Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfomernok

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik jelentős múzsámtól búcsúzom. Szűk négy évvel azután, hogy először írtam ezen a helyen Budapest egyik ikonikus ipari műemlékéről legsittesebb romhalmazáról, minden megváltozott: rá sem lehet ismerni a Móricz Zsigmond körtéri Gombára. Az imént idézett posztot két…..
Alfomernok 2014.05.27 12:03:13
@tauglich: Tényleg nem értem, miért kellett ennyi és ennyiféle macskakövet használni?
Tagadhatatlan, hogy a tegnapi választás legnagyobb győztese a baloldalon az a Gyurcsány Ferenc, akit már mindenki szeretett volna politikai értelemben egy szépen kidolgozott márvány sírboltban látni. Legalábbis ezt hittük eddig. Tegnap az EP-választáson azonban Gyurcsány és pártja,…..
Alfomernok 2014.05.27 08:19:05
@bbjnick: Értem, nyomasztó, fárasztó és szórakoztató.
Közben meg az okádék német megszállási emlékművet véded.
Nem vagy te egy kicsit kapdbeafaszom?
Alfomernok 2014.05.27 08:37:58
@bbjnick: Éhségsztrájkba kezdesz?
Delphoi jósda XIV. 2012.04.13 16:04:00
 ..
Alfomernok 2012.05.03 19:38:12
@Loxon: Na látja, én és bbjnick ugyanilyen abszurdnak tartjuk, mikor provokátornak és/vagy bomlasztónak tartanak minket. Csak maguk komolyan gondolják, nem viccből.
Alfomernok 2012.05.03 20:49:03
@Loxon: Minek?
Mert most magának van adminisztrátori joga.

Így az valóban nem érdekes, hogy betyár nem százas, mert azt hiszi, hogy én vagyok Counter, és még gerinctelen is, mert mikor rájön, hogy tévedett, nem látja be a tévedését.

Az sem érdekes, hogy VI. Béla egy retardált barom patkány, és nem meglepő, hogy ilyeneket ír:

„"A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez."

Loxon, kifogásom van, a jósda elkanyarodik a témától. Kérem, biztosítson megfelelő kommentelőket. A russzofileket pedig küldje el valahova.”

„VI. Béla 2012.04.16. 11:29:16
@Loxon:
Én inkább azon gondolkodom el, hogy ki küldte a bomlasztókat.”

Az már engem annál jobban meglepett, ahogy Ön reagált erre:

„Loxon · konzervativok.blogspot.com 2012.04.16. 12:54:40
@tevevanegypupu: @fülöpke: @Leskelődő: @Mihint: @VI. Béla:

„Én inkább azon gondolkodom el, hogy ki küldte a bomlasztókat.”

Nem tudom, ki szórakozik a jósdával és miért, de már nem is érdekel. A Tea-Kör sem tetszett valakiknek, de az nem csupa kommentárból állt. A lényeg a sajnálatos tény, hogy ezt a valakit, ezeket a valakiket nem lehet kiiktatni vagy leállítani, maguktól pedig nem unnak rá. Bizonyára nagyon kell nekik még néhány piros bögre és sapka, vagy fideszék ennyire veszélyesnek tartják a színvonalas, de nem liberális és nem PC véleményeket, esetleg csak néhány magát szellemesnek hívő megszállott infantilizmusa az ok, akik nem találnak maguknak elég játszóteret máshol. Ha maguk még nem fáradtak bele és bírják a strapát, hát kitartást és minden jót kívánok, de tényleg máshol kell majd folytatniuk — vagy esetleg itt, de már csak Gloire-ral a fedélzeten, ha ő úgy gondolja.

„Muszaj mindig vesziteni?”

Nem muszáj, de a blog.hu és az internet technikai adottságai miatt bizonyos területeket lehetetlen normális keretek között tartani. IP-címes (vö. vincések) háborúhoz sem időm, sem indíttatásom, de ízlésem sincs, amellett a mai technikai feltételek mellett még az ilyen korlátozás is kikerülhető, tehát a küzdelem eredménytelen volna.

A kommenteket letiltó, tehát üdvösen antidemokratikus és nagyon helyesen cenzúrát alkalmazó blogírásnak vagy a (más blogszolgáltatón) külön regisztrációs engedélyhez kötött blogkommentálásnak még van esélye — de csak ha a blogszerzők és kommentálók abszolút megbízhatók, vagy személyes ismeretségben vannak. A nyitott „kommentközösségek” azonban teljesen manipulálhatók és zavarhatók. Maga az internet trollszéllel szembevizelő véleményközlésekre való használata sem olyan nagy élvezet azonban, hogy az ember komolyan rákaphasson, hacsak nem ez az egyetlen célja az életben.”

Szerintem ez nem egészséges gondolkodás. Szerintem nem ezt kellett volna reagálnia ennek a balfasznak.
És bevallom, meglep, hogy a blogközösség nagy része nem így látja.
Különösen annak fényében, hogy majdnem mindenki évek óta ír ide (ill. előzőleg a kommentfolyamra) és gyakorlatilag senkinek nem változott sokat a stílusa. Az enyém biztosan nem.
Alfomernok 2012.05.03 20:54:36
@A. Yersin: Faszt!
   A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Megadja Gábor (Konzervatórium) írását olvashatják.     Tíz év esztendő telt el a Fidesz 2002-es veresége óta. Azóta sok minden történt, olyannyira, hogy egyes…..
Alfomernok 2012.05.03 20:08:51
@MézesRozi: Maga meg nagy oktatásügyi szakértő, mi?
Alfomernok 2012.05.03 20:30:31
@MézesRozi: Aristo meg polihisztor, aki mindent tud életről-halálról.