Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Intruder71

0 bejegyzést írt és 508 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klímát szeretnél társasházi lakásodba? Tisztában vagy az esetleges buktatókkal? Kellemetlen kérdéseknek jártunk utána a témában...
Intruder71 2020.07.13 23:49:28
@Alick:
Azok olyan hangosak, hogy nem lehet megmaradni mellettük.
Előrebocsátom, hogy ezúttal nem az olyan „smart”, azaz okos otthonokról lesz szó, ahol mindenféle applikációk irányítják a fűtést, szellőzés, a TV bekapcsolását, a hűtőszekrény tartalmát stb. Akadnak földhözragadtabb problémák is. A ma épülő társasházak lakásaihoz nem építenek kamrát. Nemhogy a…..
Intruder71 2020.05.03 07:11:31
@odamondó:
Számodra hülyeség, nekünk alap a spájz.
Ez mindenkinél más.
Én rühellem a zsúfolt, telepakolt konyhát. A nem napi használatú ételek, italok, eszközök és a betárazott dolgok ott vannak.
Intruder71 2020.05.05 20:38:49
@odamondó: a spájzszekrény nem teljesértékű alternatívája a spájznak.
A kamra/spájz egy külön légterű, száraz, hűvös, sötét(íthető) helyiség.

Megértem, ha helyszűkében számít az a 2,5 nm plusz.
Az óvodák és iskolák kényszerű bezárása új kihívást jelent minden szülő és gyerek számára. Távmunkában tapasztalt szülőként összegyűjtöttem 10 hasznos tippet, hogy ne kergessen őrületbe a kényszerű otthonlét, és hasznosan kösd le gyermeked fölös energiáit...
Intruder71 2020.03.15 20:51:01
@nikk rivers: ajánlom az értő olvasást! Csodákra képes.
A Lidl Magyarország január 27-ei posztja alatt felrobbant a kommentszekció, és végre nem valami önjelölt celeb hülyesége szolgáltatta a gumicsontot, hanem nagyon is finom falatokon lehet rágódni. Svéd húsgolyón. Ha valaki lemaradt volna, mutatom. Az IKEA marketingeseinek eddig sem kellett a…..
Intruder71 2020.01.29 07:24:32
@HargitaiE: Onnan kiszorultak a trollok. Valahol ki kell élniük magukat. :)
Egészen elképesztő ez az egyből fikázás. :(
Legalábbis addig nem, amíg Elon Musk nem kezd el a Marson kobaltot bányászni, és Jeff Bezos nem szállít ritkaföldfémeket a Plutóról, írta Robert Bryce a Manhattan Intézet főtanácsadója a Hill cikkében. Forrás: pinterest.com A vezető demokrata elnökjelöltek mindegyike szereti az elektromos autókat.…..
Intruder71 2019.10.06 21:57:18
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
Egyre többet olvashatunk, illetve hallhatunk az elektromos fűtés + napelem rendszer kombinációról, mint az ingyenes fűtés lehetőségéről. Nagyon érdekes levelet kaptunk a témával kapcsolatban a Kardos Labor Kft-től, egy olyan vállalkozástól, amely több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik a megújuló…..
Intruder71 2019.06.02 17:35:14
@molnibalage:
Te ezzel kezdted:
"@jeriko: Egy 19 kW-os rendszer mire segít rá? Hétköznapot leszámítva átlagember nincs otthon.

Egy 220 nm-es házban a villamos fogyasztást sem fedezi. Én egyedül élve fogyasztok 85 kW-t."

Maradjunk abban, hogy te keverted itt a kW-ot a kWh-val, valamint a pillanatnyi termelést a havi fogyasztással. :))
Szerintem kisebb mellény is elég lenne. Turbo2 "kicsit" szakmaibb. :)
Vannak, akiknek ugyanaz a telefonszámuk egész életükben, ám ha valaki egy új mobilhoz új számot is kap, és ismeretlenek hívják vagy írnak neki SMS-t, ne feltétlenül csodálkozzon...
Intruder71 2019.04.27 08:16:50
@darlacko:
Azért nem megoldható, mert a hívószám minden rendszeren kompatibilis kell, hogy legyen. A vezetékesnél csak a numerikus működik.
  Az Éden Hotel egy amerikai reality, a Paradise Hotel licenszműsora volt amiből a Viasat két, a TV2 egy évadot forgatott. A műsor arról szól, hogy egy egzotikus (értsd: meleg van) környezetben álló bazinagy villába beköltöztetnek x számú pasit meg nőt, akiknek egy feladatuk van a műsor végéig: a…..
Intruder71 2019.04.13 22:38:25
@Balambér Kovács:
Mert Ördög Nóri miatt dacosan megvették sok-sok évre, aztán hiába derült ki, hogy totálisan alkalmatlan, valahová be kell suvasztani a nem kis fizetéséért.
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
comment:com X-Faktor, csak pénzzel 2019.02.02 07:51:15
  Nem én találtam ki az RTL-en hamarosan bemutatkozó Cápák között című gazdasági reality műsorról, hogy ez olyan mint az X-Faktor, csak pénzzel, viszont annyira találó rá, hogy lenyúlom. A pénzügyi világban mozgó öltönyös-szigorú kiskosztümös bankárokra és befektetőkre valamiért a világ minden…..
Intruder71 2019.02.02 10:29:06
@Firestarter.18:
Fura következtetéseket vonsz le egy promóból.
Én sem gondolom, hogy csak az tud angolul, aki a magyar szövegben nem használ ékezeteket...
:))
Egyre divatosabb az indukciós főzőlap, mert úgy reklámozzák, hogy gazdaságos, mivel csak az edényt melegíti és maradékhője sincsen. Csak akkor nem értjük, hogy miért van mégis "H" magas hőmérséklet jelölés az indukciós főzőlapunkon kikapcsolás után. Elég sok a félrevezető információ ezen a területen…..
Intruder71 2019.01.24 21:59:32
@vanRob:
Ahan.
Igen, tele vagyunk elektroszmoggal, de abból hány forral fel egy lábas vizet? :)))
Nincs tudományos kutatás, amelyik az elektromágneses sugárzás káros hatását mutatná ki? Hol élsz te? A tajgán, egy kő alatt?? :))))
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől…..
Az RTL Klub Reggelije január 2-től hatkor jelentkezik, és egy új műsorvezetővel, Szabó Zsófival, akiről ezek szerint csak nem mond le a csatorna és fogcsikorgatva is, de műsorvezetőt faragnak belőle. Nem lesz egyszerű, az biztos, drukkolunk minden érintettnek. Az eddig műsorvezetők azaz Peller Anna,…..
Intruder71 2018.12.27 22:00:46
Mindkét nagy kereskedelmi tévé odafigyel az év elejére is, ami abból a szempontból elég szokatlan, hogy ez az az időszak, amikor a reklámozóknak nem nagyon van pénze, hiszen decemberben mindent elköltöttek, ami volt, ráadásul január évtizedek óta a kiskereskedelem fekete hónapja,…..
Intruder71 2018.12.27 19:30:55
@lilcsi manó:
Mentálisan mindig is beteg volt a taxisofőr "úr".
Ma én debütálok a hogyvolt VV különítményében, egyenesen a Belevaló hogyvoltból szabadultam ide, szóval örülök lehetőségnek! Puskás úr hipergesztusaival indul a műsor, elmondja, hogy szülinapja van. Ennek örömére szavazhatunk Rolira vagy egy fantomképre (??) és nyerhetünk is a szavazatunkkal,…..
Intruder71 2018.12.18 21:05:38
@MosóMaca:
Adásban kell lennie. Vágásnál nincs.
Intruder71 2018.12.18 21:22:50
@MosóMaca:
Interaktív kung-fu film lenne.
Először is elnézést, hogy kihagytam egy belevalót, innom kellett annyi sört, amivel kihevertem Győzike angol verselését. Köszönet a pozitív kommentekért, csinálom amíg bírom! Rúdlény arcát a hóba mártva megállapította, hogy bizony ettől Ő most megszépült, szóval amit eddig életében tönkrebaszott a…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Ilyen sem volt még, legalábbis én nem emlékszem hasonlóra: az évek óta egyeduralkodó Mokka egy korcsoportban kikapott egy korábban lesajnált kábeltévés műsortól. Nem az MTVA-tól vagy az RTL-től, hanem az atv Start című műsorától. Nem tudom, jelent-e ez valamit a jövőre nézve, azt sem, hogy ez egy…..
Intruder71 2018.12.15 22:00:53
@Boross Bence:
Dirk sosem tudott jó tévét csinálni. Ezt megtették helyette mások.
Ő inkább a pénz saját célra kilapátolásában volt jó.
Az ünnepek alkalmával mindenki megőrül, hogy a megfelelő ajándékokat vásárolja meg szeretteinek, vagy éppen saját magának. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy vajon mi lesz, ha megvámolják a csomagot? Mennyibe kerül rá az áfa? Meddig tart az ügyintézés? Azért, hogy kikerüljük ezt a kérdéskört,…..
Intruder71 2018.12.14 09:53:43
@megamedve:
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom évről évre.
Év közben még a tabletek is simán átcsúsznak vámügyintézés nélkül, ikyenkor meg mindennel bepróbálkoznak, ami szerintük vámolandó.
Az utóbbi 4-5 évben ezt tapasztaltam.
38. nap Küldetésünk 38. napján továbbra is a NR4 (továbbiakban Föld bolygó a helyiek nyelvén) egyik legprimitívebb, az emberi faj egyedeinek vizsgálati anyagát továbbítjuk a X1683ZQ anyahajó felé. Vizsgálatunk tárgya egy 10 fős (javítás földi idő szerint 23.34-kor: 11 fős - Lacika egyed kimaradt az…..
Intruder71 2018.12.12 21:39:49
@Adamadam:
Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki nem tudta végigolvasni a posztot. Pedig nagyon igyekeztem, de ez kínos és erőltetett volt.
Szolgálati közleménnyel kezdjük, a hangtechnikus/keverőpultos kollégának üzenjük, hogy legyen már észnél, mert már ezredjére hangosabb a zene, mint a zombik hörgése. Csoki-Krisz éjjeli vivis sztoriját nem lehetett hallani, mert valaki csutkára húzta az aláfestő zenét. Lehet…..
Intruder71 2018.12.08 21:29:46
@onleány:
Az én ismereteim szerint Survivor felvételeinél minden mikroport külön sávon rögzítve lett.
Itt ha jól tudom, akkor két hangpulton párhuzamosan keverik be a portokat. Emiatt van, amiről esetleg lemaradnak, vagy egyszerre sokan pofáznal/zajonganak és ez mind rákerül a hasznos hangra.
Ne felejtsük el, hogy a Survivort az RTL adta, szogorú megkötésekkel a licenc miatt, plusz a fix és bevált kinti bérelt technikával, ami a műsor mellé járt. Ez meg RTL II, itthoni (ki tudja milyen) cuccal, és nyomott költségvetéssel készül.
Valószínűleg nem fognak napi 24 órában Rozgonyi Péter szintű hangmérnököket alkalmazni. :)
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..