Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iDavid teszt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁDER JÁNOS WANTS YOU! Elküldted már a nevezésed a miniversenyünkre??? Ősidők óta és talán legtöbbször visszatérő témánk a blogon a LEGO és az erőszak viszonya. Legutóbb a egy elutasított cuusoo-s projekt miatt került előtérbe megint a kérdés, hogy szokás…..
iDavid teszt 2012.05.10 11:07:46
@Mnarko: szerintem igenis felel a legó azért, hogy milyen készletek mennek ki, mert a saját brandjét erősíti/gyengítheti vele.

WW II. részt nem értem, mi a különbség az első és azt követő tankok között? Gyilkol mind, de ettől még rommá keresi magát pl a hasbro a transformersen, ott meg aztán minden volt: tank, űrhajó, aprítógépek, stb.

Értem én, hogy meg kell húzni egy határt, de inkább irányelveket kellett volna megadni ezesetben mint feltételeket. Elbírálás és a szakmai zsűri megítélése lenne a mérvadó. Persze ilyenkor jön az, hogy lehet 1 tank kimegy másodikat meg nem engedik és jogos a felháborodás. Okosan kellene gondolkozni tehát, meg ilyen ez a popszakma!

üdv,
kisPocok (igen, a 121. nicknevemről ;))
iDavid teszt 2012.05.10 11:35:38
@tutuka: :DDD
Már csak alig fél nap választ el attól, hogy mindannyian megtudjuk, milyen is lesz a galaxis legújabb ékköve. Reméljük ez a titokzatoskodás nem azt jelenti, hogy lekoppintva az Apple géniusz-szintű húzását a Galaxy S III sem kap majd rendes nevet, és csak "the New Galaxy" lesz a…..
iDavid teszt 2012.05.03 12:23:32
@Tomi from Space: szerintem meg pont, hogy dizájn kell, mert htc one x egyszerűen gyönyörű lett. Kerámiaburkolatot! Félek azonban, hogy csak egy sovány dúralumíniummal szúrják ki a szemünket.