Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malone

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az Égéstér mai adásának kommentposztja. Letöltené az egészet? Erre találja a Direktlinket. Gróf Miklós első cikke a Totalbike-on. ..
Na, és akkor ezt most tessék elképzelni bármelyik tetszés szerint kiválasztott egykori vagy jelenlegi magyar kormányfővel és Fábry Sándorral. ..
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
Subba Retrock: Halál a májra! 2010.01.08 11:30:00
Aki nem hallotta (elvetemültebbek énekelték is) legalább egyszer a Sing-Sing legismertebb nótáját a kilencvenes években, az nem is akkor volt fiatal. A klip külön telitalálat, a felvételek a Sing-Sing táborban készültek, kb. 15 éve. Bónuszként pedig fogadjatok egy riportot az…..
először is OFF: "Szörp epe" olvasónk küldött egy linket kreatív CV-kről, érdemes megnézni, figyelembe véve, hogy kreatív CV általában olyan munkaköröknél talál kedvező fogadtatásra, ahol a kreativitás előny :) Íme a link:…..
"A youtube-on megtaláltam a Miért éppen Alaszka? egyik legjobb jelenetét, amikor Joel visszamegy New York-ba. Nagyszerű jelenet, nagyszerű zenével, csakhogy kétféle zenével is fenn van. Miért szól kétféle zene egyazon jelenet alatt? Az egyik szám címét tudom (Forever Night…..
Malone 2009.07.23 13:49:08
Tessék, tessék, itt vannak a részletek, itt vannak a pulton, lehet válogatni! Kinek ez kell, kinek az. Háromszáz a világító Apple-logó! Itt a másfélszeres akkuidő! Vigye a csillogó OLED-kijelzőt! Na jöjjön, jöjjön, nézni ingyen, puszi!16 és 32 gigabájtos kivitel199 és 299…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..
A TV2-höz is begyűrűzött a sztrájk (nem a vasutas, a másik) Persze ezt a tegnap reggeli Blikk-címlap láttán már lehetett sejteni, hiszen a saját unokáját megerőszakoló nagyapa mellett ott virított a Sorozatgyilkosok! cím is, öles betűkkel hirdetve, mennyire rohadék ez az…..
A budapesti céglista "kiszivárogtatásával" tetőzik a BSA karácsonyi terrorkampánya. A forrása ugyanaz a blog, mint múlt héten, ő pedig az "Internet"-et jelölte meg tartótisztjeként. Akárhogyis, az 59 oldalas listán szerepel lapkiadó-multi, világvezető…..
Subba Subba szív iWiW: Mocis Pisti 2007.11.16 12:06:00
Ha nem látnánk a saját szemünkkel mi sem hinnénk el. Ez valóban megtörténik, minden pénteken, csak itt, csak nektek. Wiw válogatás!- B. Évának bedugnám a puncijába!- ANYASÁGOT EGYEDÜL VÁLLALT/VÁLLALÓ NŐNEK- Törzsbenélés főkolompos- Mocis Pisti- Virág a strandon- 2000 EURO..