Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luckó

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi bekerüléshez képest történt néhány változás. Idén egy kicsit versenyeznetek kell, hogy június 1-i hétvégén a nyár egyik legjobb hétvégéjén vegyetek részt, az Ultrabalatonon. Idén is 100-an leszünk, a BGF, a BME, a Corvinus és az ELTE csapataiba jelentkezhettek,…..
Tegnap újra regisztráltam a Nike+ oldalon, ugyanis az előző jelszavamat elfelejtettem. Rengeteg kilométer, sok szép emlék, mint például a "We Run Zagreb", UB, Győr-Lipót, az első kör a Margit-szigeten. Most elkezdem újra gyűjteni a kilométereket, és egy kicsit megpróbálok…..
A téli Futóklubos edzéseken mindig van valami, amivel próbáljuk élvezetesebbé tenni az futást. A helyszínek, a témák, vagy éppen egy pohár forró tea az edzés végén. Télen sokszor nehezebb elkezdeni mozogni, kifogást pedig bármennyit lehet találni. Előfordul, hogy máskor is…..
Neked milyen érzés lenne, ha eltölthetnél egy hetet veled hasonló problémákkal küzdő emberek társaságában? Azonban ahelyett, hogy a negatív dolgokkal foglalkoznál, egyszerűen csak jól éreznéd magad, semmi más dolgod nem lenne csak a szórakozás? Hasonló hely a Bátor Tábor,…..
Múlt vasárnap rendezték a III. Győr-Lipót futóversenyt, egy összesen 27 km-es versenyt. Egyáltalán nem voltam felkészült a versennyel kapcsolatban, az egyetlen biztos info a 7:30-as indulás volt, és hogy váltóban futunk majd DaMartiannal és Panzsival. A kocsiban derült ki, hogy…..
Soha nem értettem, miért fut valaki telefonnal? Zenehallgatáshoz ott vannak a különböző, direkt erre a célra kifejlesztett kütyük, iPodok, egyebek. Ilyenkor ne keressenek telefonon, hagyjon mindenki békén, most futok, úgyse állok meg felvenni. A rövidebb távokhoz ott az egyszerű…..
Igen, ez az Ultrabalaton. Az indulásig már csak 21-et kell aludnunk. Pár hete még a toborzás volt a legnagyobb feladat, most pedig kevesebb, mint 1 hónappal a verseny előtt próbálom minél többször rávenni a csapattagokat a futásra. Van köztünk olyan, aki régen profi sportoló volt,…..
Azok, akik a kezdetektől nyomon követik az Utánfutók életét, emlékezhetnek még a legelső postra, amelyben az ELTE, a BGF és a Corvinus futónagyköveteit ismerhették meg. Nekik érdekes lehet az is, hogy most egy teljesen új felhasználótól érkezik ez a bejegyzés. Mindez igazából…..