Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotten biller

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Bayer Zsolt (Magyar Hírlap) írását olvashatják.  Amikor megkaptam a felkérést, hogy írjak valamit a magyar jobboldal elmúlt tíz évéről, nem tűnt nagyon bonyolultnak a feladat.…..
rotten biller 2012.05.04 13:07:07
@malacz69 rezignált: "hogy ne ő lenne ma az egyik legjobban író újságíró a palettán", istenem, a winnetou megvolt? es az egri csillagok elott, vagy utan?
rotten biller 2012.05.04 14:39:22
@malacz69 rezignált: Ady Endre elegge magyar neked, parasztgyerek?
rotten biller 2012.05.04 14:57:20
@malacz69 rezignált: hogy is mondjam, a kerdes azert nem megfelelo, mert a bájer nem jo iro, egyaltalan nem jo, es ennek semmi koze a politikai oldalhoz, ez izles kerdese, es ha jo publicisztikat szeretnek mutatni, a rossz jobbos irasnak nem ellentete a rossz libsi iras(en szemely szerint amugy csipem a totawet, ha a bajer - es altalad is kedvelt metafizikai eroterben akarunk mozogni, akkor o(twé) minimum a felvilagosodast kepviseli :)), a rossz jobbos irasnak a jo iras az ellentete, indiffi, hogy jobber/libber.. baszott sok jo iras van, szerte a neten, vagy printelve, csak olvasni kell tudni...
   A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Megadja Gábor (Konzervatórium) írását olvashatják.     Tíz év esztendő telt el a Fidesz 2002-es veresége óta. Azóta sok minden történt, olyannyira, hogy egyes…..