 2014.11.01 12:30:55
@Lxxxx: Most mondd már hogy te nem tapsolsz el 100k forintot 30 nap alatt ?
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Tanácsaitokra lenne szükségem a következő…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok! Gyakorlott dolgozó, interjúzó és interjúztató vagyok, de ami ma…..
akapitalizmusbaromsag 2014.09.07 03:52:28
@Andrassy Gabor: Ezeknek nem teljes ember kell, hanem egy robot.De akkor miért nem robotot vesznek fel ?
Gyorshír: Akcióba lendült a Szent Luijzi Törzsi Akciócsoport. Egyelőre csak tessék-lássék módon terjesztik a négerizmust.A négerista ügynökök egy halott bajtársukat gyászolták, aki egy fehérek elleni akcióban esett el korábban.Eközben érkezett meg Obamától egy üzenet, hogy…..
Tisztelt Mt!   ! Munkahelyemen történt egy "incidens": Odamentem kérdezni valamit a főnökömtől, erre ő meg nekem esett, úgy üvöltött velem, mint egy kutyával, amiért nem tudok valamit, amiről még nem is szólt. Elszakadt a cérna, "lekúrvaanyáztam" hogy velem ne beszéljen így,…..
akapitalizmusbaromsag 2014.08.10 19:21:59
@tff: A dolog ott bukik, hogy Magyarországon (és sok más helyen is) a piacot a tőkések alakítják a saját érdeküknek megfelelően.
Örömmel jelentem, hogy Magyarország egyre nagyobb lépéseket tesz a négerizmus felé vezető úton.Ezt a kijelentést Orbán Viktor Tusványoson elhangzott beszédéből szűrtem le (Orbánnak vannak négerista gyökerei, de erről is később)."...A magyar válasz az, hogy egy munkaalapú…..