Regisztráció Blogot indítok
Adatok
binike

76 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiffán Zsolt, a borászatáról és állami támogatásáról elhíresült fideszes országgyűlési képviselő, aki múlt vasárnap 44:27 arányban verte a baloldal jelöltjét, levelet írt választóinak. Jelige: "forró ősz" "Tisztelt Harkányi Polgárok! Hálásan köszönöm azt a…..
A levelet változtatás nélkül tesszük közzé: "Tisztelt Címzett! Felhívom figyelmét, hogy a tegnap a vastagbor.blog.hu oldalon Salgótarján "kamu" látványterveiről szóló anyagukban valótlant állítanak. A "szabadtéri kiállítás" arról szól, hogy bemutassuk, Salgótarjánba…..
Megjöttek a számok:"A KSH gyorsbecslése alapján Magyarország bruttó hazai terméke 2012. negyedik negyedévében 2,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az információ, kommunikáció, valamint a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás…..
binike 2013.02.14 13:19:17
@Foresty: ha szépeket akarsz olvasni, olvass bele a MNO online kapcsolódó cikkének hozzászólásaihoz ...
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Vastagbőr Fantázia 2012.02.02 11:50:00
Engedjétek meg, hogy szokásomtól eltérően most egy személyes történetet mondjak el.Még 2010-ben, egy szép nyári nap fülledt estéjén történt, hogy életem párja reménykedő tekintettel megkérdezte tőlem, hogy: "Te is....?", én pedig szemérmes, ám leplezetlen örömmel…..
Miközben kiderült, hogy Schmitt disszertációját bíráló két tanár is tagja volt a Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) Tanácsának, melynek 1990-től Schmitt volt az elnöke, és nagy megtiszteltetésnek érezték, hogy egy kétszeres olimpia bajnok dolgozatát bírálhatták el, az atv…..
Vastagbőr Még elképesztőbb 2011.12.20 14:31:00
Újfent elképedtem, pedig már sok mindent láttam-hallottam: (A HVG letiltotta a videó beillesztését más oldalakra, ez mai világban kb.135 másodperccel adott több munkát.) More info: Elfogadta a parlament hétfőn azt a bizottsági módosító indítványt, amely megszünteti a…..
binike 2011.12.20 15:01:58
Az esztergomi újság, a Hídlap írja:"A környezettudatos esztergomiak külön-külön gyűjthetik a háztartásokban termelődő papír-, műanyag-, és üveghulladékot. A szelektív gyűjtőszigetek felállításával az a közszolgáltató célja, hogy úgynevezett hasznosítható…..
Nagy rajongói vagyunk mindenfajta szóvivőnek, legyen az magáncégek, állami vállalatok, pártok vagy a kormány szóvivői. Kemény meló nap mint odaállni a kamerák elé, és belehazudni faarccal, lelkesen tolmácsolni azokat az üzeneteket, amiktől -ha van eszük- ők maguk is…..
Haditudósítás a frontról: - A helyzet eddig is szar volt, most még szarabb, és úgy néz ki, hogy sokkal szarabb lesz! A Wall Street Journal szerint "Magyarországon lehet a következő válság Európában" és "közel van a borulás Magyarország számára". Járai…..
Nyáron, mikor a portásig bezárólag nyaralnak a minisztériumokban, és nincs bent ember, aki szivárogtatna, elszólná magát, a kormány 1 hónapon belül másodjára szalad bele önként a késbe. Ügyesen csinálják, nem kell uborkaszezon. Először önként kitették az új Munka…..
mindenhéten Rág jártam erre 2. 2011.04.06 09:45:59
 tényleg ... múlt évben ... felgyülemlett pár dolog ... remélem sikerül újra feléleszteni a blogot .. ehhez egy kis zene az új kedvenc ... lesznek a Szigeten is ... ..
A Viasat3 átrakta volna a Viasat6-ra a kézilabda bajnokok ligája közvetítését, de a jogtulajdonos európai szövetség nem egyezett bele, ezért a csatorna visszaadta a mérkőzések közvetítési jogait. Bár az érvényes szerződés alapján a Viasat3 még egy évig közvetíthetné a…..
Még eléggé a hónap elején tartunk, de Kiss Norbert után máris van egy újabb jelentkező a havidíjra.A szende arcú Nagy Anna kormányszóvivő asszonyról (életrajz itt) derítette ki a stop.hu, hogy fodrászát közpénzből fizetik. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium…..
Vastagbőr Két tűz között 2010.11.09 13:41:00
Múlt héten nyilvánosságra hozták az új felsőoktatási törvény 52 oldalas tervezetét (pdf), megindítva ezzel a társadalmi vitát. Szimpatikus módon akár még a véleményünket is megírhatjuk a minisztériumnak: "A tervezetet az államtitkárság vitaanyagnak szánja, melyhez…..
Ismerkedjünk meg V. Sándor 29 éves monorierdei lakossal, aki társaival együtt kifejezetten aktív volt az elmúlt években. Amit a rendőrség kijelentő módban ír róluk:(Figyelem, a szereplők és történetek nem a képzelet szülöttei) "2008. december 19-én a délelőtti órákban…..
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
Mekcsey rendőrkutya története a feljelentettek szemszögéből, a NOL-ról. Videóval. "Csoportos garázdasággal és hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítanak hét helybeli férfit, akiket később a gyöngyösi kapitányságra állítottak elő. A parancsnoki kivizsgálás a…..
Mivel Eric koma jelenleg Ozorán élvezi a nyarat (tipp: most fekszik le aludni, vagy most kel fel), így nekem maradt a hálás feladat, hogy megosszam Veletek ezt a kultikusnak tűnő 2 perces videót az idei Playmate-versenyről. Már a középdöntőknél jár az idei Playmate-választás,…..
mindenhéten Rég jártam erre 2010.08.04 08:56:47
Húúú … de rég csináltam valamit a bloggon. Kicsit sem volt kedvem írni semmit. A vb kezdetekor jelentkeztem utoljára. Azóta a vb-nek vége! Spanyolok nyerték. Régen minden meccset megnéztem volna. De azok az idők elmúltak. Elejétől a lefújásig jó ha 2-3 meccset láttam.…..
Múlt hét pénteken jelentette be az NKH, hogy elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. A határozat szerinti főbb hibákat Hegylako foglalta össze tömören: "Tehát gondok vannak a megállással, de legalább tűzveszélyes és nem lehet…..