Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chornya Cholmi

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! GTR és a Ford 2012.05.28 16:21:00
Ukránoknál nincs lehetetlen. Simán egy lapra hozzák a japánok ismert autóját, valamint az amerikai márka egyik német típusát. Íme a Sierra GTR. Nem tudom, hogy gondolták. Megdöbbentően kocka. A lambóajtóról nem is beszélve. És az emberi hülyeség tényleg…..
Belsőség Heti merítés 2012.05.27 09:08:00
Álom autó (Rémálom) Autó látszólag hibátlan, jobb oldali tükör nem hajlik fel automatikusan és később kiderült hogy a tempomat sem működik. A sötét erő Az elején elmesélném,hogy miért is vettem meg a Bravomat... Nem tudom... Nem vagyok normális Pár embernek ismerős lehet…..
Chornya Cholmi 2012.05.29 09:57:00
@Az EREDETI: Mert nem volt hosszú. :) Báár ki tudja,ízlések és pofonok...Én pl a Bravo-s csávót olvastam el félig,vagy kicsit tovább(mert láttam,hogy itt hogy tetszik mindenkinek),de már untam.A frappáns mondatai egyszer-kétszer elmentek,de 4-5-ödjére unalmas volt.Eleve nem szoktam mondjuk a regényeket elolvasni.Ezért nem is akarom fikázni,mert lehet,hogy másnak az elejétől a végéig szórakoztató olvasmányt nyújtott.
Egy nagyszabású megnyitó keretében, 1984-ben adták át a Nürburgring GP pályáját: egy nagy halom tökegyforma 190-es Mercedes-be beültették a kétszeres világbajnok Niki Laudát, és számos szépreményű fiatalt, köztük az első (tolemanos) F1-es szezonját koptató Ayrton…..
Chornya Cholmi 2012.05.28 18:40:44
Chornya Cholmi 2012.05.28 21:55:26
@edeleny beres: BMW-vel az igazi,mert úgy olvastam a hegyi futamos posztban. :) (amiben a kamionok is videón vannak)
  Aligha akad szerencsésebb motorversenyző most Nagy-Britanniában, mint Alastar Seeley. A brit superbike sorozat suzukis pilótája az idény negyedik futamára készült, amikor az ezen a hétvégén zajló snettertoni verseny előtti szabadedzésen drámai események főszereplőjévé…..
Egy Németországban élő, valószínűséggel valamelyik balkáni országból származó ember úgy gondolta, hogy az egyedi autójával (és ehhez egy találóan egyedi névvel) elindulhat a világhír felé. Nem biztos, hogy ez bejött, ám itt van Ő, a Pavlin_681. Eléggé…..
Chornya Cholmi 2012.05.28 11:15:44
Lassan befejeződik az átalakítása a Nagy Gép-nek,vagy másnéven Nagy Vas-nak.Az alapjárgány egy fúnyíró traktor.Ebbe a kasztniba belepaszírozva a legendás 426-os Hemi motor a fűnyíró traktor 6 gangos váltójával.Láthatatlan alázógépne akartam meghagyni,de ez egyszerűen nem megy,mert a belseje kihat a külsejére.Óriási hátsó szárny,porig ültetés,duplán szerelt hársó kerekek.(billencs IFA mintára),körbe szoknyázva,nagy intercooler elöl ,bukókeret,szélvédő plexi,O.Z Superlegga (vagy milyen) felnik,rajta tömör 4 évszakos gumik.nyomtáv szélesítés,fél-fél méterrelhogy rendesen letapadjon(természetesen a szélesítéshez megy a szoknyázás) és féktárcsa hútő lik ,rajta szúnyogháló,mert a "tikrács" ciki mostanság.4 kipufogó,aiből egy sem kamu,mind műkszik és kell is.És ezt dobja meg plusz 50 lóerővel és 73 Nm nyomaékkal a fényszóró morcosítás.Kerámia Brembo fékek,természetesen csakis a kerekenkénti 12 caliper-es mind a 4 keréken.Megerősített rugózást és kasztni merevítést is kapott,mert erős nagyon motor.Igaz az alapjárati hangja olyan,mint minden amcsi izomautóé:fél percenként pöffen egyet a henger és mivel 8 van belőle,ezért hallod a folyamatos "tüpp!-tüpp!-tüpp!...."Nagyon durva gép és látatlanba meg is kapja 30 ezerér a műszakit ismerettség álltal és a rendőrségi adatbázisban rendszám szerint egy libafoszőld ezerkettes(2101) Lada. Hogy miért éppen fűnyíró traktor? Mert elég nagy ahoz,hogy ne érezze magát sámlin ülő hülyének az ember és komfortosabb,mint egy Montuain Bike.Erről jut eszembe,hogy vészfék gyanánt azért előre be van szerelve a kiskerekű kemping és a 28-as Csepelből már jól ismert fentről behúzásra a guminak feszülő elsőfék is. Még kész sincs teljesen,de már próbálgatom a gépet.A környékbeli kisnyugdíjasok és kisgyerekek a műanyag "sport enduro" motorjaikkal már rettegnek és titkon figyelgetnek a Wagon R-esek is.
Az alábbi képeken látható ST165-ös Celicát a tulajdonosa kizárólag élményhasználatra építette. Belül egyetlen darab OMP kagylóülés és a 10 pontos bukóketrec található. Kívül a Hella szúrófények és az utólagos sárterelő gumik dominálnak. A futómű minden…..
Jajj,de csúnya! Törökvész 2012.05.27 12:46:00
Ez az igen érdekes nép, ott lenn, a Boszporusz vidékén néha olyan kreálmánnyal örvendezteti meg a világot, amely láttán a borzalom tetőfokára hág. Fénykorában Tofas volt. Ami köztudottan Fiat licensz. Baltával faragva...
Robogó Mopedbohózat 2012.05.26 17:34:00
Ugye most kéne Mopedrally 2012 címet adnom, de az esemény számomra egészen mássá fajult, arról meg nem nagyon tudok írni, hogy mások számára milyen volt. Vannak az ember életében olyan napok, amikor bánja, hogy nem adatott be szopornyica elleni védőoltást. Persze én a humoros…..
Rosszul csinálod.   ..
Chornya Cholmi 2012.05.26 20:21:01
S most sem csupán a benne ülőknek nyújtott élvezetet, hanem a hétvégi ralitúra versenyre kilátogató több ezer embernek is!   Majoros Péter videója, köszönet érte a www.net-racing.hu - nak! Idén már nem először foglalkozunk Demjén Martinékkal, és nagyon bízunk benne,…..
A reggeli kakasszóra is ébredhettem volna akár, ha lenne nálunk kakas, de egyszerűen csak felkeltem magamtól. Ráadásul nálunk csak az a károgó madár van, amelyik nyáron folyton nyekereg, és amit ezért nemes egyszerűséggel csak buzimadárnak hívom. Ilyenkor még alszik, de ennek…..
Chornya Cholmi 2012.05.26 13:25:38
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Nem bírnak az emberek magukkal, csak egy kis biztatás kell nekik, és összeszerelnek mindenfélét, akár még sűrített levegővel hajtott járműveket is. És megteszik ezt nemcsak egyszer, de akár többször is – bizonyíték erre a Pneumobil Verseny, amit a múlt hétvégén immár…..
Chornya Cholmi 2012.05.25 17:20:38
Hűde szép! BMW 02 2012.05.24 09:45:00
Korhű módosításokkal az USA-ból.   ..
Chornya Cholmi 2012.05.24 11:13:26
@Sopánka76: Sajnos én is ezt tapasztalom.Pedig de sok szép autó van gyári rugókkal...:)
Mielőtt belekezdek a nekem tetszetős, de mások számára szörnyűnek mondható Liberty PTT taglalásába, le kell szögeznem valamit a múltkori, miért ne vegyél 20 ezerért robogót témájú posztommal kapcsolatban: 17 ezer. Ennyit kell fizetnem most a 20 ezres robogóra. Nem tudom hányszor…..
Vagy két hete kallódik a megírt könnyed posztok között ez a videó, de valamiért mindig jött valami más. Az utóbbi időben több volt a Racing poszt. A videóban Neuville, akinek tavaly Ciprus óta tudjuk, hogy amellett, hogy belóg egy emberes gerenda, nem esik pánikba, és a szerencse…..
Az Ubisoft olyan nagysikerű bejáratott címei között, mint a Splinter Cell, Ghost Recon, vagy bármely más Tom Clancy nevével ellátott játékok, találhatunk egyedi műveket is, amelyek ugyan jók voltak, de nagyobb figyelmet, vagy teljes értékű folytatást azóta sem kaptak. Ilyen…..
WTCC-beszámolónkat Sági Elemér, a mi kiküldött szemünk- és fülünk szolgáltatja. A Túraautó-világbajnokság (WTCC)  hétvégi fordulójában ismét új pályát avatott, a valóban festői környezetben fekvő ausztriai Salzburgringet. Igazi színkavalkád, harsogóan zöld fű…..
Hűde szép! Harlekin 2012.05.21 09:00:00
USA-beli Golf 3 BBS-eken és nem mindennapi, gyári fényezéssel. ..
Chornya Cholmi 2012.05.21 13:59:06
Jajj,de csúnya! Narancs harcos 2012.05.21 10:05:00
Egyik olvasónk küldte ezt a Calibrát, amely még nem szerepelt nálunk, legalábbis erre utaló nyomot nem találtam. Elmondása alapján a tulaj szépnek találja. Persze, a júzer a nídforszpíden és a fásztendfjúriösz filmeken nőtt fel, így ezen csodálkozni egyáltalán nem…..
Hűde szép! Mottó 2012.05.20 11:20:00
Sok magyarázatot nem igényel :)..
Chornya Cholmi 2012.05.20 18:18:24
Belsőség Ha az erő veled van 2012.05.20 08:45:00
Ha netán nem tudott eljutni az idei Traktormajálisra, akkor fogadja szeretettel az alábbi kis videót, mely alig pár hónapja futótűzként terjedt a világhálón. Éppen a videómegosztókon böngésztem, amikor eszembe jutott, hogy vajon lesz-e Bokorban igazi Kirovec? Ha nem tudnák mi ez,…..
  Olasz konyha magyar fűszerrel: Szabó Éva iparművész keresztezte a két kultúrát. A Kalocsáról származó művészt a népművészet mai alkalmazása foglalkoztatja, így hosszas munkával, ecsettel kifestette Aprilia Scarabeóját. A fotókon kalocsai népviseletben motorozik…..
Chornya Cholmi 2012.05.09 17:17:04
@szakáll: Nem ezt mondom. :) Nem baj.
Chornya Cholmi 2012.05.09 19:11:41
@farönk: Végre valaki aki megérti. :)
Tahóblogot kéne csinálnom, azokból ugyanis több van, mint robogóból. Nem nagyon kéne szervezkednem, hogy írhassak valamiről. Rühellem a lábbal integető gyökereket. Már egy korábbi posztban kifejtettem, hogy lábbal nem kommunikálnak emberek. Még akkor is így van ez, ha pár…..
Chornya Cholmi 2012.05.12 19:08:10
@motoros genya: Az a bajotok,hogy kimondja?

A Simson utódról meg annyit,hogy a Simson az Simson és kész.Ez a sámli sosem lesz hozzá hasonlítható. Mondom ezt úgy,hogy gyűlölöm a Simokat.