Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cecus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...akkor valószínűleg zsákszámra lenne otthon a Ball Of Yarn Too oldalán talált kapucni-sál kombókból. Mindennapra lenne egy, mindennapra más színű, kicsit más kötésű, kicsit más mintázattal. Abszolút beleszeretős és ráadásul rendkívül praktikus darabok is ezek, nem csak a…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Cecus 2009.05.27 22:34:59
Stét.
Hogy az emberiség egy része megélhetési sóbajáró, abban szerintem semmi új nincs.Tavaly egy igen jellegzetesen lóarcú hölgy a Mónikában bántalmazott szőke lány volt, pár hónappal később meg hosszú barna parókában elvált asszony. Legalább arra vigyáznának, hogy ne a legjellegzetesebb emberkéket válasszák ki ilyesmire (bár, nyilván hozott anyagból kell dolgozni és az asszisztens kiscsaj munkaköre nem terjed ki arra, hogy a tévészékház sarkán az utcán lasszóval fogdosson össze pár alkalmatos fizimiskájú járókelőt), vagy legalább fizessenek meg egy profi sminkest, aki úgy elmaszkolja őket, hogy nincs az a megveszekedett, másnap jól kikommentező antikereskedelmi tévénéző, aki rájuk ismerne.
Hogy minden eladó, azt sem én hoztam át Spanyolországból gyertya formájában. Médiában nyomom magam is (írott), egyszer csak jön egy levél az egyik keritől, hogyaszongya, "az önök megyéjében, X településen élő Gipsz Jakab szerepel ma este a Mónika sóban, erről és erről fog beszélni, képek csatolva. Ha írni akarnak róla lapjukban, minden további infóért állunk szívesen, stb."
Ja és még egy. Nézzétek meg a közönséget a felvétel alatt. Egy ember sincs köztük, aki a szája elé kapná a kezét, hogy jajistenem, itt hirig van, vagy akin őszinte félés látszana, vagy aki a mellette ülő széles háta mögött keresne menedéket. Ülnek, mint a faszentek. Ez azért mond valamit, legalábbis a spontán, megrendezetlen reakciók kétségbevonhatóságáról...
Jócca
A Homár "leghülyébb promóció" versenyének tavaszi nyertesei a Kaiser marketingesei, akik mi mást csatoltak volna a 48-as forradalom közismerten nagy barátjának képével díszített szalámijuk csomagolásához, mint egy kokárdát. A Homár meg nem erősített információja…..
Cecus 2009.03.02 16:51:26
@The Good Boy: Mozartot azzal nem tudnád sikeresen összehozni, de egy Salieri feliratú trikós barkós ürge azért szerepelhetne a plakátján...

Maceszgombócos példa durva, de jó...
Veronika csak egy egyszerű kiadó lakást keresett, amikor egyszer csak egy csillagászati árú bérleményt talált (ahol fontosnak tartja megemlíteni az ingatlanos, hogy tud oroszul). Aztán egy még csillagászatibbat. Vajon ki vesz ki sok százezer forintos havi díjért egy lakást? …..