Regisztráció Blogot indítok
Adatok
No_Fidesz_No_Problem

0 bejegyzést írt és 1898 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. Előttünk a jelenet: Semjén Zsolt fatvát kiállt a dán karikaturistára, mert a Szent Koronát illetlen…..
No_Fidesz_No_Problem 2013.03.23 04:09:12
@Advanced Flight:

"A nóvum az új törvénymódosításban a Szent Korona, ami eddig nem szerepelt a védendő nemzeti jelképek között"

*

A következő húzásuk az lesz, hogy nevesítve beleírják a "szobatársakat" mint nemzeti jelképeket, hogy azok is védve legyenek.

A köztársasági elnök "sérthetetlenségét" is úgy akarták értelmezni a nagyeszű jogászgyerekek, hogy merthogy nem lehet rosszat írni és mondani róla, akkor se, ha plagizált.
Döbbenetes a Fidesz szomszédság-politikája, de még azon is túltesz, ahogyan a párt lakáj médiája bemutatja a környező országokat. Legújabb mélypont, Szlovénia. A kommunista Moszkvából adott valaha Csák Elemér hasonló, egyoldalú beszámolót, amit a Mandiner követett el a…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.07.02 10:54:37
@Anti Anyag:

"Ha szlovén fikázza Orbánékat vajon mi a lófaszt várt..."

*

Önvizsgálatot?

Például.

Pláne, ha nem is fikázásról, hanem jogos észrevételről va szó.
No_Fidesz_No_Problem 2013.03.23 04:07:15
@qwertzu:

"Ha 2002 és 2010 között a szocik a fidesz miatt nem tudtak kormányozni, akkor 2014 után se fognak tudni."

*

Ez hülyeség.

A magyar most nagyot szív amiatt, hogy 2006-2010 között elhitte az ellenzékből üvöltöző Fidesz baromságait, és 2010-ben rájuk szavazott.

Sokminden előfordulhat 2014 áprilisa után, de az nem fordulhat elő még egyszer, hogy ebben az országban jelentős számú népesség elhiszi, amit a Fidesz ellenzékből üvöltözni fog.
Mindig érdekes élmény, ha az ember saját bőrén tapasztalhatja meg a politika történéseit. Van, hogy ez vicces formában történik, van, hogy érdekes módon - és van, hogy propaganda képében szivárog be a mindennapjaidba, és az arcodba tolnak valamit, ami már messziről bűzlik. A…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.11 17:22:31
Dehogyis Bajnai az ellenzéki szuperfegyver!Hanem például a szenátorasszony. Aki megszólalt. Újra. Minden megszólalása aranyat ér: az ellenzék számára. És aki mindezért a fizetést adja neki, az nem veszi észre. És szerencsére nem prototípus ez a fegyver. Vannak még. Itt van…..
Proszektúra Kukatudorok alkonya 2012.11.10 19:39:25
Azon siránkozik a Népszava, hogy följelentették a kommentelőit, mert állítólag sértegették a Fideszes Papcsák Ferencet, Zugló polgármesterét. "Én, magam három unokám nevében tiltakozom minden további adó, illeték, sarcolás ellen!! Szemét, aljas mentalitásra vall, ha…..
Meglehetősen ellentmondásos információk érkeznek az LMP háza tájáról a Bajnai-féle választási szövetséggel kapcsolatban. Scheiring és Doroszi együtt szurkolt Bajnai leleplezési szertartásán, Jávor Benedek - aki nemrégiben már tárgyalt is Bajnaival - azt nyilatkozta, hogy…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.11 11:27:59
@nu pagagyí:

"Az még ocsmányabb lesz, ha az LMP asszisztál Orbánnak."

*

Nem asszisztál az.

Teljesíti, amit a háttérmegállapodásokban vállalt.

Meg fogja érte kapni a jutalmát Orbánéktól.
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.11 11:37:49
@Balt:

Saját kútfőből dolgozom, mert OKOS vagyok.

Az pedig megnyugtató, hogy azok a következtetések, amikre az eseményeket figyelve jutok, mások fejében is megfogalmazódnak.

Megpróbálhatnád te is, hogy nem a pártpropaganda után mész, hanem figyelsz, elemzel, következtetsz, majd levonod a tanulságot.

Bátorság, menni fog!
GFG Blog Felejtős 2012.11.08 07:01:35
„Akármerre mész felejtőt találsz...” (Hiperkarma: Felejtő)     Van egy tény: az emberek felejtenek. Erre az egyszerű igazságra építenek azok, akik Bajnainak akarnak újra színpadot ácsolni. Mivel az emberek felejtenek, ezért nem árt emlékeztetni őket, hogy mire…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.08 18:09:12
A TASZ jelenti Halál a májra 2012.11.08 10:52:07
Hazánkban egyes becslések szerint 100.000 ember fertőzött hepatitis C vírussal, más vélemények alapján ez a szám 200.000-re is rúghat. Pontos eredményt azért nem tudunk, mert a vírus sokáig nem okoz tüneteket, ám végső stádiumában májzsugorhoz és májrákhoz vezethet...
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.08 14:30:53
@radikalisviccek:

A hepatitisz C fertőzés és az emiatt kialakuló szövődmények nem a drogosok betegségei.

Ha olvasni is tudnál, nem csak írni, akkor olvashattad volna, hogy amikor még nem tudtak a vírus létezéséről, illetev az azt követő 3 évben, amikor nem ellenőrizték erre a vírusra a véradóktól levett vért, mert a tesztmódszereken dolgoztak, akkor teljesen átlagos emberek fertőződtek meg a vírussal egy sima vérátömlesztés során, amire például műtét, baleset, vagy akár komplikált szülés miatt volt szükségük.
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.08 14:32:41
@chipanddale74:

Valószínűleg sokkal jobban csipkednék magukat a döntéshozók, ha valahogy véletlenül megszúródnának egy fertőzött tűvel :(
A Medián ma megjelent közvélemény-kutatása egyértelművé teszi, hogy Orbán leváltása nem csupán álom, hanem lehetőség a szavazók előtt. A kutatás szerint a DK és a 4K! 1, az LMP 3, az MSZP és a Jobbik 10, míg az Együtt! 2014 14, a Fidesz pedig 22 százalékon áll. Ha azonban…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.08 08:16:41
@Arbet:

"Hol készült a felmérés? A millacsürhe kisdobostáborában?"

*

Ellenkezőleg.

Ennek a minden előzményt nélkülöző eredménynek a szélsebes közzététele nem Bajnaiék, hanem a Fidesz érdeke volt, hogy bekavarjanak vele az ellenzék jelenleg harmatgyenge összefogásának a tisztulási folyamatába.

Csak nagyon kilógott volna a lóláb, ha a Magyar Nemzet rendeli meg a kutatást, ezért szólt le Orbán a HVG-nek, hogy lesznek szívesek megrendelni a "kutatást" és közzétenni az eredményeket.

Természetesen a százalékos arányokat is bediktálta telefonon, amiket látni szeretett volna.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.04 11:48:04
@dtk74:

" Dolgozzatok multinál, vagy az államnál. Bár utóbbi nem tudom miből fog fizetni, ha nem lesz adó, amit visszaosszon."

*

SZJA nem lesz, meg céges adók.

ÁFA mindig lesz ;-)

Ha jól tudom, Matolcsyék éppen ebben gondolkodnak: nem az SZJA terheket emelik, hiszen a munkanélküliek, a feketemunkások, a részmunkaidőben rész-minimálbérért foglalkoztatottak, és a visszaosztott állami bevételekből közmunkázók országában ebből nem folyik be annyi, amennyi fedezné a pazarló állami kiadásokat.

Ezért erőltetik Matolcsyék a fogyasztást terhelő adókat.

Kenyér, zsír, farhát, vécépapír, krumpli, rizs mindig kell az embereknek, ezeknek kell felnyomni az egekbe az adótartalmát a 27%-os ÁFA mellett mindenféle trükkös bújtatott adókkal.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.02 12:36:44
@Neon Fu:

Mennyivel jobb, ha a saját érdekében végzett teljes körű "felújítás" helyett belesüllyed az önsajnálatba és betegségtudatos gyógyszerfüggő, netán alkoholista lesz?
No_Fidesz_No_Problem 2012.11.02 13:03:47
@Neon Fu:

Ezért gondolom azt, hogy ha tényleg kövér, akkor ne azért fogyjon le, mert - szerinte - a túlsúlya miatt akarja kirúgni a jelenlegi főnöke, hanem azért, hogy ha állást kellene keresnie, akkor testileg is, lelkileg is, önbizalom ügyében is jobb formában legyen, mint jelenleg.

Más szavakkal: ne a jelenen rágódjon, ne abba ölje bele az energiáit, hogy vádaskodik, kombinál és elméleteket gyárt, hanem pl. a fogyókúrájára koncentráljon, aminek számos hasznát láthatja majd a későbbiekben.

Azt gondolom ugyanis, hogy komoly kisebbrendűségi érzése lehet a túlsúlya miatt, függetlenül attól, hogy inog vagy nem inog a pozíciója a munkahelyén.

Ha végül mégis megmarad az állása, mert rosszul kombinált, és eszükben sincs kirúgni, annál jobb, ő nyer egy egészségesebb testet, egy magabiztosabb fellépést, a főnöke meg nyer egy kiegyensúlyozottabb munkaerőt.
      Magyarországon egyre többet beszélnek az elitváltásról. Október harmincegyedikén lesz is egy beszélgetés a témáról Csigó Péter, Lakner Zoltán és Szigetvári Viktor közreműködésével.         Franciaország nemrég szocialista…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.27 16:01:41
@And37:

"Vannak jelentősnek tűnő kulturális különbségek is, pl. gyerekvállalási hajlandóságban. "

*

A századforduló és a háború előtti Magyarországon - igen, abban a korban, amelyikbe a Fidesz és a Jobbik lelkesen réved vissza - az átlagos MAGYAR szegény családokban is többnyire 6-8 gyerek volt.
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.27 17:24:55
@Lindalinda:

Ja, liberális kreálmány :)

A Jobbik vállaltan demokráciaellenes szervezet.

Láttál te már demokráciát ellenző libsit, csillagom?
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.27 17:27:16
@And37:

A bőrszín miatti kirekesztés nem "genetikai" probléma, hanem előítélet, amennyiben nem az egyes ember viselkedését ítéli meg valaki, hanem pusztán a bőre színe miatt belerakja egy skatulyába.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.25 18:12:17
Róna Péter egyik nol.hu-n megjelent posztjában arról ír, hogyan próbált meg a politikai elit az elmúlt húsz évtől először elhatárolódni, majd hogyan adta át magát mégiscsak az elmúlt húsz évbeni erkölcsi és politikai szellemiségének mindezek ellenére. A billentyűzet…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.23 10:18:11
@Dexter...:

"A munkavállalók azt gondolják, hogy egy hazai, állami cégnél kevésbé lenne hajtós a meló. "

*

Ez milyen szánalmas...

Talán büszkének kellene lenniük arra, hogy az átlagos magyar vállalkozónál két, sőt sok esetben három ember helyett dolgozhatnak, egy átlagos uniós fizetés negyedéért???
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.23 10:22:14
@átlátó:

"Ne hozzanak se mezőgazdaságot, se ipart, se semmit... nem ebben kompetensek, hanem abban, hogy élhető országot teremtsenek a törvények egymással szorosan összefüggő hálójával. "

*

Ráadásul ezek az idióták még NEVELNI is akarják a választópolgárokat.

Tökéletes szereptévesztésben vannak, nagyon sajnálom, hogy az átlag magyar választó nem éri fel ésszel, hogy ő "ezeknek" se nem a gyereke, se nem az alkalmazottja, se nem a jobbágya... hanem a MEGBÍZÓJA, ha úgy tetszik, a munkáltatója.
Pézsma Nyuszi-e vagy? 2012.10.21 21:52:35
Éljen Hannibál, éljen Nyúl! A jelenlegi hazai politika egyik jellegzetessége, hogy a kormányzó erő azt szuggerálja: végső soron minden kérdés egy farokméregetős „gyáva nyuszi” meccs. Game of chicken – a játékelméletben ez egy zéró összegű, nem kooperatív játék neve.…..
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
A Népszabadság egy petíciót tett közé Orbán elűzésének fontosságáról, az ellenzéki összefogás szükségességéről. A kiáltványt neves értelmiségiek, írók, tudományos kutatók, közéleti személyiségek sora írta alá. De megalakult Bajnai Alapítványa, egyesülete is. Én…..
Állóvíz Műhorizont 2012.10.20 23:42:05
A Címben szereplő műszer minden repülő elengedhetetlen tartozéka. Minden valamire való gépben benne van, még a sárkányrepülők műszerfalára is kerül belőle egy: Ez semmi másra nem jó, mint az, hogy a gép pillanatnyi helyzetéről tájékoztat, megmutatja, melyik irányba…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.21 16:29:59
@Ipari-antidepresszió:

"A szociális kiadások részben hitelből mennek, emiatt van hiány, az adódott össze államadóssággá. Ez van, ezek a tények."

*

Lószart, Mama.

A kérdés az, hogy miért nem fedezik a bevételek a kiadásokat, például a szociális kiadásait az államnak?

Nos?

Mit szólnál ahhoz a válaszhoz, hogy egyrészt azért, mert szétlopják a bevételek egy részét, másrészt, mert dilettáns módon használják fel a bevételek egy másik részét.

Harmadrészt pedig azért, mert KEVÉS a valódi, versenyszférás munkahely, ráadásul többnyire szarul is fizetnek.

Emiatt kevés SZJA folyik be a munkabérek után, és kevés ÁFA folyik be a vásárlások után, hiszen a nincsből nem lehet vásárolni.

*

Persze verheted magad tovább azon, hogy így a szociális kiadások, meg úgy a szociális kiadások, de ha leragadsz ezen a ponton, és nem gondolod át összefüggéseiben a rendszert, akkor hülyén fogsz meghalni.
Igen, korábban néhány dolgot másként láttam, ezért másként is beszéltem. A legutóbbi  bejegyzésben arra hívtam fel a köz figyelmét, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök beszédében  – személyes véleményem szerint – elkövette a gyűlöletszítás bűnét: „Véget…..
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.20 11:11:05
@Thasaidon:

"A Mandiner jó kis gumicsontot dobott be azzal, hogy előszedte Balavány 2008-as posztját. "

*

Ha Balaványnak lenne egy csepp esze, akkor nem alázkodna, hanem előszedné a Mandinerről azt a posztot, amelyikben ez év májusában Vadait anyázzák, amiért kikelt magából Navracsics miatt, és mazsolázgatna a poszt alá beengedett, több hatályos jogszabályt is sértő kommentekből.
No_Fidesz_No_Problem 2012.10.20 11:53:35
@HomicideWatch:

Soha senkit nem dícsérnék meg azért, mert rasszista.
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Csapataink harcban állnak – valami ilyesmi érzése lehet most annak, aki belülről, a kormányzat közelében éli át mindazt, ami ezekben a hetekben történik. Még senki sem indult el megkeresni a fehér zászlót, úgy tűnik, hogy a fontos pontokon tartható a harcállás, vannak…..