Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samugate

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A beteget a nővér is kioktatta alaposan, miszerint ő „érthetően és európai módon” elmagyarázta, hogyan kell a pelenkát használni. Tisztelt Praxisblog, nem kommentálom, csak közzéteszem a Szt. János Kórház betegjogi képviselőjének írt levelemet és remélem, ezzel is…..
vérnyúl Kozmetika - Malőr 2012.05.28 12:37:35
Adjon nekik valaki egy Brehm állathatározót...   Erre meg már nem is mondok semmit ..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
http://www.youtube.com/watch?v=QFKFg89ANRA..
samugate 2012.05.06 18:05:23
@Háttörő Hanzi:
:D
Miért feltételezed, hogy a nem negatív hozzászólások kizárólag P.R.-tól származhatnak?
Ha provokálni akarsz, vitát generálni, azt másként is megteheted, de ahhoz ennél egy kicsit több kell. Pl. mutasd "a kezdődő elmebetegség jeleit" ;)