Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DYTA

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A mélység szörnyei 2010.01.20 16:30:00
Ha valakit érdekel a 'Budapest ostroma'-téma, akkor azonnal hagyja abba az olvasást, és kapcsoljon a Duna tévére, ugyanis épp egy dokufilm látható ott pont az ostromról. Amúgyis túl kevés szó esik arról, hogy Budapest mennyire megsínylette azt, hogy harctérré változott, lehetne…..
Als két irritáló történetet osztott meg velünk, melyek alapján úgy érzi, valami baj van a világgal. Az idős alkoholista férfi szemetelése és kurvaanyázása, a visszajáróval trükköző, majd ráadásként szintén kurvaanyázó parkolós faszi viselkedése klasszikus példái a…..
DYTA 2009.07.28 07:54:31
@SpencerBarnes: Valóban nem mond újat, de nagyon indokolt felhívni mások figyelmét is arra, hogyan változik fokozatosan nagyon rossz irányban a mindennapok hangulata, hogyan válik egyre különlegesebbé, ha valaki tisztelettudóan, becsületesen és tisztességesen látja el feladatait!!
comment:com Feltámadás a fotelban 2008.03.23 15:05:00
A Zone Europával és napi férfinkkel, Anthony Hopkinsszal ajánlatos kezdeni a húsvét vasárnapi fenéklapítást. A Napok romjaiban (17:40) Hopkins egy lojális komornyikot játszik, aki szerelmes lesz az új házvezetőnőbe. De a Filmmúzeumon is eltölthetünk egy-két órát a Meghökkentő…..
comment:com Húbazmeg, Klárikám! 2008.03.09 13:38:00
Egy jóakarónk küldte el nekünk a Viasat két új műsorának (Kölykök és Kordák a Föld körül) főcímeinek felvétele során készült werkfilmeket, amiket még jó, hogy megosztunk minenkivel, mert viccesek. Gyuri bácsinak kicsit nehezére esik egy spontán hozzávágott könyv…..
Az árpádsávos zászló a bíróság szerint sem önkényuralmi jelkép, de bizonyos helyzetekben irritáló - ezért ítélték pénzbüntetésre Fáber Károlyt, a Rendszerváltó Fórum vezetőjét, aki egy ilyen zászlót tartva jelent meg 2007 májusban az MSZP egyik rendezvényén. Fáber…..
comment:com Korcs nap, korcs este 2008.02.07 20:23:00
A mai este sem kedvez a tévéfüggőknek, de ne essünk pánikba, könyvet azért nem kell elővennünk.Ha amúgy vannak otthon könyveink, (és nem csak olyanok, amiken nagy betűvel ott virít, hogy Stephen King, lejjebb pedig kisebb betűkkel hogy „legjobb követője”), akkor…..
A költő ír, a macska miákol és az eb vonít s a kis halacska ikrát ürít kacéran. (Avagy miért kéne kiirtani a köztéri szobrászatból az emlékmű műfaját.)..
DYTA 2008.01.28 07:13:26
Több hozzászólásból világosan kiderül, hogy csak a hírekből értesültek a szobrokkal kapcsolatos helyzetről. Viszont tudjuk, sok hazugságot is lehet közvetíteni. Nem állítom, hogy teljesen elfogulatlan vagyok, de megpróbálok az lenni:
1. A Rajk emlékművel nem az a baj, hogy ki csinálta, hanem az, hogy hova helyezték azt. Szerintem nem találnak egyetlen veszprémi lakost se, aki jelenlegi helyét megfelelőnek tartaná. ( aki nem hiszi, a helyszínen győződjön meg róla!)
2. A Melocco szobor pedig van, akinek tetszik, van akinek nem, de ilyen dolgokba belekötni, hogy pontos-e az idézet, vagy nem, tizedrendű dolog. Miért nem az SZDSZ vörös csillagos plakátjáról szövegelnek inkább?
3. A "módszer-váltásig" a Melocco szobor helyén Lenin szobra volt, így ez az emlékmű méltó módon jelzi a változást. Hogy tetszik-e, vagy nem, az az egyén izlésétől függ. Mint tzudjuk, izlések és pofonok különbözőek! Hogy hasonlít a turulhoz, az egy dolog, egyesek félelmét jelzi valamitől, ami teljesen alaptalan. Miért nem a békegalamb jutott a kritikus eszébe? Egyébként, ha turul lenne, még ez sem lenne baj, hiszen ősmagyar jelkép. Az meg, hogy egy angyal hasonlít egy madárhoz a szárnyai miatt, az nem meglepő!
Egyetértek azzal, hogy politikai szempontból nincs az 56-os szobrokkal kapcsolatban egyetértés Veszprémben, de nehogy már országos ügyet csináljon az SZDSZ abból, ha egy városnak nem tetszik egy volt vezető politikusuk alkotásának az ELHELYEZÉSE. Nekem, mint veszprémi polgárnak ne Budapestről mondják meg, hogy mi és miért tetszhet, vagy nem tetszhet!!!
comment:com Tornóczky dekoltázsa 2008.01.26 18:50:00
Amióta Tornóczky Anitát belecsöppentették a Koffeinmentesbe, azóta törjük fejünket, hogy mi tartja még mindig bent a műsorban. De van egy tippünk. Talán a dekoltázsa? Ugrás után további képek...
DYTA 2008.01.26 20:51:57
Az alábbi ügyet a Zugügyvéd megjegyzés és javítás nélkül teszi közzé,, mert a teljességéből sokat vesztene egy szerkesztés. A levélből az is kiderül milyen sokrétű közegből kerülnek ki a Zugügyvéd-olvasók. A mama mindenesetre nem hagyta magát.velem tortent egy eset a nyar…..
Korda György és Balázs Klári elindultak világkörüli útjukra, a kalandokból készülő valóságshow márciustól megy majd a Viasat3-on. Ahogy, ugye az közismert.Stábközeli informátorunk szerint az út első állomása Amszterdam volt, ahol a magyar Karel Gott és neje…..
Zalatnay Cini az A la carte-ban. Ilyet se láttunk még. Szerepel még rajta kívül Rockenbauer Zoltán, Bauer Tamás, Faur Anna, Czeizel Endre és Lázár Vilmos is, de hát mégis csak Zalatnay itt a nagy kakukktojás (m1, 21.10). Persze ne feledjük, hogy előtte még Szempont, amiben szó…..
Tehát épp felragasztottam új műszerfal-tehenemet, amikor furcsa szagot éreztem. Először azt hittem, a boltból kifelé jövet beleléphettem valaki szarába, úgy értem, kutya-valakiébe. Aztán hallottam, hogy Morzsa leugrik az ülésről, amit nem szokott: hát bizony szépen teleszarta.…..