Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedbusch

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Eldöntöttem, írok. Nem mintha felejtenék, mert a memóriám tökéletes, de szeretném látni, hogy alakul az életem. Semmi komoly, inkább vezényszavak, olyan menedzsernaplószerűen. Nem női privilégium ez! Mi férfiak talán ebben is jobbak vagyunk! Nagy az arcom, mondja a…..
Valamikor réges-régen úgy 20 évvel ezelőtt, lelki tipródásaim közepette elvetődtem egy nőhöz, aki arról volt híres, hogy a pánikbetegséget is gyógyítja. Ne feledjük, 20 évvel ezelőtti történet, tehát nem mai, amikor úgy beszélünk az ezotériáról, a spiritualizmusról,…..
      A római egy tál, egy pasi, egy Colosseum. Van a római nő, meg a nő a Rómain! Van az hely, ott lent a Duna mellett…. ahol az ” Egy Duna parti csónakházban, nagy a jókedv minden nap…. tralllallaaaa…”.   Séta le és fel, akár a sétatér, ízlelőbimbók ki és be,…..
  Néhány hete nyomom ezen a blogon a jópfaságokat. Pedig eredetileg nem ezért, nem kizárólag ezért kezdtem bele. Arra gondoltam egy a mai „vén sz..nak” kikiáltott ötvenesek, hatvanasok tömegéből kiordító nő leszek, és majd ordítok. Persze ez milyen ciki nem? De! Illetve…..
Húsvét!  Sonka! Csak most másképpen!   Mit ád a magasságos, ezer év után én, aki anno ifjú koromban a bringát csak percekre, a lovat napokra tettem a fal mellé, szóval a minap nyeregbe pattanhattam. Elsőnek a drót szamárral merészkedtem az utakra. Heherészve pedáloztam egy…..
Van egy felszólítás, amikor ha törik, ha szakad meg kell valamit tenned. Ez így hangzik: Kutyakötelességed megtenni    Vagyis akár egy ebnek úgy kell cselekedned! Mert a kutya milyen? Hűséges, szolgálatkész, rajongva követi, akit szeret, engedelmes, megvédi azt, akit szeret.…..
A mai mese szóljon a szervekről. Nem az „ügyintézős" szervekről, nem azokról, amelyektől az idegbaj kap el bennünket. Nem!     Ez most a saját szerveink meséje. Ma találtam az egyik közösségi oldalon egy fantasztikus leírást, arról, hogy a nap mely órájában mely szervünk…..
  Azon gondolkodom, tudok én horvátul?   Nem! Le vagyok én tegezve?   Le! Hívnak engem csapatba játszani, úgy hogy közben nem?   De igen! Aha!   Akkor én álláshirdetéseket nézek! Nem titok,  van az a helyzet és kor, amikor az embernek dolgozhatnékja támad. Tudom beteges…..
A turikérdés avagy Icuka hacukája, más néven a nagyvárosi beszédhibás állat, a „Turikáta”. A turi van, a turi jó, a turiba járunk. Ciki vagy nem, a létjogosultsága meg nem kérdőjelezhető. A turinak is több fajtája vagyon, akár csak a banknak, cipőboltnak,…..
  Reggel korán keltem süt a nap, kedd van, ami számomra pocsék nap. Legalább is ezt gondolom! Nem tudom hol és miért kezdődött, de velem kedden nem jó dolgok történnek. Lehet szerdán és mondjuk pénteken sokkal pocsékabb napjaim voltak már, de ha csak a fele kedden ért, már…..
  A Blog úgy mondják nagyon őszinte műfaj.    Ráadásul úgy látom elsősorban női műfaj. A célközönség megválasztása lényeges szempont, ha ez nincs, akkor az egész csak pusztába kiáltott szó. Az interneten  állandó a zsivaj, a dumaparti.   Anyák, nagyik,…..