Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miki-dzsi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami történik most Budapesten. A hosszú ideje stagnáló kísérleti rock szcéna új nevekkel bővül, és ha underground körökben is, a reneszánszát éli. Az idei év egyik ilyen kellemes meglepetése kétségkívül az egzotikus elnevezésű Jü zenekar megjelenése. A hazai jazz és…..
miki-dzsi 2013.06.04 15:03:12
Ágiék majdnem tízezer forinttal többet fizettek fél kiló tengeri süllőért az Oktogon melletti indiai helyén nyílt új halbárban, mint amennyi a pultban ki volt írva. Bizonyára a Facebook-oldalukon is jelzett tesztüzem lehet a ludas a logisztikai problémákért: Gondoltam egyet,…..
Amikor podcaster kollégám Laci rákérdezett, hogy nincs-e kedvem megenni egy kicsit nagyobb hamburgert, mondjuk úgy két kilósat, egy pillanatra Adam Richman helyében éreztem magam, aztán a realitás erőt vett rajtam, és közöltem, hogy ki van zárva, azok az idők már elmúltak, amikor…..
Már elég sokat foglalkoztam a filmmel, amit ugyan megkaptam azóta, de nem akartam megnézni, akkora csemege, hogy inkább moziban szeretném látni először. Ennek érdekében tettem is erőfeszítéseket, egy nagyon szimpatikus kis filmforgalmazóval küzdöttünk, hogy megvalósulhasson a…..
miki-dzsi 2012.12.17 12:55:46
A következő posztot Csétomitól kaptuk, aki most teljesítette első komolyabb terep versenyét. Nem rövid, Csétomi pedig nem rossz futó, de olvassuk csak végig! – angelday Terepszűznek ugyan nem mondhatom magam – idén az összegyűjtött 3300 kilométeremből 400-at például az…..
miki-dzsi 2012.12.03 07:51:14
Különösebb bevezető nélkül át is adnánk a szót Markocsán "MCM" Sándornak. Kíváncsisággal és meglehetősen sok fenntartással fejeztem be egyik tanítványom, Szabó Emese levelének olvasását, akitől – az eredményes felkészítését megköszönve – egy 3 alkalomra szóló…..
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
Egyetemi csoporttársam megkeresett pár hónappal ezelőtt egy őrült ötlettel: maratont akar futni! Mást nem, csak maratont. Első versenyen, maratont. Megpróbáltam lebeszélni tervéről, de ő hajthatatlan volt. Nem tehettem mást, amiben tudtam, segítettem neki. Miki története…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
miki-dzsi 2012.09.20 15:06:11
miki-dzsi 2012.09.20 15:35:36
miki-dzsi 2012.09.20 16:38:15
@hmikey:
köszönöm!

így a "világ legstüszibb funky shit" lemez szavazás nyertese is ismert!
A nyár egyik legjobb lemezét hozta össze Frank Ocean a channel ORANGE-dzsel, amely nem csak az énekes remek dalszerzői kvalitása, hanem szexuális hovatartozásának kiteregetése miatt is egészen nagy figyelmet kapott a sajtótól. Persze, biztosan nem véletlen, hogy az az ominózus…..
Erre a hónapra össze lehet csomagolni mindent, sőt, ennél jobb idén még nem volt: Az adóhatóság ráerősített a próbavásárlásokra, sőt egyre kreatívabbak az adóellenőrök, akik olykor kiváló színészi alakítást is nyújtanak. Felhagyott magánpraxisával az a…..
Több indokom is van, miért kell ezt végignézni. 1. Ha szereted a formás nőket, megkapod. 2. Ha csak gumival szereted az idegen csajokat, megkapod. 3. Ha kutyába veszed a nőket, megkapod. 4. Ha csak a motorok érdekelnek és a nőktől csak reggelit szeretnél, megkapod...
Múlt héten csütörtökön az egyik ismerősömmel, Helgával futottam 4 x 2 km-t. A sziget Budai oldalát szemeltük ki edzőhelyül, az Árpád-hídtól kezdtük: oda-vissza-oda vissza. Már a tömeggel egy irányba való futás is okozott némi haladási problémát, de a tömeggel való…..
miki-dzsi 2012.09.05 21:47:18
Idén lett 40 éves a Deep Purple Machine Head lemeze, aminek megünneplésére a Classic Rock magazin akkora figyelmet fordított, hogy külön számot szentel a klasszikus albumnak. Nem elég, hogy több mint száz oldalon foglalkoznak a zenekarral és a lemezzel, még az egész albumot is…..
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Nem így akartam az elsőt, de megtörtént. Reggel nem úgy keltem fel, hogy megfutom, csak sodortak magával az események és a gondolatok, egyik lépést követte a másik. Voltak pillanatok, amikor meg lehetett volna állni, de azt gondoltam, hogy ha már eddig jutottunk akkor teljesüljön be,…..