Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimondom az igazságot (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elterjedt kép Magyarországon, hogy ez az ország tele van nácikkal. Igazából tele nincsen, de bármilyen gyülölködőből egynél több is sok. Hogy miként tudjuk megkülönböztetni a hazáját szerető embert a nácitól? A mai Izreali állampolgárokat ért terrortámadás után csupán…..
Már jó ideje hőségriadó van, én is igyekszem minél több időt vízparton tölteni. Ez a meleg mindenkit kivesz valamennyire, eleve nehezebb odafigyelni, ingerültebbek is vagyunk. Meg tudom erősíteni Richárd tapasztalatait, tényleg találkozni az általa leírt sofőrtípusokkal. Igaz a…..
    Az EB május 22-én a European Framework for Roma Inclusion keretében adott ki Közleményt a tagországok roma emancipációs stratégiáinak, azok elkövetkező tíz évben követendő szakpolitikai intézkedéseinek, beavatkozásai elképzeléseinek nyugtázásaként. Nem egy korszak…..
Erősen vitatható, hogy a választópolgárok között az MSZP támogatottsága tényleg beérte-e már a Fideszét, ahogy azt például Mesterházy Attila állítja. Nem meglepő módon az interpretációiban legendásan erős intézet gyorsan jelezte is: „az olló zárulása azonban csak…..
Szent Isten! Hannah kapott egy korrekt kis fotót Adam félkemény, boával díszített péniszéről. Kép nézegetés okán Charlie és Marnie is a telefon köré kucorodik, majd Charlie diagnosztizálja a hímtag keménységi állapotát, mert ő ennyire keni-vágja a faszhatározó kézi…..
Szegedi Csanád zsidó. Ez a kérdés alapvetően lényegtelen lenne egy normális országban. Ami miatt mégis érdekes az kisebbik részben az, hogy egy, a zsidóság köré középkori mítoszokból gyűlöletet építő párt képviselőjéről beszélünk, illetve az, ahogy Csanád és a Jobbik…..
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
Kimondom az igazságot (törölt) 2012.06.26 08:41:51
K-Blog Pakoljatok ki! 2012.06.18 09:00:00
A kormány április elején bejelentette, csatlakozni kíván az USA, az Egyesült Királyság és Brazília által kezdeményezett nyílt kormányzásról szóló nemzetközi együttműködéshez (OGP). Ehhez kapcsolódóan a TASZ és a K-Monitor elkészítette Magyarország vállalásaira vonatkozó javaslatait: legyen…..
Sorkizárt Puzsér hálójában 2012.06.15 11:01:00
Tegnap adták át a Viva Comet idei díjait a hazai zene szemfényvesztőinek. A média kárhozottjainak járó legrangosabb elismerés gálaműsorát szándékosan nem néztem! Inkább élnék örökké egy kapszulában, mintsem megtekintsek belőle egy percet is. A balfék, erőlködő riporter…..
A rajtaütés során harminckét tetoválást készítettetek, és negyvenhatszor győztek szkanderban. A többéves vegzálást és razziázást megunva 46 román kamionos tegnap hajnalban rajtaütött a Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) székházán. A kamionosok semmilyen szabálytalanságot nem…..
Kár tagadni, az Orbán-kormány két éves ténykedésének nem csak a mindenhol megénekelt nómenklatúra a közvetlen haszonélvezője. Megalapozott szakértői becslésem szerint, melyet az ujjamból szoptam, tehát megbízhatóbb, mint bármelyik Századvég-prognózis, körülbelül…..
Kimondom az igazságot (törölt) 2012.06.04 15:59:48
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
Már megint mindent kiforgatnak ezek a ballibek. Most éppen egy Diósgyőri focimolinó kapcsán írja az Indexes, tehát nyilván liberális, Képviselő Funky blog, hogy a foci szurkolók nem kedves óvó nénik, hanem bunkó rasszista bácsik, akiknek Dániel Péterről nem az jutott eszükbe,…..
Reggeli kávénk mellett éppen a Közbeszerzési Értesítőt olvasgattuk, amikor ismét egy Közgépes sikerre bukkantunk. A két héttel ezelőtti 11 milliárdos tározóépítési megbízáshoz hasonlóan most is tározót építenek, csak ezúttal nem víz-, hanem szeméttározót. A Heves…..
Kimondom az igazságot (törölt) 2012.05.21 16:08:17
A Fradi női kézilabdacsapata 31-30-ra győzött Dániában a Viborg ellen a KEK-döntő visszavágóján, de a meccs után elszabadultak az indulatok a pályán. Az örömittas ferencvárosi drukkerek a pályán ünnepelték a címvédést, ám kissé elvetették a sulykot. Néhány magából…..
Kimondom az igazságot (törölt) 2012.05.14 20:18:25
@Lacdelo: A jó édes anyád, meg te vagy belterjes. Húzz vissza közel-keletre!
Sosem bírom túltenni magam azon, mennyien támogatják az új kiscsillagokat, de ez most mindegy is. Az előző héten megmutatták a versenyzők az új arcukat, kiesett az Immigrants meg az In Diretta, maradt hat, a legjobb hat, Juhász Marci, Szirota Jennifer, Quantum XXL, Mészáros János…..
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 2012. februárjában bocsátotta társadalmi egyeztetésre a Büntető törvénykönyvről szóló törvény tervezetét. A kormány – kiváló kommunikációs érzékkel – a négynapos ünnep előtt, április 27-én nyújtotta azt…..
Kimondom az igazságot (törölt) 2012.05.08 13:53:31
@satin: Annyival jobb lett volna, ha téged lesittelnek, majd a helyedre lép egy olyan ember, aki nem füvezik. Ennyi, egyik drogosnak sem kell magát túldicsérnie!