Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horányi Dubcsek László

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idióta petárdázásnál kevés értelmetlenebb dolgot tudnék felsorolni az amúgy nem túl izgalmas szilveszteri hagyományok "tárházából". Tényleg van, aki őszinte örömét leli abban, hogy meggyújt egy kétes eredetű robbanószert, és élvezi a durranás hangját? Nyilván akad…..
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
Műbalhé, gerillamarketing. Ez az öregecskedő, szélsőbalos együttes nem kéne amúgy senkinek - most valahogy megint botrányok szításával próbálnak kis reklámot gerjeszteni maguknak, mert máshogy ez nem nagyon fog menni. Volt annó a Rap és punk a fasizmus ellen c. kazetta, rajta…..
Elkészítette új videoklipjét a Leander Rising a Félőlény című számhoz. A kisfilmben az együttes egy földalatti gépházban zúzza a gitárokat, a végeredmény pedig a Filmservice munkája Novák Erik rendezésében a hat Márka Művek gondozásában, a Suzuki…..
Horányi Dubcsek László 2013.07.25 17:37:25
Ha a világ Svédország kívüli részén születtél és feszengeni kezdesz, amikor az IKEA bútorok mássalhangzó-torlódásos neveit kell kimondanod, nem vagy egyedül. A bútorboltban például, ha azt kellene kérdeznem, hogy merre találom az ISFJORDEN állótükröt, hamarabb kezdeném…..
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
Horányi Dubcsek László 2013.05.06 23:11:58
@Rafi a Torrente 1-ből: Jól énekelt, csak az Miller Zoli volt.
Nemrég megjelent ugye Borderlands 2, igen kellemes folytatás lett. A játék hazai forgalmazója meglepett egy sajtóajándékkal (amiért sajnos csak múlt héten küldtem futárt), és míg a játék kritikájának az Indexen volt a helye, ennek inkább az IDDQD-n van, mert mind a retro-, mind a…..
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
Nem lehetek benne biztos, de azt gyanítom, hogy itt a magyar volt a forrásnyelv. Azért furcsa ez a dolog, mert az ember azt hinné, hogy egy nemzetközi cégnél megvan angolul minden, azt csak le kell fordítani az adott piacok nyelvére, és nem fordítva megy a dolog. De erről a…..