Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Laci

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levél 2 napja érkezett, írója láthatóan feldúltan jegyezte le a vele történteket. Dehát ki ne ragadtatná magát mondatokon átívelő caps lockra, ha kiderülne, hogy 3x vonták le tőle a bevásárlás árát? Az ügy kapcsán elég helyes döntésnek tűnik, hogy olvasónk nem szándékozik többet többet ebbe a…..
Fekete Laci 2017.12.06 08:44:30
@-creeper-: 189-179=20? Tényleg jól felbasztad magad. :)
Fekete Laci 2017.12.06 08:48:42
@sámli: Vannak hőálló műanyagok is.
"Hatalmas büszkeség számomra, hogy bemutathatom könyvem magyar fordítását. Magyarország a második otthonom. Ez drága feleségem, Krisztina szülőhazája, azé a gyönyörű, intelligens és bátor asszonyé, akit Eger és Szigetvár asszonyainak mintájára faragtak" - írja Geert Wilders a Halállistán című könyve…..
Fekete Laci 2017.12.04 08:58:01
@Mille38: "... 30 éve felvételiztem töriből." Ha a török hódoltság kora lett volna a tétel, biztos megbuktál volna.
„Gyermekem, kell legyen egy bejelentett állásod, hogy legalább nyugdíjad legyen!” – szól minden anyuka örök jótanácsa lányának vagy fiának, aki éppen elégedetlenségében a felmondáson töri a fejét. Valid-e még az érvelés?  Azt már tudjuk, hogy az adóemelés nem…..
Fekete Laci 2014.10.09 08:57:31
@maxval a bircaman: Tökéletesen megfogalmaztad. Miért kellene nekem (automatikusan) többet fizetnem, mint amennyibe kerül az adott szolgáltatás? Ha extrával adja, akkor meg számolja fel, ne várja el, hogy "hálálkodjak". Idióta szokás!
Fekete Laci 2014.10.09 11:30:15
@A lófa szára:
Sajna te még nálam is egyszerűbb vagy, nagyjából a nicked értelmi szintjén. Nem a cikkre, hanem bircaman hozzászólására reagáltam.
Nagyot ment a Facebook-on az utóbbi napokban Szolnok polgármestere. Szalay Ferenc. A megyei jogú város fideszes vezetője  a korszerű makarenkói pedagógiai iskolának megfelelően hol megértő, hol szigorú virtuális osztályfőnökként terelgeti helyes irányba a városfejlesztés…..
Fekete Laci 2014.09.03 08:11:25
@Doberdo: Az EU valóban műv.házra adta a pénzt, jóllehet már a régit sem tudta fenntartani a város. Télen bezárták, mert nem volt pénz fűtésre, nyáron meg "érdektelenség" miatt. Ebből logikusan következik, hogy kellett még mellé egy nagyobb is. Majd az minden nap telt házas lesz? Igaz, "ingyér" van, de csak az építésre kapták a pénzt. Üzemeltetni miből fogják? Mert bezárni nem lehet 5 éven belül, ui. akkor vissza kell fizetni a pénzt.
Kaliforniában szárazság tombol, de még milyen: 6 előtte-utána képpel egyszerűbb lesz elképzelni. Most lehet olcsón renoválni a hidakat, elvinni a fennakadt hullákat, begyűjteni a mederfenékről a fegyvereket... Az iróniát félretéve viszont, nekünk magyaroknak, a jövőbe tekintve…..
Az elmúlt 16 évben mintegy 1400 gyermeket ért brutális szexuális bántalmazás az észak-angliai Rotherham városában. A városi tanácshoz és a rendőrséghez érkeztek ugyan bejelentések a bűncselekmény-sorozatról, de az illetékesek nem mertek lépni, mert attól tartottak, hogy rájuk…..
Fekete Laci 2014.08.29 10:22:30
@István Tamasi: A cikk ezzel a mondattal kezdődik: " elmúlt 16 évben mintegy 1400 gyermeket ért brutális szexuális bántalmazás az észak-angliai Rotherham városában." Innentől kezdd újra a számolást.
- Ma van a Szögletes takonylabdák világnapja.- 7 éve jelent meg a Quimby máig legsikeresebb kislemeze (56 millió eladott példány), Tóba rakd be az arcod címmel.- 1999. május 5-én nyílt meg Szlovákia máig egyetlen Michelin-csillagos étterme, a Bíbor hasmenés.A nap…..