Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazmondó.juhász

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk tényleg nem tettem volna a nyakamat vagy a fél vesémet arra, hogy a Kutyapárt bevándorló-ellenes ellenplakát akciója közben, után és mindazonáltal, a magyar kormány hirtelen felindulásból lemond. Primitívo-naivitásom szellemében persze azt sem gondoltam volna, hogy az…..
igazmondó.juhász 2015.07.11 23:17:11
uff
Pártunk és kormányunk felismeri a problémákat. De olyan sokszor láttuk azt, hogy a valós problémák megoldásának ürügyén a jó helyen állók mesés összegekkel gazdagodnak.  Most egy egy új, valós problémát láttak meg: a romák kilátástalan helyzetét a munkaerőpiacon.…..
igazmondó.juhász 2015.01.31 01:17:57
"...A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével..."..
igazmondó.juhász 2014.10.22 05:40:13
"A gazdasági növekedés exponenciálisan bővíti a szabadságokat-lehetőséget, míg négyzetesen erősíti a korlátokat-determinációkat." Ez a mondat mintapéldánya az úgynevezett tudományoskodásnak, amikor valaki azért használ képleteket, matematikainak hangzó szavakat, hogy…..
Két fiatal hegedűművésznek sikerült kimaxolnia az egyik legidegesítőbb (és szerencsére lecsengő) ingatlanközvetítői "eposzi jelzőt": a "kis ékszerdobozt". Egy olyan, mindössze 12 négyzetméteres szobából alakítottak ki lakást, ahol eredetileg áram sem…..
Rendszeres olvasóink számára ismerős lehet a Pinokkió-díj, amelyet hazugságon kapott politikusoknak osztunk ki rendszeresen, egy-egy nagyobb lélegzetvételű interjú vagy szónoklat után. Végignézve az idei díjazottakon, 2013-ban az év Pinokkió-díjasa egyértelműen a miniszterelnök…..
Egyik legkedvesebb témám így karácsony környékén a régi izzók újrahasznosítása. Egyrészt mert híve vagyok az újrahasznosításnak, másrészt ezek igazán szépen, igényesen kivitelezett tárgyak, amelyeket büszkén akaszthatunk fel a karácsonyfára. Az izzók újrahasznosításakor többféle technikát is…..
igazmondó.juhász 2013.12.26 21:27:57
Miként lehet az, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói létszámát és diplomáinak értéket is növelni tudta az utóbbi évekhez képest, mindezt pedig egyedüliként a magyar egyetemek közül! Tisztelt Egyetemi Polgárok! A mai napon értesülhettünk mindannyian arról a jó…..
A "nyócker" kis utcáin végigkanyargó 99-es busz - nagyon csúnya nevén: a szemétszállító, esetleg fegyencjárat - önmagában egy urban legend. Az igazán durva, félelmetes, veszélyes buszjárat szimbóluma, melyen farkastörvények uralkodnak. Eddig az volt az alap, hogy ellenőr…..
„Tekintsétek, miként könyörög Istenhez, hogy küldjön el valakit, aki megváltja mindettől a kegyetlenségtől és barbár gyalázattól. Nézzétek, mennyire kész egy zászlót követni, csak legyen, aki felemelje.”Niccolò Machiavelli: A fejedelem - 1513 Egy ország…..
igazmondó.juhász 2012.05.09 02:57:37
@popocatepetl: azért nem dolgozik mert nem tud elhelyezkedni, és nem is nagyon lehet már abban a korban! szemben a faszszopó kurva anyáddal aki remekül megél a strichelésből, te baromarcú állat!!!!
Tovább görög a Magyar Narancs - Jáksó László vita. A legújabb fejlemény, hogy Jáksó azt állította a Heti Hetesben, hogy nem tiltatta le az interjút, amiben a sajtót okolta a Marslakók sikertelenségéért, a Narancs viszont azt állítja, hogy Jáksó hazudik. Idézet a Heti…..