Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirsten

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Hawaii nevét kiejti az ember, akkor mindenki a napsütésre, lazaságra, szörfös srácokra, bikinis lányokra gondol, azaz csupa pozitív dolog jut az eszünkbe. Pedig messze nem minden papsajt, erről hosszan tudnának mesélni azok az ezrek, akik az amerikai tagállam pokoli oldalán…..
Nagy fába vágtam a fejszémet, amikor egy, a Facebookon kapott hírt olvasva úgy döntöttem, utánajárok annak, vajon miként változott meg márciustól az ideiglenes külföldön tartózkodás bejelentése. Jelentem az interjú elkészült a megfelelő hivatallal, a történetnek nem kevés…..
EU irányelv a kozmetikai termékeken végzett állatkísérletek betiltásárólA The Body Shop és a Cruelty Free International kampányúttörői 20 évi mozgalom után ünnepelnekTöbb mint 20 éves kampányharc után a The Body Shop kozmetikai világmárka és a Cruelty Free International non…..
Határátkelő Svájci horrorsztori 2012.11.30 06:58:00
Mint a címből is kiderül, nem lesz egy vidám poszt a mai, de nem árt, ha a külföldi munkavállalás árnyoldalait is látja, akit ez érdekel. Szerzője, Nyauka Vauka egy svájci au pair munkát vállalt be, és (talán nem meglepő a felvezetés után) ma már nagyon bánja. Hogy miért, az…..
Kirsten 2012.11.30 10:38:18
@DieNanny: tudom, hogy csak este jössz, de ezekre a kérdésekre válaszolnál te is? Én Ticinoban vagyok, (pontosabban még Olaszországban, de Ticinoban keresek munkát.) Csak érdekelne hogy találtad a tiédet és mennyi időbe telt.. Ha nem túl személyes. :)
Az van, hogy kicsit úgy éreztük, helyére kell raknunk magunkat. Hiába, azért a nyár az nyár, nem azzal törődik az ember, hogy mivel kell résen lennie. Ha meg igen, hát akkor nem élvezi az évszakot, jegyeznénk meg igen halkan. Így olvashattok majd néhány postot a regenerálódásunk…..
Kirsten 2012.09.11 17:32:23
@sorica123: Hidd el, az én ismerősöm sem a száján vett levegőt abban a két napban :) De őszintén szólva nekem ez az ár elég gyanús, máshol 10x ennyi.
hogyvolt Éden hotel - 2x19 2012.04.05 06:00:00
Tegnap jött két újnő, az egyik azzal a lendülettel távozott, még a nappali sokat látott párnájára sem tehette le a picsáját, a másik, a hamuszürke bőrű, állandóan félig álmosnak tűnő Petra (tényleg, orvos látta már?) pedig maradt, de a Terrorral és Omárral közösen…..
Naiv ügyfél bűnös, és ezt nem is titkolja. Lejárt egészségügyi érvényességű jogosítvánnyal furikázott, így a rendőrség nagy erőkkel vetette rá magát. Bezzeg a frissen ellopott autójával egyáltalán nem foglalkoztak, a szomszég kukájának eltűnése miatt viszont több…..
Jól kigondoltam mindent: úgy csinálom, mint Szicíliában, gondoltam. S cselekedtem. Beslattyogtam egy közértbe, vettem egy brióst, de nem szorongattam sokáig, hanem betértem egy kedves cukrászdába, a Mészáros utcai Béla bácsi cukrászdába. Mikor elmondtam bánatomat, bizalmatlanul…..
Újabban bringával járok dolgozni. Izé, lassan negyed éve. Bringás lettem, Ádámnak hála, aki kiterjedt nagyker-kapcsolatokkal bír, van már lámpám, csengőm, ma lecserélem a 15 éves, repedezett terepgumimat is valami városkompatibilisre, sőt, veszek csomagtartót, meg arra való…..
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
Kirsten 2011.05.13 17:17:37
@Kozi73: jó neked, hogy nem veszed fel kétszer ugyanazt, főleg pár hónap különbséggel.

Szerintem Ádám jó fej, de tuti nem álltam volna oda valaki helyére akit már kétszer kiszavztak.
Szandra pedig megérdemli, hogy így beszéljenek vele, már attól ideges leszek ha meglátom... kiváncsi vagyok mit szólt mikor megtudta, hogy pókmajom a beceneve :D
Az alakformáló fehérneműk hallatán nincs az a 25-35 év közötti nő, akinek ne jutna eszébe az a kínos Bridget Jones jelenet, amikor egy óriási bugyi volt a főszereplőn, és emiatt kínosan alakult a pillanat, amikor a Hugh Grant által megszemélyesített karakter benyúlt a ruha alá.…..
Kirsten 2011.02.21 19:17:30
@bagaela: De jó, pont ezt akartam írni. Ha pl csípőn van felesleg akkor ezek a magas bugyik pont kiemerik, mert mégjobban összeszortják a derekat és akkor már tényleg úszógumis lesz. Ha rövidebb akkor bevág ami mégrosszabb.

Mindenesetre szivesen megnézném őket olyanokon akiken tényleg van mit leszorítani... ezeken a lányokon meg minden jól áll. Amúgy tényleg szépek :)
Azt hiszem, itt a blogon a 2500 posztra érkezett kábé 100 ezer komment, sokszor vérre menő csatározások után nem kell senkinek különösebben magyarázni azt, hogy a Maces srác vagy az Apple-fan szavak hallatán erős indulatok gerjednek a legtöbb emberben. Ezt az ember elfogadja vagy…..
 A képeken a Villa Peduzzi. Távcsővel lehet kukkolni George Clooneyt a motorcsónakjával Jó néha körbenézni a világ ingatlanpiacain és megállapítani, hogy Budapest annyira hihetetlenül menő hely, hogy luxusingatlanjai árban simán állják a versenyt Malibuval, Connecticuttal,…..
Ezúttal nem valami kisregényt választottam nektek, hanem ga egészen rövid levelét, amolyan vitaindítónak. A kép viszont többet mond bármennyi szónál és egy ma is aktuális problémára hívja fel a figyelmet. Nagyon bosszantó tud ugyanis lenni, amikor egyik kamion percekig próbálja…..
Maradandó élmény lehet teázni egyet a királynő bárkájának fedélzetén! Köszönöm egy amerikai bloggernek, hogy felhívta a figyelmem a brit uralkodói família hajójára, amiről egyébként nem sok helyen lehetett olvasni eddig. Pedig megér egy misét. Akármekkorák és akármilyen…..
Kirsten 2010.09.24 17:33:55
@radiris: Jaj légyszives, mindenki tudja, hogy csirke Németországban él (vagy egy borsodi kümöves) és mindenhez rohadtul ért. Szanaszét kommenteli az összes indexre kitett cikket, rohadtul unalmas már.
Réka te pedig fogd fel, ha neked más tetszik az_zöldség_.
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a Modoros vagy a Görbe Sminktükör már réges-régen kivesézte a férfias sportokért rajongó nőket, de ettől függetlenül én most megteszem. Környeztemben ugyanis egyre több az olyan fiatal nő, aki rettenetesen felkészültnek tűnik (!)…..
A tervezés óta botrányok kísérte autópálya két új szakaszát adták át 2010. március 31-én. A 2007-ben elkészült Érdi tető - Dunaújváros, majd a 2008-tól használható Érdi tető - M0 közötti szakaszok után egyszerre adták át az M6-os Dunaújváros - Szekszárd és a…..
Quake III Arena. Böngészőben. Akinek ennyi nem elég, hogy kipróbálja a Quake Live-ot, olvassa el ezt a cikket, hátha kedvet kap. A játékhoz sajnos le kell tölteni egy plugint, szóval éppen azokat az irodai munkakerülőket lövik meg ezzel, akiknek nincsenek adminjogaik. De otthoni…..
Kirsten 2009.02.28 15:15:37
A Lelenc Kutyamentő Egyesület honlapján olvastuk a minden év végén aktuálissá váló felhívást. Bár petárdázni 2005 óta tilos, ez sajnos nem akadályozza meg a durrogtatást kedvelőket abban, hogy ezzel az idétlen hülyeséggel hozzák a frászt emberre és állatra egyaránt.Hiába…..
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
Edét az űrbe Világok harca 2007.11.12 07:00:00
Vacsora közben kiderült az igazság. A háború évmilliók óta dúl két faj között, pontosabban két földigiliszta között a Tach rendszerben. A konfliktus kiváltó oka egy földterület volt, pontosabban egy szikla, egészen pontosan egy homokkupac, de erre már csak a fallahi bölcsek…..
Kirsten 2007.11.21 13:12:05