Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taurus0

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Haza csak egy van? 2013.01.07 11:24:00
Málta, Ausztria, Svájc, Ausztrália, Magyarország mai posztunk színterei, ám a történet máshol ér véget (legalábbis ideiglenesen). Alíz (ezt a nevet kérte, hogy ide írjam) tapasztalata: mindenhol vannak pozitívumok és nehézségek, hol a fizetés, hol a környezet, hol az emberek –…..
taurus0 2013.01.08 23:17:18
@hogyne,persze,igazad van!: A "yellow brick road" az nem Aliz csodaorszagban, hanem Oz a nagy varazslo.
taurus0 2013.01.08 23:23:31
@váj mí: Nekem mindig az volt a gondom a koltozeseim soran, hogy ujra meg kell talalni azt a porszivot/mikrot/matracot, ami jo/kenyelmes stb. Tehat nem az ara, hanem, hogy rengeteg idot kell arra pazarolnom, hogy keresgeljek, gyakran ismeretlen markak kozt, sot, pl. matrac eseteben kiprobaljam. Valahogy hiaba probalgatom a boltban, lehet, hogy csak jopar ejszaka utan erzem, hogy kenyelmes-e vagy sem. Hasznaltan pedig mar nem igazan lehet visszavinni... A Romaniabol Magyarorszagra athurcolt osregi kisparnat azota is sajnalom: Amerikaba koltozeskor kidobtam, es azota sem talaltam egy hasonloan kenyelmest, pedig azota mar tobb orszagban is keresgeltem.
világevő Pierre Hermé, Párizs 2011.07.07 08:00:00
 Negyedik generációs elzászi cukrászcsaládból származik a párizsi cukrászvilág egyik leghíresebb alakja, Pierre Hermé. Nem kell megijedni, nem írom le a teljes élettörténetét, a lényeg csupán annyi, hogy mára nemzetközileg ünnepelt sztárrá vált, nem utolsó sorban a…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
taurus0 2008.03.21 21:48:05
Centrumos ellenőröket megkérni arra, hogy gyakoroljanak méltányosságot egy meghibásodott parkolókártya miatt, igazán aranyos próbálkozás. Végül Emi sem lepődött meg azon hogy megbüntették, de attól hogy a reklamáció igényére azt a választ kapta, hogy felesleges, mert úgyis…..
Lecsóóónak évkezdésre az jutott, hogy számlatulajdonosként beolvadt a tavalyi "év bankjába". A netbankos nehéz időket átvészelte, de azóta az ATM-ekből fogy el a pénz amerre jár, a fiókokban pedig nem igazán akarnak vagy tudnak neki segíteni:Január elsején, lévén…..
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
taurus0 2008.02.05 17:08:12
Erdélyi vagyok, 2001-től élek Magyarországon. Sajnos először csak 2003-ban kerültem olyan szállodába, ahol svédasztalos reggeli volt - egy céges hétvégi kiránduláson Horvátországba -, azelőtt csak konferenciák szünetében ettem kis mennyiségű pogi-süti-üdítőt. Tányérpúpozással nem foglalkozom, illetve az a helyzet, hogy úgy szeretem, ha az elején több tányérra teszek ételeket (nem púpozva), ezeket több fordulással juttatom el az asztalomhoz, majd leülök és megeszem, nem szeretek többször mászkálni. Viszont mindent meg is eszem, amit kivettem.

Nomármost ebben a szállodában elkövettem azt, hogy szalvétába csomagoltam szendvicset. Bocs, de én tényleg nem tudtam, hogy ez ennyire gáz, hiszen sosem ettem svédasztalról, gyerekkoromban sem. Amikor az étterem kijáratánál a konyhás nénik már vártak és ELVETTÉK a szendvicseket, na akkor rájöttem. Illetve most, olvasva a kommenteket. Köszi, hogy megneveltetek!

OFF:
Még van egy történetem, ami nem igazán kötődik a svédasztalhoz, de azért érintőlegesen egy kicsit kapcsolódik... Pécsett voltunk a menyasszonyommal egy ífjúsági szállóban. Reggel lassan ébredtünk, még heverésztünk az ágyban, amikor valamelyik szomszéd szobából szeretkezés hangjai szűrődtek át. Megmosolyogtuk az esetet, aztán lementünk kajálni, mert kb.20 perc múlva zárt az étterem. Kb. 10 perccel később lejött egy fiatal pár, a lány kipirult arccal, a fiú meglehetősen csapzott hajjal. Hiába na, sietniük kellett, ha enni is akartak :-)
taurus0 2008.02.06 15:04:35
Hiába folyik ki mindenkinek mindenén a BKV, sajnos újra az arcpirító surmóság mezejére léptek. Az Index is lehozta, hogy a BKV 6-án és 7-én nem bünteti meg a lejárt bérlettel közlekedőket. Erről azonban sajnálatosan nem értesítették ellenőreiket, akik rögtön 12 rugóra…..
Évekig azt gondoltam, hogy semmiképp sem lehet szó tudatos összeesküvésről. Mármint hogy lehetetlen, hogy a Tesco szándékosan próbáljon meg azzal a piti trükkel pénzt keresni, hogy pár forinttal olcsóbb árat ír ki a polccímkéken, mint amit a végén a kasszánál elszámolnak.…..
Nem igazán tudunk pontos dátummal szolgálni, de szinte bizonyosnak látszik, hogy az elmúlt hetekben (vagy hónapokban?) lopva, mondhatni fű alatt megérkezett Magyarországra a fejlett nyugati civilizáció legjobb szénsavas narancsüdítője, a francia Orangina (hivatalos .eu-s honlap itt, a…..
Ki gondolta volna, hogy még az adóhivatalnak is van szíve? Ráadásul ilyen zord időkben, amikor az államháztartásnak minden fillérre szüksége van? A jelek szerint mégse, de azért ne gondolja senki, hogy ez mindig így lesz, "mivel a bírság kiszabásától való eltekintés …..
Tiger Feet - irtó kár, hogy nem árulhatom el, de ez egy pináról és buzulásról sokat énekelő magyar popsztár álneve - anyja pulcsit vett, kettőt, de ráfaragott, mert az egyiket elcsórták. A sztori megnyugtathat minden igaz magyart, hogy néha osztrákba is szar, a múzeum ugyanis még…..
Csak erős idegzetűeknek! Ilyen, amikor a 21. században már nem kell papírokkal tenni-venni egy nyomorult hitelbankkártyaigényléshez az Erste banknál:Szeptemberi külföldi utazásomra készülődvén előrelátóan júniusban bankkártyát igényeltem a számlámat vezető Erste bank Duna…..