Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fandrew

1 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
  Van egy örökérvényű igazság Hollywoodban: semmi sem igazi. Éppen arről beszélgettem egy amerikai barátommal, hogy ő szereti a Halálfos Iramban sorozatot, én meg utálom. Az autók -  szólt az érv, az én érvem meg az, hogy a sorozat mindannak a szépségnek és technika iránti…..
 Torontóban nem viccelnek, ha a nézők szórakoztatásáról van szó. A Carolina elleni meccs előtt egészen elképesztő lézershow szórakoztatta a népet. A szavaknak itt nincs is értelme, jöjjön a videó. ..
Belsőség Porsche HLS? Az meg mi? 2015.01.16 13:24:19
Aachen (igen, dupla a betűvel) bájos kis város a német–belga határ keleti oldalán, egy köpésre Hollandiától. Történelmileg is jelentős: itt rendezte be I. (Nagy) Károly frank király székhelyét. Ahogy szinte egész Európa, Aachen sem úszta meg a második világháború…..
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
Mire ezeket a sorokat olvassák, mi már feltehetőleg az M7-esen vánszorgunk olyan bő nyolcvanas tempóban Trieszt felé a 49 éves Autobianchival, hátunk mögött a tableten filmbe bambuló két gyerekkel, az ő hátuk mögött azzal a szerény cókmókkal, amit egyáltalán vihetünk…..
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
fandrew 2014.04.04 15:27:13
@fandrew: egyébként a CASCO mellőzése is egy plusz költség, amit nem veszünk figyelembe, kimarad az Excelből. Mert ha 15 évente egyszer fejjel lefele árokba rakod a kocsit egy téli éjszakán, vagy simán ellopják, azt is el kellene osztani a közben megtett kilométerrel, és nem lenne elhanyagolható tétel (esetemben pl. 10Ft/km a lopásra). Csak várhatóan jó pár évig nem látszik.
fandrew 2014.04.08 17:49:41
@promontor: Városban megyek 1500-at, munkába. Ízlések és pofonok, ez tényleg egyéni preferencia kérdése. A belvárosban lakom, a macskakő miatt kell a teleszkóp a minimális komforthoz. A maszk meg városban talán jobban kell, mint a hegyekben.
fandrew 2014.04.08 17:54:55
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: akkor félreértettelek, "a kocsim költségét" azt hittem az egész költségre gondolsz.

Illetve nem is fogalmaztam pontosan, mert az én 30Ft-omban benne van az amortizáció is. A bringánál az karbantartás, hogy szinten tartom, kocsinál ezt nem lehet megtenni.

Egyébként nem annyira meglepő, mivel más az átlagsebesség. Üzemórára már jóval kevesebb gondozást kér egy kerékpár.
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
fandrew 2014.03.10 19:03:05
Akkor nézzük meg még1x együtt, utoljára:
tv.gamestar.hu/video/kiraly-linda-belesul-a-himnuszba

"Kérnék egy kis segítséget. Én ezt így nem tudom, hát ezt közönséggel együtt kell, nem? Há' magyarok vagyunk, nem?"
Belsőség A Ponton bosszúja 2014.01.16 10:16:35
Egy barátom sztorija, mellesleg két állólámpás Mercije és egy Fecskéje van. Alapvetően egy hétköznapi életben szupernormálisnak tűnő egyed, aki titokban Mercedes-harácsoló elmebeteg, orvos nem látta, Pontonja nem volt még. Mostanában épp lakást újít fel. Rövid a sztori.…..
fandrew 2014.01.16 12:40:09
@Nesebar: Ez a mosogatócsap mostanában nagyon befutott yuppi körökben, antik / rusztikus kódnéven fut. A csapból is ez folyik.
Újabb év, újabb karácsony, újabb fotózás. Visszatekintve megint sok-sok dolog változott, kivéve a lényeget: imádjuk amit csinálunk és még mindig önök a legjobb, legösszetartóbb közönség. Gondolom, nem kell magyaráznom, milyen szorosan összefügg a kettő. Köszönjük hát,…..
fandrew 2013.12.24 21:04:39
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
E heti Égéstér adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
fandrew 2013.06.26 14:14:18
@Stump András: Szia! iTunes-ban továbbra is a 73-as adás van a 74-es helyén.
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
Ayrton Senna emlékcikkünk- és filmünk kommentposztja. ..
fandrew 2013.05.01 18:00:01
A szériagyártású elektromos kerékpárok kategóriájában több gyártó is akad a világon, amely azzal reklámozza magát, hogy biciklije képes a 100-as tempó áttörésére. Hiteles eredmények azonban nincsenek. Egy magyar cég lehet az első, amely megméretteti magát. Az áttörés…..
fandrew 2012.11.18 18:21:00
@Martian: @Scuttle: szériagyártmányú kerékpárokról van szó. Egy olyan terméknek akarnak reklámértéket teremteni a rekordkísérlettel, amit emberek _megvesznek_, mert használható. Ezért nem rekumbens vagy fekvőpozíciójú versenygép, pláne nem prototípus.
A Totalcar TV első három adásának nyilvános ősbemutatóját elég hülye időpontban tartottuk. Hétköznap délelőttönként csak lógós egyetemisták tudtak eljönni a budapesti Liszt Ferenc téren található Hooters étterembe, hogy a műsorvezetők társaságában tekintsék meg a…..
fandrew 2012.10.31 17:10:28
@zbzbzb: egyetértek, Hookers kicsit gáz. Gyerekkorom (80s) autós naptáraira emlékeztet.
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
fandrew 2012.09.01 22:06:36
@35up: látom a Hachi kimaradt.
Kacsa, liba, négy gyerek, smafu. Na de egy borjút szállítani a motoron? Vietnamban mindent lehet, de ez akkor is beteg, nagyon beteg... ..
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..
A neo tagjai átadták a stafétabotot az ifjabb generációnak, és számítástechnika-, biológia-, illetve tesitanárként folytatják a karrierjüket - igaz, csak a legújabb, We Are All Heroes című számhoz készített klip erejéig. A tavaly megjelent, The Picture című nagylemez egyik…..
"Ülök a szobámban búsan, egyedül,És a fájó múltra gondolok.Odakünn az utcán lassan fény dereng,És az órán pereg a homok."(Farkas-Boros) Kalendariánus érdeklődésű olvasóimnak feltűnhetett, hogy az elmúlt két hétfő nem volt hangyászhétfő. Ennek egyrészt…..
A múlt héten órákon át tervezgettük az ülést, az oldalsó X-eket és a tető X megritkítását. Nincs könnyű dolgunk, nagyon szűk a hely odabent. Mivel nem akarok úgy járni, mint az egyszeri Countach-tulajdonos, akinek Marcello Gandini elfelejtett helyet tervezni a penge verdájában,…..