Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Tibo

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://www.youtube.com/watch?v=RI3WmBW1PDA..
Don Tibo 2012.05.15 20:51:29
@merre: Neked viszont magyar nyelv és stilisztika tanárra,és egy komoly drága indulatkezelési szakemberre,és itt be is fejeztem a társalgást mert méltatlan lenne
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
Don Tibo 2012.05.10 10:06:08
@a_tom: Királyság,igazad van!
Don Tibo 2012.05.10 10:15:34
@Transylvanianmixedgrill: Ha úgy godolod,hogy egy mások által megirt szám számítógépes feldolgozása,amihez semmilyen zenei felkészültség sem szükségeltetik akkor nagy a baj.Miért van az ha egy Metallica,vagy egy Foo Fighters barhol koncertezik egy nap alatt elfogy 100-120 ezer jegy?Kire fog emlékezni 10 év múlva Dj Guettára vagy a Metallicára?
www.youtube.com/watch?v=I5EvWZ4Tydw..
Don Tibo 2012.05.08 10:14:38
@a_tom: Rettentő módon igazad van,jellemző,hogy egy olyan kretén mint a "Mármindenműsorommalmegbuktam" Hajdú véleményt formál.
Hozzáértésére a legutóbbi választottjaival végrehajtott totáli média bukás ad választ,emlékezzünk vissza a Szépségkirálynő műsorát fele annyian nézték,mint a vele párhuzamosan futó 4000-szer lejátszott 234 éve készült Steven Segal!!! filmet.Igen menjen...................
Óriási népharag söpört végig a hétvégén a magyar média egén. Mindazt sokan tudják a vihar tárgya az volt, miért csak csak a Digi közvetíti a kiemelkedő sporteseményt.A különböző vélemények felháborodások ellenére azért,mert ők merték megvenni a kezdetekkor a…..
Az erdélyi és a prügyi duó versenystratégiája bizonyára lenyűgözte volna az első világháború tábornokait, akik soha le nem lankadó lelkesedéssel vezényeltek gyalogsági rohamokat a szögesdrótok mögé beásott, gépfegyverrel védekező ellenség ellen. Csakhogy míg a…..