Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elemér_

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amiért évtizedeken át hiába harcoltak önkormányzatok és civil szervezetek, azt a világ egyik legbefolyásosabb óriáscége önhatalmúlag megcsinálta. Nem azért, mert annyira érzékenyek lennének a nemzeti kisebbségek jogaira, hanem mert – szemben a környező országok vezető…..
Nahát, ezt sem gondoltuk volna. Talán akadnak még itt páran azok közül a régi Belsőség-olvasók közül, akik velünk voltak már 2007-ben is. Sőt, talán még olyanok is akadnak, akik emlékeznek Anna egyik régi posztjára, melyben rácsodálkozott a Fővám téri piac előtt…..
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Szerda este 6 óra 6 perckor, 8 év szünet utána zsiráfborjú született a Fővárosi Állat- és Növénykertben, írta nekünk az örömhírt Hanga Zoltán. A kicsi – zsiráfszokás szerint – nem sokkal megszületése után lábra is állt. 20:38-kor sikerült megtalálnia  az…..
Elemér_ 2010.03.04 13:15:20
Információs társadalom, tudástranszfer, turbulensen változó környezet. Hangulattól függően hol a röhögéstől fulladozom, hol meg a hideg futkos a hátamon ezektől a kifejezésektől. A vállalatoknak azonban komolyan kell venniük - bármit is jelentsenek, és ennek szellemében a K+F,…..
Szögezzük le gyorsan, hogy nem vagyunk bírók, és összesen egy darab, az érintett féltől származó levélre alapozhatunk, mégis az az érzésünk, hogy az Elmü ezúttal rutinból aláz meg és próbál jól megszívatni egy házapárt, miközben az eset körülményei minimum nem…..
Elemér_ 2009.12.08 08:50:16
@Tomi from the Sky: Amit leírtál kiszámoltam és pont 9890 Ft/hó jött ki. Igaz csak tippeltem sok mindent, pl. a Tv-d fogyasztását(90W/h), vagy a világítás mennyiségét. Könnyen összejön az a 10e/hó.
Sok eszköz "kikapcsolt" állapotban is fogyaszt. Pl. van egy hifink, ami kikapcsolt állapotban 60W-ot, bekapcsolva 75W-ot fogyaszt. Ezért mindig kihúzzuk, mert ha bedugva hagynánk az havi 1800 Ft.
Az Index-könyv egyik képén látható vadászpuskás, símaszkos férfi nem visel rendőregyenruhát.>>> Gaudi Nagy Tamás túlkapásai  ..
Mi a hasonlóság a sas meg a bakter között? Igen, egy régi viccről van szó, és azoknak van igazuk, akik az alábbi választ adták: "A sas baromi magasan száll, a baktert ez meg baromira nem érdekli." Körülbelül ennyi lehet a kapcsolat Kov Emilía és Nagy Hajnalka között is:…..
Az első hivatalos eredmények 6 választókerület sorsáról szólnak, ezekből hármat Mugabe pártja és hármat az ellenzék szerzett meg. Ezeket az eredményeket az állami tévén jelentették be, ám a pártokkal szemben a Választási Bizottság még mindig némán hallgat bármifajta…..
Múlt héten kaptuk a fülest, hogy az Externetnél van, amikor a 8 megás ADSL csak 2 megával megy. Az Externet válaszában elnézést kért, és közölte, hogy az "alaphálózati szolgáltató minden előzetes értesítés nélkül csökkenti Előfizetőink maximális vonali…..
namibia Szia Blog.hu! 2007.11.06 14:28:00
Hát igen, ez is egy blog. De az én blogom már máshol van. Megpróbáltam ide áthozni, de az csak manuális copy-paste- eléssel menne. Ehhez nincs kedvem. Így inkább berakom ide jobbra a feedet, és akkor mindig fog látszani itt is a legfrissebb bejegyzés. Az eredeti címe:…..