Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LEN

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A tavalyi jobb volt." "Azért az idén a Corvinusnak nagy előny ez a Balaton part." "Verte az eddigieket." "Hideg volt." Fotó: Corvinus Média/ Jekkel Dóra Ilyen, és ehhez hasonló mondatokat csíphetett el a fesztiválozó, ha más hallgatótársaktól érdeklődött az idei EFOTT-tal…..
LEN 2013.07.03 13:48:59
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
LEN 2012.03.19 14:35:36
@Bruti: A hogyvoltjaidat nem lehet überelni, de én azért Csempemacin is befostam! :-)
Gyorsan az elején tisztázzuk: új választási rendszert nem azért kell csinálni, mert ezt a Fidesz mindent megváltoztatni akaró úri kedve, vagy a hatalmát bebetonozni szándékozó érdeke így diktálja. A tudtommal minden párt által üdvözölt alacsonyabb parlamenti létszámhoz kell…..
LEN 2011.07.16 12:41:17
@Lord_Valdez:
"Valóban gondok vannak a választási rendszerrel, de pont az ellenkezője. Nagyon nehéz bejutni a parlamentbe."
Izraelben ha jól tévedek 2% a parlamenti küszöb, és ebből igazán érdekes dolgok szoktak kisülni. Mennyi lenne a se nem túl kicsi, se nem túl nagy? 3%? 4%?
„Akkor lesz vége, ha mindenki abbahagyja” – interjú Beliczai Balázzsal – Baló György, Pető Iván és Mikola István magyar hangja, a magas barna férfi humoros szerepben. Ex-lufihajtogató, ex-Família Kft-s, exhibicionista lakástulajdonos, aki sikeres show-t csinált…..
LEN 2011.06.03 20:40:10
@Orbán takarodj!!: végre elmondhattad, király vagy!
Papírzsepi kolléga beleerősített, s az isten sem mossa le róla a gyanút, hogy előre kitervelten szerkesztői babérokra tör (amire - elismerjük - elég komoly esélyei vannak).Mai posztja egy 43 évvel ezelőtti eseménysorozatot dolgoz fel, ahol egy elsüllyedt szovjet tengeralattjáró…..
LEN 2011.03.21 11:03:26
@Zig Zag: Konkrétan egész élete és munkássága nagyon különleges és ellentmondásos, remek posztot kanyaríthatna belőle, akinek van ez az írói vénája, vagy micsoda.
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..
LEN 2010.09.04 11:19:08
@Kentaur67: Mitt Romney republikánus. És ha egy mormon republikánus lehet Massachusetts kormányzója (ami ugye Demokrata párti fellegvár és híresen liberális), akkor akár az USA elnöke is lehet(ne).
Hozzávalók: 1 kg sertéscomb 4 db hagyma 1 fej zöldpaprika 1 db paradicsom őrölt pirospaprika só, bors, majoranna olaj Elkészítése: Az apró kockákra vágott hagymát üvegesre pirítjuk az olajban. Ezután a szintén apróra vágott zöldpaprikával és paradicsommal tovább…..
Daily Shark magazin Vesztes oldalon 2010.08.28 16:39:00
Nem vagyok se katona, se politikus, se olyan, aki ért a biztonságpolitika "magasabb szempontjaihoz". Ez egy laikus véleménye.Az USA vesztett Afganisztánban. Talán még nem tudja, talán még nem hajlandó elismerni és megpróbál méltósága roncsaival valami elfogadható indokkal…..
LEN 2010.08.29 09:50:52
@mokas_gizi: Azt kihagyod, hogy "hány lélegeztető gépet lehetett volna annyi pénzből venni"?!
Elvtársak, egyetlenegy dolgunk maradt mára nekünk és fiainknak: úgy búcsúzni a világbajnokságtól, ahogy beköszöntünk oda: odaadással, figyelemmel és a minket figyelők tiszteletével övezve, feledve a második meccs teljes kudarcát. Mutassuk meg, hogy a brazilok ellen mutatott…..
LEN 2010.06.25 19:17:31
@usa_friend_2012:
Angolul most nem is írsz be semmit? Pedig az már az előző posztban is nagyon menő volt ám! Csak ámultam és bámultam. Angolul. Isten vagy!
Az állam bizony csúnya dolgokra képes. De szerencsére megvannak az emberek, akik védelmére kell, hogy keljenek még akkor is, ha mélyen elítélendő tettei napvilágra kerülnek. Az ő megsegítésükre Stephen M. Walt a gördülékeny mentegetőzés és magyarázkodás 21 lépcsős…..
kajapija Balkáni csirke 2010.06.01 23:12:00
Hozzávalók: 75 dkg krumpli 8 db csirkecomb só, bors 30 dkg füstölt kolbász 10 dkg füstölt sajt 10 dkg trappista sajt fél póréhagyma 2 dl ajvár Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és kivajazunk egy nagy jénai tálat. A krumplit meghámozzuk, egy cm vékonyan…..
LEN 2010.06.02 17:33:19
kajapija Tiramisu 2010.04.28 22:38:00
Hozzávalók: 4 nagyon friss tojás 1 csomag vaníliás cukor 2 evőkanál nádcukor 50 dkg mascarpone rumaroma kb.40 db babapiskóta 4 dl erős feketekávé 2-3 evőkanál cukrozatlan kakaópor Elkészítés: A tojások sárgáját a kétféle cukorral habosra keverjük. A jól lehűtött…..
Izrael, s ezen belül a zsidó állam hadserege kiemelkedő helyen található minden olyan szakember (és laikus) érdeklődési körében, aki (bármilyen okból) a különböző speciális egységekkel foglalkozik. A zsidó különlegesek múltja és jelene joggal kelti fel a terület iránt érdeklődők figyelmét. A…..
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Volt már egy kis időm nézegetni a tegnapi eredményeket, az országos listára került töredékszavazatokat és különösen annak az 57 egyéni választókerületnek a helyzetét, ahol még folytatódik a küzdelem (ezekről később részletesen írok majd). Ezek alapján nekem úgy tűnik,…..
Hozzávalók: 1,5 kg sertéscomb 40-50 dkg csiperke gomba 10 dkg füstölt szalonna 3 vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 édes paprika 2 erős zöld paprika 2 paradicsom 1 csokor petrezselyemzöld 2 ek fűszerpaprika 2 kk erős fűszerpaprika só, bors 4 dl tejszín 3-4 evőkanál zsír 2 dl…..
dmarci barátunk, aki olvasónak lelkes, ám kommentelésben egyébként nem valami szószátyár keresett meg ezzel a cikkel, amely jónéhány feldolgozást megélt már. Hogy mennyit? Megnéztem például, hogy az Amazon hány találatot ad Entebbé-re. Százötvenhármat... csak könyvből, meg…..
LEN 2010.03.06 11:03:00
@taser: Érdekes, hogy később "Bibi" Netanyahu pedig a legnagyobb riválisa lett Saronnak a Likudon belül. Politika, pehh...
kajapija Endre hagymás babja 2010.02.28 16:22:00
Hozzávalók:30 dkg tarkabab5 babérlevél1 paradicsom2-3 db zöld erős paprika2 közepes vöröshagyma2 közepes lilahagyma3 nagyobb gerezd fokhagyma15 dkg füstölt csabai kolbász15 dkg szalonna1 dl hot chili szósz1 púpos evőkanál édes fűszerpaprika1 evőkanál erős fűszerpaprikasó,…..
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
A Földnek azon a részein, ahol hisznek az ilyesmiben és nem bolondultak bele a vásárlásba, Karácsonykor megünneplik, hogy a Seregek Ura a Béke Hercegét küldte el teremtményeinek, hogy… de ez nem szentbeszéd, hanem egy hadászati-rendvédelmi blog karácsonyi bejegyzése. Sajnos…..
Közkívánatra akkor most megosztom veletek az eredményeket :)Több mint 600-an töltöttétek ki a kérdőívet, köszönöm, igazán nagyon rendesek vagytok. Ha nagy leszek, meghálálom :))   Nem hittem volna, de a statisztika szerint férfiak olvassák többen a Görbe…..