Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attosz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Kommentezők, most Zugügyvédnek lenne szüksége segítségre. A múlt héten vásárolt Honda Accord Tourer (frsz: IVP 410, szín: ezüstmetál) típusú autóját tegnap, 2007. december 20.-án 18-21 óra között a Bp. III. Kunigunda u. 35. alatt található Márton Áron szakkollégium…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
Már tegnap is hegyeztem virtuális ceruzámat, hogy írok Árpa Attiláról (aki annak idején a blogolókra tett megjegyzésével vívta ki figyelmünket), de aztán meggondoltam magam, mert kár a pasas körül a habot verni. Pedig még ki is másoltam valamelyik bulvár webmagazinból a nagy…..
Szép, érdekes, hasznos és kellemes egyben a képen látható potenciális karácsonyi ajándék. Az elektromos gitár által küldött jelet a vibrátorba továbbítva mély benyomást alakíthatunk ki partnerünkben mind hangszeres tudásunkat, mind vonatkozó érzelmeinket tekintve.A…..
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
Franciaországban legálisan megvehető a kártyafüggetlen iPhone 749 euróért. Aki kifizet 649 eurót a készülékért és további száz eurót a függetlenítésért, azonnal hazaviheti a készüléket, nem kell utólag megbuherálnia a mobilt. Aki viszont Orange előfizetéssel szeretné…..
Attosz 2007.11.29 02:17:52
Meg kell hogy állapítsuk baj van. Méghozzá egyre nagyobb baj. Bárcsak azt mondhatnám úgy tűnik, de nem csak úgy tűnik, hanem úgy is van. A magyar emberek nem igazán akarnak szembesülni azzal, hogy bármilyen megszorítás végső végrehajtója nem más, mint ő maga, az állampolgár.…..
Próbálja ki egymás után ötvenszer kimondani szép lassan azt, hogy "kalocsa"! Ugye milyen hülyén hangzik? Nem is magyaros. Talán koreai? Albán? Vagy kínai? Nyilván nem véletlen, hogy sok-sok cikluson át SZDSZ-es polgármestere volt ennek a "magyar" településnek.…..
Az izishop segítségével már két szegedi étteremben is lehet fizetni mobillal. A bankkártyát helyettesítő mobil fizetőrendszer egyszerűen működik: a vendégnek el kell indítania egy Java alapú szoftvert, amelynek a menüjében kiválasztja az adott éttermet, majd megadja a…..
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
Ma reggel érkezett a hír szerkesztőségünkbe, hogy 13 éves korában elhunyt Frank, az egyik - ha nem a - leghíresebb LOLCat. Ő volt a legendás és őrületesen népszerű LOLCat-site, az Icanhascheezburger.com, ihletője, alfája és omegája. Legyen neki könnyű a…..
Attosz 2007.11.16 14:20:02
Bár a Monty Python idején még Angliában is rongyosra kellett koptatnia a száját az embernek, hogy bármit elérjen, azóta változott a helyzet. A nemrég vázolt Erste-féle kártyaigénylési módszer például a szigetországban így néz ki:Anglia, 2007 szeptember 27, delutan negyed egy: a…..
Az orrtúrásnál és a kényszeres pöcsrendezgetésnél is csúnyább szokása egy csomó magyar kereskedőnek, hogy pénzért próbálnak elsózni olyan cuccokat a hülye vevőnek, amiket ingyen kéne adniuk. De miért ne keressenek pár ezrest azokon a palimadarakon, akik nem nézik meg rendesen…..