Regisztráció Blogot indítok
Adatok
predike

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen visszavett az arcából, mert kiderült, mégse ők Európa jövője...
predike 2019.03.26 13:08:33
@Ballib vagyok mert rettegek: Hú baszki te nagyon sötét vagy.
- "2010-hez képest duplájára nőtt a vagyonuk". Tudod mi a különbség vagyon meg fizetés között?
- "svéd márkában". Én csak koronáról tudok
- "Egymillió magyar már most euróban, angol fontban, svéd márkában kapja a fizetését" . Ezek szerint akkor az nem gond hogy a fiatalok elvándorolnak innen (ezek szerint a lakosság 10 %-a) és a nagy részük soha többet nem jön vissza....
Határátkelő Ahol már 2119 van 2019.03.19 06:30:00
Szingapúrban természetesen ugyanúgy 2019 van, mint mondjuk Magyarországon, más kérdés, hogy a városállam sok szempontból úgy néz ki, mintha 100 évet előreugrott volna az időben. Legalábbis ez Balázs tapasztalata, aki ázsiai körútját Thaiföld és Vietnám után itt folytatta...
Mert én nagyon. Elegem van abból, hogy vagy sorosbérenc migránssimogató, vagy agymosott NER-birka vagyok, nincs átmenet, nincs értelmes vita, csak fekete és fehér van. Elegem van a felcsúti geciből és az őszödi böszméből, de legfőképp abból, hogy ha bármelyikükkel nem szimpatizálok, akkor…..
predike 2019.03.18 14:00:16
@Nincs közöttünk csicska: Elég szomorú, hogy nálunk a minimálbér emelkedése ilyen sokat jelent, egy jól egy működő gazdaságban ez maximum pár százalékot érint...., ahogy a 10000 Ft-os Erzsébet-utalványra is sokan megváltásként várnak év végén vagy húsvétkor, ami a rothadó nyugaton max 2 órás munkabér.
predike 2019.03.18 14:11:03
@Pipas: A gazdaság különböző pillanatait ne hasonlítsd össze, főleg ne két teljesen különböző gazdasági környezetet. Akkor recesszió volt az egész világban, most konjuktúra. Az Orbán kormány még nem bizonyított recesszióban, eddig szerencséje volt ebben a tekintetben, amikor dől a pénz, akkor nagyon inkompetens gazdaságpolitikát kéne folytatni, hogy ne fejlődjön az ország.
predike 2019.03.18 14:20:16
@Nincs közöttünk csicska:" 5000 ft oraber amugy itthon sem nagy wasistdas "

Természetesen el lehet érni, de nem ez az az átlag, az jelenleg kb. nettó 1400 Ft/óra a Statisztikai Hivatal számai alapján. A rothadó nyugaton az az alja, kb. egy bolti eladó keres annyit pl. itt Hollandiában.
A Nokia E75 többszemélyűségben szenved: egyszerre hasonlít a csúcskategóriás kommunikátorra és az egyszerűbb E51-re, multimédiával és üzleti szolgáltatásokkal is teletömték, állítva és fektetve is jól használható, az akkuja már tölthető a microusb-kábellel, de még a…..
predike 2009.04.27 10:22:33
@the Static:

Attól, hogy te nem haladsz a korral, más még haladhat. Azt én sem értem, minek 3 havonta a telefont cserélgetni, de azért 2-3 évente én is lecserélem, annyi idő alatt jön össze annyi újdonság, hogy már érdemes.
@massatz: Ami a fényképezőt illeti, MINDEGYIKNEK szar a képminősége, hiába van benne akárhány megapixel, ugyanis az optika MINDBŐL hiányzik.
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
A Gizmodón jelent meg egy írás arról, hogy az Apple vezére sokkal betegebb, mint azt gondoltuk. A lap egy megbízható forrásra hivatkozva arról ír, hogy Jobs egészségi állapota gyorsan romlik, háttérbe vonása a vállalati stratégia része: ki akarják vonni az Apple egyenletéből a…..