Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grenadir11

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sétáló utcává és autómentessé tenni az egész belvárost? Abszurd? Utrechtben 2019 óta valóság. Ha nem hiszed, hogy a Sétáló Budapest koncepció megvalósítható, nézd meg ezt a holland nagyvárost! A korábban négysávos utak helyén ma fák nőnek...
Grenadir11 2019.08.12 09:04:36
@Moin Moin: Azért a lakosság 1,258 millió. :) 2017-es adat. És igenis Budapesten is meg lehet a belvárosban ezt oldani, csak minden belépőpontnál kellene egy minimum tízezres parkoló az autóknak és a bicajoknak. Ez nálunk a hőség miatt fedett kellene, hogy legyen, mert a 60 fokos tűző napon álló autó kicsit gyorsan amortizálódik. Kellene még tökéletes tömegközlekedés némi klímával. A fákat nem kivágni, hanem ültetni kellene. A munkakezdést rugalmassá tenni, hogy ne mindenki egyszere akarjon közlekedni és még lehetne sok mindent kitaláéni. Olyan egyébként sehol a világon nincs, ahol a teljes autóforgalom ki lenne nagyvárosból vagy annak egyes (nagyobb) részeiről ki lenne tiltva.
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Grenadir11 2018.02.26 16:24:02
@Behajtó70: Ostoba vagy, messzire kellene most migránsért utazni, kivéve, akiket ti hoztatok be titokban.
  Egyetért az állítással, hogy „Sosem fognak úgy alakulni a dolgok, ahogy én akarom”? Ébredés után mennyi idő múlva szívja el az első cigarettáját? Alkalmaz-e valamilyen fogamzásgátló módszert? Jövő júliustól ilyen kérdéseket tesz majd fel a a háziorvos. A javaslatról már tavaly nyáron szó volt,…..
Olyan 20 éve, a rendszerváltás hajnalán, volt egy Darnel Krisztián nevű fazon, aki brutálisan arrogáns tréningeket tartott csarnoknyi embernek, személyiségfejlesztő módszer gyanánt. Sokan kóklernek tartották, ám sokaknak bejött, a lényeg talán az volt, hogy az arroganciával…..
Grenadir11 2012.11.21 15:31:03
@Cang: Hogyne, a kormány
Az alábbiakban elolvasható a teljes őszödi beszéd. Annak minden mondata. Nem az a kiragadott négy-öt, hanem az egész. Vastagítottam azokat a részeket, amelyeket most akár Orbán Viktor is elmondhatna. A vastagított részbe zárójeles megjegyzéseket is tettem, ahogy szerintem…..
Grenadir11 2011.08.31 20:56:01
@MACISAJT: Ez csak ígéret, még csak elképzelés van róla, menj csa végig azon az úton :)
A 16%-os egykulcsos adó bejelentése után már pontosan lehetett látni, hogy bizony a bruttó 300 ezer forint alatt kereső gyermektelen munkavállalók rosszabbul fognak járni. Nem csak mi, hanem rengetegen mondták, hogy ez így azért nem egészen fair ... De a Fidesz leszarta lepöccintette…..
Grenadir11 2011.02.22 17:43:40
@TaTa86.: És aki már felnevelte őket? Vagy éppen egyetemre járnak a csemeték?
arkánum: titkos szer, orvosság (forrás: http://www.idegen-szavak.hu/keres/ark%C3%A1num)  Úgy látszik, hogy a Fidesz tényleg üzemeltet valahol, nagy titokban egy Nemzeti Ködfejlesztő és Figyelemelterelő Központot, melynek az a feladata, hogy hétről hétre vessen valami gumicsontot…..
Grenadir11 2011.02.13 09:40:30
@tálca nélküli miniszter: És Pali bácsi és az Ő helyesírása? Remélem, akkor őt is negligálod. :)
Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan…..
Grenadir11 2010.07.03 11:08:33
Szeretett pártunknak és kormányunknak nincs humorérzéke. Hogy mennyire nincs, az tegnap a Hoffmann titkárság Hírcsárda hisztijéből világosan kiderült. Estére viszont sikerült ezt is túldobni izomból a Hogyan Avassuk Boldoggá Orbán Viktort Egyesületnek.Szeretett Vezérünk…..
Grenadir11 2010.07.03 10:23:45
Modorosblog A Devizahiteles 2010.05.09 16:45:00
-Hijj, 268... 269... 274... mi a faszom van itt? -Mi az? -Az euróárfolyam, apám, az. A helóták hegedültek sok-sok nyáron keresztül, aztán szar lett a palacsintában. Pedig már kezdett volna normalizálódni a helyzet. Aztán majd csodálkozom, ha nem tudom miből kifizetni a…..
  Nem értem, hogy a Fidesz választási sikere és egy csúnya párt lejáratásának vágya miként lehetett elegendő motiváció arra, hogy egy nagyon rendes és becsületes pap kijelentse: Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra. Tudom, tudom, hogy a Jobbik -…..
Orbán Viktor a Nemzeti Érzelmű Offshore Vállalkozók Kongresszusán bejelentette, hogy megtalálták az azonnali radikális adócsökkentés forrását.…..
Grenadir11 2010.04.02 10:25:12
@Kivlov: Ezek az intézkedések a Fidesz baráti kör érdekeit erősen sértené, ezért egészen biztos, hogy ezekből semmi sem valósul meg.
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
Grenadir11 2010.03.31 16:35:38
@sajt: Én igen. Mindenre egységesen 20% adó. SJA, ÁFA. stb..
Kiskapuk nélkül. Mindenkinek.
Vona ott támadja a Fideszt, ahol az a legjobban fáj: mert az elmúlt két évtizedben a Fidesz valóban része lett a magyar posztkommunista valóságnak.  (Fotó: fidesz.hu) Vona Gábor tollat ragadott és levelet írt Orbán Viktornak. A levél apropója a támadássorozat, amit a Fidesz…..
Grenadir11 2010.03.08 13:57:54
@stratez: Főleg, hogy a másik oldalon is ugyanez van, csak jelenleg nem férnek még a mézesbödönhöz, de ami késik, nem múlik. Semmivel sem lesznek szentebbek. Ők sem.
Julien Sorel tollából olvashatunk egy érdekes gondolatmenetet arról, hogy ha egyetértés mutatkozik abban a kérdésben, hogy a nevelés nem csupán az iskola feladata, akkor ebből az is következik, hogy az itt tapasztalható anomáliákért sem az intézményeket terheli a kizárólagos…..
Aki túl van a 40-en, kívülről tudja az Internacionálét, hiszen jól meg kellett tanulni az alatt a negyven év alatt, míg szovjet barátaink mondták meg a frankót kis hazánkban. Aztán, húsz éve mikor riadtan, könnyek között hazamentek, (nem örültek nagyon!) azt hittük,végleg a…..
 Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése után valaki tisztán…..
Hősünk felett alkoholgőzős mámorában átlép a történelem, de eközben a nadrágszárán óvatlanul bekukkantva rémülten veszi tudomásul, hogy nincs rajta alsónadrág. Visszaájul, hogy aztán csak órákkal a "Nagy Lemondás" után eszméljen rá, hogy mennyire fáj a feje,…..
Hóbelevanc Indulhat a digitális 2008.09.05 16:00:00
Megszületett az aláírás, így már hivatalosan is biztos, hogy elindul a földfelszíni digitális televíziózás Magyarországon. A hivatalos NHH hír erről: „A Nemzeti Hírközlési Hatóság nevében Pataki Dániel, elnök, az Antenna Hungária Zrt. nevében pedig Jean-Francois…..