Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feuergo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy járt körbe a kulcsa a szerkesztőségben, mint egy jóféle rakéta egy züllött kerti partin. Felszabadultan, lelkendezve szállt ki belőle mindenki, nehezen engedve el a kormányt: ez aztán az igazi hot hatch, élményautó a javából, nem lehet vele nem betyárkodni, milyen jó, hogy…..
feuergo 2012.09.15 11:38:50
@Fürtike: Aranyos a magyarazatod, hiszen a magyar es az angol billntyuzet teljesen kulonbozik. A "Z" es az "Y" gombokat csereltek fel.
Gondoltam én, a hülye agyammal. Néha már keverem, melyik televízió csatorna hírműsorát néztem, szerintem most is ez szédített meg. Nem rég megemlékeztem arról a riportról, ami a sok szakszervizen kívüli mókolást tette felelősé a balesetek emelkedő arányáért. Most egy pár…..
feuergo 2012.08.30 10:52:11
@ss26: Angliaban minden evben kell vinni az autot muszakira es mukodik. M.O.T. a neve. Bar abban lehet, hogy igazad van es ez nem Europa.
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
feuergo 2012.08.12 23:42:45
@Rocko-: Semmi gond. Tenyleg atsiklottam felettuk (de nem csak en lsd "bivaly"), bar az en olvasatomban a ByTheWaY nem azonos a ByWay-el. Apro kulonbseget eszlelek a jelenteseben. Tovabbi szep napot/estet/ejszakat!