Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isogulaleb

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arra a BBQ-húsoknál kitértünk, a frissen sütésre alkalmas, puhább húsfélék kitűnően elkészíthetők BBQ-technikával. A hízott kacsamell különösen ajánlott lassú tűzön füstön sütésre. Mivel kíméletesen sül át, legértékesebb tulajdonságait megőrizve puhul meg.…..
isogulaleb 2014.03.31 12:09:38
@Márkaséf: köszi a választ Márkaséf! nem akarom szétoffolni a posztot, de egy kérdést még engedj meg: hogyan cserélsz faszenet a sülő hús mellett? egyáltalán kell cserélni? leveszi az ember addig a húst? (száll a pernye, száll a hamu, ugye...) és még ezernyi más apró kérdés, huh... :)

remélem nem csak én vagyok ennyire tudatlan, tök jó lenne egy step-by-step instrukció erre (is) :)
isogulaleb 2014.03.31 12:35:48
@Márkaséf: nagyon köszi! akkor kezdődjön a móka, azt hiszem a gömbgrill lesz a nyerő! :)

hajrá, hajrá, még több posztot! :)
Egy főzősulis élményemet szeretném megosztani Veletek, ahol egy nagyon egyszerű brazil édességgel ismerkedtem meg. Egy gond van vele: függővé teszi az embert és nem bír leállni :) Egyre figyeljetek: cukrozott sűrített tejet vegyetek, mert utána nehéz belőni a megfelelő cukor mennyiségét. És ha…..
isogulaleb 2013.09.07 12:51:49
@fincsanindzsa: hááát... amit először csináltam az továbbra is szétfolyik, hűtés után lehetett belőle gombócot csinálni de 10 perc alatt elkezd lapulni ha kint marad... egy kis adagot meg visszatettem még a lábosba főzni (én az elsőt nem főztem fél órát az tuti), az meg lényegében égetett cukor lett... valahol az arany középút lesz a nyerő. De azért köszi, legközelebb biztos jobb lesz. Esetleg a krém állagáról tehetnél be majd utólag egy képet ha megint csinálsz :)
Ha olvastad a rettenetesen motiváló bemutatkozásomat, akkor bizonyára már nagyon nem bírsz magaddal és nézed már a kütyüket, cipőket és legszívesebben már most szaggatnád az aszfaltot. Van egy pár dolog, amit tudnod kell!Én itt vagyok, nagyon-nagyon nem ciki megkérdezni bármikor,…..
isogulaleb 2011.09.13 14:31:09
@mgergoo: nem giliszta, Fekete Pista bácsi is megmondta. Csirke. Csiiiirkeeeee! :D
A közönséges makréla (Scomber scombrus) a sugarasúszójú halak (Actinopterygii) osztályának a sügéralakúak (Perciformes) rendjéhez, ezen belül a makrélafélék (Scombridae) családjához tartozó faja. (Wikipedia) Gyerekkoromban a szüleimmel minden nyáron elutaztunk Horvátországba…..
isogulaleb 2011.08.17 10:38:14
Az iPhone 4 magában sem ronda éppen, de azért még lehet tovább pimpelni. Aki szeretné a műanyag toknál erősebben kényeztetni telefonját, valamint nem sajnál további 120 dollárt, annak remek választás lehet a Snow Peak Titanium iPhone 4 Case. A karcmentes titánból készült házat…..
isogulaleb 2011.07.12 06:29:27
@ergerberger: Jaja, az alumínium az meg magyarul csakis alumín, igaz, buzikám?

ergerbergerzergerderger, igazi troll vagy, híd alatt a helyed! :)
A Random feltette a kérdést a saját rajzolóinak: Mely képregényrajzolók gyakorolták rád a legnagyobb hatást, illetve ki az, akinek legszívesebben oltárt emelnél otthon? A folytatásban a Posztnukleáris Kávé rajzolója, Budai Dénes ismerteti velünk fő influenciáit. Rajz…..
isogulaleb 2011.04.13 21:44:33
Két napon belül volt egy tipikus, hol együnk és egy tipikus, hol ne együnk élményem. Kezdem az utóbbival: épp egy videót forgattunk, összesen húsz percünk volt ebédelni, és nem nagyon volt más lehetőség a közelünkben, csak egy McDonald's. Leírtam már párszor, hogy alapvetően…..
Hölgyek, urak! Ez a bejegyzés a jobb oldali menüben a Szólista linkek alatt mindig megtalálható lesz - itt a hozzászólások között tegyétek fel a kérdéseiteket, amik nem egy konkrét bejegyzéshez vonatkoznak. Bárki válaszolhat, természetesen én is teszek egy próbát.…..
isogulaleb 2010.01.19 15:14:42
@nosferato: naon szépen naon köszönöm de szvsz szabadalmazás csak jogtualjdonos kérésére történik, a hivatal nem szabadalmaz csak úgy, magától; asszem nem ez a megfejtés, de fenntartom a jogot a tévedésre... :)

mindenesetre kösz h vetted a fáradtságot és foglalkoztál a kérdéssel

jó a blog, csak így tovább!
A szomszéd csaj leszopott, miután kibontottam neki egy üveg bort. Amikor hazaértem, kint állt az ajtaja előtt. Köszöntem, és megkérdeztem, hogy mi a helyzet, hogy van. Erre mondta, hogy megihatnánk már azt a szomszédüdvözlő piát, amiről szó volt korábban. Hát pont a…..
 Tegnap érkezett a 3.0-ás iPhone OS, amit boldog-boldogtalan azóta is töltöget a telefonjára. Idehaza T-Mobile versenyzőknek rögtön működnek az új funkciók, azonban Pannon és Vodafone versenyzőknek extrább beállításokra van szükségük, hogy ne legyen gond. Mivel én…..
isogulaleb 2009.06.19 11:30:10
@bazso: ugyan ezt csinálja még mindig... ipcc-t is betoltam, mondjuk előtte egy másik profilt már feltettem - azt ami az iphone-notes.de-n volt (a beszeljukmac-en találtam beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/33752/). Ezzel elő is jött mind a két funkció teth és MMS, teth ment is vele csak az MMS nem. Utána találtam meg a te oldalad és tettem föl a te ipcc-d. Lehet ez a gond?

isogulaleb 2009.06.19 11:39:17
hoppá... átírtam a beállításokat ez alapján beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/33760/ - 734-es bejegyzés és láss csodát! megy.

egyébként nem jb-s, kártyafüggetlen 3g-m van, csak ha valakiben felmerült volna a kérdés. mindenesetre kösz a segítséget!