Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almás süti

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a mostani időjárás még nem ezt igazolja, azért legbelül mégis érezzük, itt a tavasz. Egyre több emberrel találkozok a szigeten, és mindig világosban érek haza, függetlenül attól, hogy továbbra is ugyanakkor megyek futni. Tehát indul a szezon! Mindig is akartam írni a futás…..
Ugyan hamarosan vége a hideg időnek, de én még a tél elején megkérdeztem néhány profi futótól, hogy mit javasol, hogyan öltözzünk fel télre, és sok eltérő választ kaptam. Valószínű, hogy mindenkinek megvan már a saját jól bevált módszere, ennek ellenére én kicsit…..
Mindenkinek vannak álmai, céljai. Valaki azért fut, hogy karcsúbb legyen, valaki azért, hogy a mindennapi stresszt enyhítse. Az én céljaim általában olyanok, amik hallatán a barátaim mindig kinevetnek. Pontosabban olyanok, amiket nem tudnék teljesíteni – gondolják. Az én célom az,…..
Kitaláltam, hogy írni kéne az alkohol futásra gyakorolt hatásáról. Sokan írtak már arról, köztük én is, hogy milyen lelki állapot, milyen szellemi felkészülés kell ahhoz, hogy az ember jól fusson. Most megnézzük a számok szemszögéből is a dolgokat! Többen a NIKE…..
Amikor jelentkeztem a Nike-hoz diáknagykövetnek, az első interjú alkalmával a következő kérdést tették fel nekem: "Tegyük fel, van egy ember, aki eddig nem nagyon futott, ne adj Isten utálja a futást. Hogyan vennéd rá mégis, hogy mozogjon?" Persze erre akkor bármit lehetett volna…..
Utánfutó blog BÉF: Miért ne? 2012.07.20 15:47:00
Futottatok már úgy, hogy ismeretlen emberek nektek tapsolnak, miközben mindenki nevet? Helyszín a belváros turisták által legfelkeresetebb helyei és az idő sem a szokásos: késő este. Első hallásra jópofának találtam, az első után pedig kifejezetten követendő példának. Aki…..
Utánfutó blog Pont jó volt! 2012.07.12 15:25:00
Előttem már sokan megírták saját élményeiket, lelki vívódásukat és kihívásaikat. Hűen magamhoz megpróbálok kicsit másképp átadni nektek néhány szösszenetet a "Mik történtek az UB alatt?" kérdésre válaszolva. Az Excel táblám eleinte egymásnak ismeretlen emberekkel volt…..
Szerintem minden ember találkozott már azzal az érzéssel, hogy legszívesebben megállna, nem futna tovább. Lehet azért, mert éppen fáradt, lehet, hogy csak fáj valamije, de mindenképpen eljutunk egy olyan pontra, ahol a legegyszerűbb dolog az lenne, hogy csak simán leülnénk egy padra…..
Most valószínűleg úgy kéne kezdeni, hogy írok pár sort magamról, de helyette egy rövid kis történettel gazdagítom a blog(unk) sorait. Most arról szeretnék mesélni, mik azok a tulajdonságaim, amire nem lehet rákeresni a Google-n. Évekkel ezelőtt, amikor is elhatároztam, hogy…..