Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargazsuzs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
vargazsuzs 2013.09.05 21:58:58
Kicsi Ház Lépcső tuning 2013.03.01 07:09:10
Készül az új blog-arculat (jippi-jippi-jé) és ebből kifolyólag, három napja folyamatosan mentegetem le a régi posztjaimat. ezeket a régi posztokat olvasva, néha sokkolt, hogy mennyit dolgoztam, főként olyan dolgokon, amiket inkább szakemberre kellett volna bíznom. Rengeteg, de…..
Kicsi Ház Hirtelen felindulásból 2013.02.27 11:01:47
Egyre jobban haladunk a tetőtér átalakításával, méghozzá úgy, hogy minden apró részletre figyelünk. Apránként mutatok majd képeket, de a teljesen kész végeredményt majd csak akkor, ha tökéletesen összeáll a kép. Hétvégén a lépcsőházban bütyköltünk, és így az is…..
Nagyon letisztult alapokon, vakító fehér vászonra vetett, ízlésesen elrendezett szivárványpacák. Nem, jelentem nem szívtam semmit, mégis így érzek ezzel a svéd családi házzal kapcsolatban, ami újabb iskolapéldája az élhetőségéről és emberközeliségéről híres skandináv…..
Baba-ház Kötve viszem 2012.05.28 11:59:00
Ádám úgy nő, mint eső után a gomba. Ezért változatos módszereket próbálunk ki a hordozására.A hétvégén például leteszteltük a Manduca nevű csodát, amelynek segítségével csinos hátizsákká alakítható át a csecsemő. Persze elöl is hordható ennek a készségnek hála,…..