Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közalk.

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután megtudtuk, hogy a Fidesz frakcióvezetője, az V. kerület polgármestere külön szobrot állíttatott kedvenc bulvárlapjának az őt az elmúlt évben 66 píár-cikkben népszerűsítő Blikknek, nem maradhattunk restek. Sajnos ahhoz muníciónk, hogy magát szobrot a helyes irányba…..
közalk. 2012.10.08 09:22:00
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Mi a fenéért küldesz el mindent kétszer? Egyszer se kéne leginkább:
Ha egy reklám átlépi a beszédtémává válás küszöbét, elmondhatja magáról, hogy a minimális célt teljesítette. Ha a beszélgetés arról folyik, hogy kinek tetszik és kinek nem a kampány, még eggyel beljebb van. A Danone új Avtivia reklámja most ebben a szakaszban van. Én magam…..
Budapest nagyon kicsi. Tegnap este ahogy beléptem a Romkertbe és tettem 2 tánclépést máris egy ismerős arcot pillantottam meg magam mellett, nem is akárkit. A múlt hét szerdán Romkertben megismert srácot, akit úgy jellemeztem, hogy pont elég széles a válla pont annyira helyes és…..
Ha valakinek van rá 5 hete, simán visszaszerezheti széthullott cipőjének árát a Deichmanntól. Naiv ügyfél első választása fél óra alatt elpusztult, de ez nem szegte kedvét, és újat húzott. A másodikkal 3 hónapig bírta, aztán levált a talpa, és bevették javításra. A…..
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
Rejtélyes nyilatkozatot adott a Borsnak a Beugró producere, Kapitány Iván: "szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy a Beugró nem szűnik meg. Én már decemberben megtudtam, hogy a Viasattal nem kötünk új szerződést, így azóta már tárgyaltam is ez ügyben. Sőt, elárulhatom, hogy…..
közalk. 2012.01.31 14:50:21
@Artie: Mélységes szégyen, hogy ilyen lógó alsódnadrágú tökfejre, görög kandúr(??) van pénz, egy színvonalasan szórakoztató produkció meg lassan a Nóta tv-be köt ki, ha egyáltalán van olyan, csak most modtam valamit.
Modorosblog Az asszonyos asszony 2012.01.04 06:00:00
Az igazi nőn van mit fogni; real women have curves; az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal; ami szép, azt meg kell mutatni (de ez nem szép, csak sok); nagy táskába jó pakolni (de égő vele utazni) - és biztos folytathatnánk a bölcsességek soha…..
közalk. 2012.01.05 11:15:22
@ColT: Én személy szerint a normálisan izmos, lapos hasú férfiakat preferálom. Meg a jó seggűeket.
közalk. 2012.01.05 12:02:30
Úszunk a temperábanén meg pár haver,Kép kell Imre bának,ha hívnak kenni kell!Régóta nincs kiút,csak festők és fijjúk,egymilláért bejön ez a szitunagyon bejön ez a szitu...  Csak akkor festek én ha úgy van,és Imre bánál úgy van,lent megtalálsz a lyukban.Pénzért…..
közalk. 2011.11.08 13:43:26
@gyilkos fűegér: Sikítva röhögünk a kollégákkal...
„A velünk szemben lévő szobából. Benyitok. A pasim kisgatyában fekszik egy lány mellett. A csaj nyakig betakarózva” – semmi sem tesz olyan jót egy friss kapcsolatnak, mint egy in flagranti. A buli elszabadul, a félénk srác felszabadul, a lány pedig hamar rajta is…..
hogyvolt Aranypart - 1x31/32 2011.10.14 07:14:00
Két hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy maradandó agykárosodás nélkül megérem az első igazi magyar trash-reality utolsó epizódját, és tessék, itt vagyok, és még csak körbe sem szarom a szobát, mit a 95D elüldöző tyúkok. Esős reggelre ébredünk, Niki és Korvettádám…..
A Tv2 hangsúlyozottan nem dugásra, csöcsre, négyesben reszelésre és anyósjelölt előtt bemutatott orális szexre épülő műsorában, az Összeesküvőkben ma bikinis szépségversenyt tartanak, illetve tartottak tegnap, csak ma látjuk majd a képsorokat, ugye. Képeink viszont akadnak a…..
hogyvolt Aranypart 1x19 - 1x20 2011.09.23 01:16:00
Nu, újabb duplarész jön, 40 percnyi elmebaj, kell az ilyen is, bárkit is mondjanak a tévét csak a pincében, falnak fordítva tároló milliók, akik a Spektrumot is csak félve nézik, nehogy megfertőzze őket a tévévírus vagy miafasz. Korvettádám Csonti mellett ébred a tortadobálós…..
„A drága párom magának megengedi, hogy nőkkel beszélgessen, de ha én beszélek pasikkal, akkor k*rvára kérdőre vagyok vonva, hogy ki ez, mit akar, honnan ismerem?” – mai levélírónk párja addig feszítette a húrt, hogy kapcsolatuk immár erőteljesen robog a finisbe.…..
közalk. 2011.09.06 14:33:12
„Az öccse mindent megcsinált körülötte: bizarr páros volt, ha ő összegyűrte a szőnyeget, az öccse kisimította, mosott, főzött rá” - mi várható el egy pasitól a házimunka terén? Nehéz együtt élni egy olyan férfival, aki körül egész életében felmostak, ezért…..
közalk. 2011.07.21 15:31:16
közalk. 2011.07.21 15:39:31
@Nathan D'Xantine: Aztán szép legyen ám, mer baszott hiú vagyok!
közalk. 2011.07.21 15:41:52
@cyd: A nemesebb része legyen a legszebb, meg a legnagyobb...:DD
„A tekintete egyszerre lágy és határozott, mint egy görög hetérának. Továbbmegy. A vegyi árunál majdnem nyomát vesztem, de a pénztárnál újra felfedezem” – gyerekek, ma irodalmi magasságokba emelkedünk egy fiatalemberrel, aki majdnem megszólított az utcán egy…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
Értelme nincs sok, de nekem szerzett néhány jó percet az alábbi darab. Jó étvágyat! ..
közalk. 2010.05.10 15:03:52
A lányt egy vicces félreértés hozza össze egy pasival, de mint tudjuk, a komédiában született kapcsolatok valamiért nem túl hosszú életűek. A biliárd legalább annyira divat manapság, mint a póker, főhősnőnk is a kezébe kapja a dákót és célra tart… mint ahogy a háta…..
Levélírónk mindent felad: szakít a barátjával, egy jó partinak tűnő férfi kedvéért. Eddig még nincs is benne semmi pláne. Egy darabig minden rendben megy, majd a bimbózó kapcsolat küszöbén a lány fülébe jut valami – párja nem kicsit foglalt. Most megtudhatod, hogy a…..
Ezúttal a távoli múltba utazunk, és megtudjuk, hogy az előző rendszerben dúló csajos-pasis viszonyok rémisztően hasonlítottak a mai állapotokhoz. Hiába nézett ki észbontóan a srác, roncs Lada-derbiken kívül nem lehetett vele másról beszélgetni. Most megtudjuk, hogy a külcsín…..