Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ARVISURA

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Wilcock: Disclosure*/Felfedés, „Daniel” színrelépése Írta: David Wilcock Fordította: FehérVándor Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot *Disclosure jelentés= Felfedés, földönkívüli értelmes létformák létezésének…..
ARVISURA 2012.11.21 06:08:03
Kedves Olvasók, nem sok mindent szeretnék hozzáfűzni ehhez az interjú részlethez, adósotok voltam még vele, valamiért elfelejtődött, hogy van egy befejező része is ennek. Van még egy interjú, amit - habár nagyon hosszú - hamarosan lefordítok, mert nagyon értékesnek…..
ARVISURA 2012.08.21 21:43:50
@FehérVándor:
Szia! Többször olvastam már tőled az időről.
Ilyesmiket amit itt is irtál:
"valamiért az órára pont akkor nézel amikor 1:11,2:22,3:33 van rajta;"

Kérlek magyarázd el nekem ennek a jelentőségét.

Amikor én ilyet látok csak annyi jut eszembe: de jópofa.
Kb. 20 éve nem hordok órát és a lakásban sincs egy darab sem.
Mióta tudom, hogy az idő nem állandó,
úgymond hajlitható, és az élet egy nagy játék
azóta nem érdekes, hogy múlik. :):)

Szóval,ezért nem értem amikor az órán lévő számokra hivatkozol. De szeretném.
Kedves Olvasók, remélem mindenkinek kellemesen telik a nyár. A csatornázott üzenetekről szóló írást nem felejtettem el, idővel kész lesz.  FV  A Terv és mit tehetsz Te a változásért Írta: Cobra Fordította: BenedictusForrás:…..
ARVISURA 2012.08.17 18:02:27
@Vamest: Tényleg érdemes végigolvasnod. Jó kis könyv.!
Kedves Olvasók, hacsak valami rendkívüli nem történik, hétfőig nem lesz frissítés. Több fordításon is dolgozom, de most 3 napig nem leszek gépközelben, félmunkát meg nem adok közre.Cobra egyébként július 5 óta érdemleges frissítést nem tett közzé, tegnap 3 kép került ki…..
ARVISURA 2012.07.16 15:03:43
@State_Of_Man:
Most már igazán el vagy kényeztetve.:D
ARVISURA 2012.07.16 19:36:11
@State_Of_Man: Neked aztán bejött az élet. Igaz?:)
A lényeg az, hogy a "kényeztetést" JÓ-ra használd.!!!
ARVISURA 2012.07.16 22:26:29
@zazuma: Őszintén sajnálom! :D:D Szeretlek Zazuma.!!:)
2012 Felemelkedés + 2012.07.05 03:22:00
Kedves Olvasók, visszatértem a csodás Balatonról, múlt péntek óta nem voltam számítógép közelben, úgyhogy ma felderítem mik történtek az elmúlt 6 nap folyamán, aztán mielőbb összerakok egy frissítést. FehérVándor..
Kedves Olvasók, nagyon nagy örömömre szolgál, hogy ilyen jó kis közösség kezd kialakulni, remek volt olvasni a sok bölcs, szeretetteljes kommentet az előző bejegyzés alatt.Mielőtt a cikkekre térnénk szeretnék beilleszteni ide 4 videót, amelyek úgy érzem mindenkinek hasznosak…..
ARVISURA 2012.06.29 06:25:06
@H Károly: Kedves H Károly! Szeretném megköszönni NEKED, hogy megosztottad velünk az "élményed". Ilyen történetet még nem olvastam. Rendkivül felkavaró lehetett számodra. A ketrecbe zárt egerek jutnak róla eszembe, akiket kamerán keresztül figyelnek meg.
Viszont az, hogy képes voltál/vagy legyőzni a félelmedet, kihasználod a helyzetet és visszaforditod a kukkolást, na az már valami! :D Ez a tapasztalás valószinüleg olyan pluszt adott neked, amitől igazán erős, tudatos lélekké váltál.
Millió kérdésem lenne még, de egyenlőre nem teszem fel. Megvárom mit válaszolsz Zazuma kérdéseire.
ARVISURA 2012.06.29 17:38:19
@timurida: az a képesség amit te kaptál, az ahogy TE a szavakat összefűzöd, az egy ÁLDÁS.
Nyirő és Vass A. jut eszembe a hozzászólásaidról. Amikor olvasod ott vagy benne, és érzed. A magyar nyelv egy csoda. Bármelyik átlag ember a magyar nyelv sajtosságaiból adódóan finomabban, érzékletesebben tudja magát kifejezni mint egy külföldi. De amire TE képes vagy......
Köszönöm!!!!
@NJC: Én nem vagyok olyan ékesszóló mint timurida. De:
Nagyon is megértelek, mert sokat csalódtál. Vártad a csodát, hogy mások majd elintézik helyetted. Én is. Milyen tök jó dolog, hogy vannak akik magasabb szinten állnak mint TE (meg ÉN), ők majd addig meditálgatnak és üzik el az entitásokat amig nekünk is jó lesz.:) Sej. Igaz?
Csakhogy ez nem igy működik.!
Feladtad?
Ez végtelenül könnyű. Mint a fuldokló a tengerben. Kapálóztam. Mozgattam a kezem és a lábam, de nem lett belőle vaj? Elsűlyedtél? Nahát. És csodálkozol?
TE mit tettél? Tettél azért valamit, hogy változzon?
Bocsásd meg a kemény szavaim.
Szeretlek mert gyarló vagy, és nem vagy tökéletes.:)

Próbáltad már mint H.károly, beleovadj a mindenségbe?
Szerinted véletlenül keveredtél erre az oldalra? Lehet, hogy van valami dolgod. Kiválasztott vagy. Akinek másokat kell támogatnod, miután a saját problémáidat leküzdötted.

Már is többet tudsz mint egy átlag ember. Ezért is támadtak kétségeid.
Bizz magadban. Te is magváltoztathatod. Csak AKARD és TUDD.
ARVISURA 2012.07.01 21:15:20
@timurida: Ez álomszép volt. Élvezet volt olvasni.
Én csak udvarolni tudok neked.:D
Ha majd lesz egy saját blogod ahol a magyar nyelv csodáit osztod meg az olvasókkal, ne felejtsd el velem is közölni az oldal nevét.:)
Kedves Olvasók, (Frissítés 1: Az Esemény várható menetéről egy korábbi cikk a frissen becsatlakozóknak: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/18/a_hatterhatalom_felszamolasa_eltavolitasa ) Frissítés 2: Kikerült egy új Wilcock cikk, amelyben leírja, hogy beszélt Drake-el,…..
ARVISURA 2012.06.29 19:35:05
@FehérVándor: Na de F.Vándor, hiszen ő az akinek a legtöbb földönkivüli kapcsolata van, ha hihetünk a decemberi történéseknek.

"Nála nagyobb tudású és hitelesebb ember a témában nem sok van."

Igaz! Pont ezért hiányzik a képből.:)
Nekem.
ARVISURA 2012.06.30 09:18:51
Kedves Olvasók, a cikk végén Miczo barátom magyarázatai szerepelnek.   Uránusz-Plútó kvadrát- Arkhón aktivitás Írta: Cobra Fordította: FehérVándor Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_25.html Eredetileg megjelent:…..
ARVISURA 2012.06.28 19:23:27
@Hodiel: Köszönöm a linket.:)
Nagyon drukkolok, hogy minden simán, gördülékenyen menjen!!!!!
Nagyon tisztelem azokat az embereket, akik közvetlenül részt vesznek az események alakitásában.
ARVISURA 2012.06.29 16:20:05
@Kajman: Hát ezen én is meglepődtem. Bár halottam róluk érdekes dolgokat.
Nem mindenki gonosz.
Ismerek valakit aki sokáig szerelmes volt egy szabadkőművesbe. Szerintem most is az, pedig nem egy mai csirke.:) Sokat mesélt róla.
A fickó akibe beleszeretett nem magyar. Aki az apja révén tulajdonképpen beleszületett a szabadkőművességbe. Igy szocializálódott. Állitólag egy végtelenül jó ember aki a légynek se....
Az alsóbb szinteken (33. szint alatt)tulajdonképpen semmit sem tudnak. Nézzétek meg a piramist. Alul széles, felül keskeny.
A hölgy akiről szó van az ellenkező oldalon áll, a FÉNY képviselője, nagymester, elképesztő dolgokra képes és higgyétek el, nem most jött le a falvédőről.
Még is azt mondta:távol tartja magát tőle, pedig pontosan tudja soha életében semmi rosszat nem csinált, de nem tudja neki elnézni, hogy olyan csoportnak a tagja, ahol legfelül a legelvetemültebb dolgokra is képesek. Pedig az az ember nem mondhatott nemet. Ez pont olyan, mint amikor valaki vallásos családban nevekedik. El kell fogadni a tanitásokat és kész. Ebben nőttél fel, nem is ismersz mást.
Csak azt akartam ebből kihozni, hogy amikor beleszületsz valamibe, vagy magad választod de nincs rálátásod bizonyos dolgokra, akkor könnyű megvezetni az embereket. Hát erről szól ez az egész mátrix. Nem?
Lehet, hogy most sok embernél kihúztam a gyufát. Nem állt szándékomban.:)
Kedves Olvasók, Személy szerint sosem éreztem ilyen intenzíven azt, hogy 'valami van a levegőben'. Reméljük a következő 3-4 hónap folyamán tényleg történik valami mindenki számára érzékelhető esemény. Mivel sok negatív energiának kell távoznia belőlünk, ezért ezek…..
Kedves Olvasók, először is hadd köszönjem meg mindenkinek, aki részt vett a tegnapi meditációban a korai óra ellenére, én akarcsak a legutóbbi alkalommal a május 5-i teliholdkor, szinte varázsütésre hihetetlen energiák keresztüláramlását éreztem magamon, őszintén hiszem,…..
ARVISURA 2012.06.21 06:18:44
@andros: Sajnálom, hogy elveszett a leveled.:( Megpróbálnád mégegyszer?
Kedves Olvasók,Cobra a biztonságának érdekében, hangtorzító rendszeren keresztül beszélt, ez elsőre  furcsa lehet, kicsit mintha Darth Vadert hallanánk, de egy perc után már észre sem veszed. Nekem sokakkal egyetemben rendkívül jó érzés volt hallgatni, olyan szeretetet, nyugalmat…..
Kedves Olvasók,Frissítés 06.15: 1 napot sajnos még tolódik az új bejegyzés.  Vasárnap lesz a görög választás, nagyon bizonytalan mi fog történni, illetve egész Európában rendkívül instabil a helyzet, lehet érdemes volna nem minden pénzeteket bankban tartani, némi…..
ARVISURA 2012.06.14 19:43:53
@Kajman: Kicsit utána olvastam. Érdekes a téma. Ez nem éppen tudományos oldal de érdekes.
www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=44:titkolt-dolgok-feregjaratok-es-idoeutazas&catid=14:tudomany&Itemid=50

Eisenhower dédunokáját ne hagyd ki.:)

Sikerült valakinek meghallgatni a Cobra interjút?
Volt benne valami extra? Ha valakinek van információja, kérem ossza meg velünk is.
Kedves Olvasók, ameddig fordítjuk a friss üzeneteket, fogadjátok szeretettel Benedictus gondolatait.FV Először írok Nektek saját bejegyzést, ezért úgy gondoltam, valami igazán értékessel ajándékozlak meg benneteket – legalábbis a legjobbal, ami jelen tudásom szerint tőlem…..
Kedves Olvasók, vannak nagyon jó hírek és olyanok is amelyek első olvasásra ijesztőnek tűnhetnek. A lényeg, hogy soha, semmilyen körülmények között ne engedjetek a fél-elemnek, hiszen véleményem szerint  nagyon kevés van már hátra a dualitás idejéből, az emberiség…..
ARVISURA 2012.06.10 19:14:12
Kedves Olvasók, remélem mindenkinek kellemes élmény volt a meditáció, a visszajelzések alapján elmondható, hogy a résztvevők egytől-egyig csodásan érezték magukat, jómagam fantasztikus energiák jelenlétét éreztem, azt hiszem megnyílt a kapu, hogy végre elkezdődhessen a teljes…..
ARVISURA 2012.06.06 19:06:14
Kedves Olvasók, David Wilcock számunkra az egyik leghitelesebb forrás, és egyben az egyik úttörője korunk társadalmának.  Azon kevés ember közé tartozik akik igyekeznek áthidalni a látszólagos ellentmondásokat spiritualitás és tudomány között, hiszen ugye a kettő az ősi…..
A következő fordítás a http://2012portal.blogspot.com oldalról lett átvéve, amely az Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement, ma még elkészül a fordítása annak a cikknek, amely leírja, hogy mit takar ez a név.) hivatalos oldala, ahol Cobra közvetítésével kommunikálják…..
ARVISURA 2012.05.17 18:12:38
@Benedictus89:

Kedves Benedictus!
Ez egy igazán dicséretre méltó,"érett" válasz volt!