Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogoló

8 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Semmi nem véletlen 2014.07.04 12:17:23
A sárvédő sem véletlen.Ahogy az sem, hogy nem véletlenül kellene a keréknek alatta maradnia.És nem kilógni oldalra. Sem az utcán, sem egy amatőr versenyen. Nem kell nagy tempó a nagy eséshez, bőven elég a nyolcvanas tempó. ..
blogoló 2014.07.04 13:51:16
@hofi601: Közben meg bőszen tekeri a kormányt, de csak nem akar arra menni... :-D
A magyar lakosság átlagosan jövedelmének mintegy ötödét költi élelmiszerre és étkezésre, szemben a Nyugat-Európára jellemző 10-15 százalékkal.Régi igazság, hogy egy ország minél gazdagabb, a lakosság a jövedelmének annál kisebb részarányát költi el létfenntartásra,…..
Tegnap este megérkezett a Gingerbread update a Galaxy S készülékekhez, két hálózatfüggő (Telenor, T-Mobile) és egy független.Telenor: I9000XWJVT/I9000PANJV2 (Android 2.3.4)T-Mobile: I9000XWJVT/I9000TMHJV2 (Android 2.3.4)Független: I9000XWJVN/I9000OXXJV9 (Android 2.3.3)A frissítést…..
blogoló 2011.10.21 15:58:16
@pacska: Hát, hogy ők nem hallottak róla hivatalosan...
És ez legalább egy-két hét...
blogoló 2011.10.21 16:25:57
@pacska: Szerintem inkább felháborító
Úgy látszik, mostanában leginkább parkolási anomáliák témájában kapunk leveleket, a mai is poszt is ilyesmiről szól. Magam részéről inkább tovább bolyongok parkolóhelyet keresve, ha nem vagyok biztos abban, hogy szabályosak azok az üres helyek, amiket találok, inkább gyalogolok…..
Észrevettem, hogy tegnap kimaradt egy poszt, de sajnos szinte mindenki nyaralni van, köztük én is. Az idő szar, de nincs mit tenni. Azonban Nektek ettől még nem kell olvasnivaló nélkül maradni, úgyhogy Bendegúz levelét ajánlom figyelmetekbe. Igazat adok Neki, én is úgy látom, hogy…..
Úgy ám. A Facebook oldalunkon kommentben kaptuk a jelzést, hogy a T-Mobile brandelt készülékekre elérhető KIES-en keresztül az Android 2.2.1 frissítés. Tehát, akiknek TMH product code-os készülékük van, már kezdhetik is frissíteni.UPDATE: Telenor brandelt, tehát PAN végű…..
blogoló 2011.03.31 17:13:26
@readya: valamit rosszul csinálhatok, mert mindig KOR marad
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
Benne vagyunk a biztosítás átkötési szezon véghajrájában, jön az utolsó hét, amikor még válthattok (aki még nem tette meg, kalkulálhat díjakat és átszerződhet itt is), ezért KP becsülettel kicsillagozta a szóban forgó cég nevének a közepét, hogy rá ne jöjjünk,…..
Szakítás utáni lét Mosás 2009.09.09 20:17:00
Hétvégére kifogytam a tiszta ruhákból. A szennyestartó már meg volt púpuzva. Valamit kezdeni kell vele... Még vasárnap elmentem vettem folyékony mosószert, ex is ezt használta, szerettem, nem lesz foltos, a bőrömet sem irritálja.Megpakoltam a masát, előkerestem a használati…..
blogoló 2010.10.01 13:29:09
MÁV Biztosító körüli kálvária ismét felhívta a figyelmet a KGFB piacon fellelhető problémákra, és legalább beszédtéma lett az, hogy miként is tovább a gépjármű biztosítások piacán. Miközben azt pontosan nem tudni, hogy mi fog történni a MÁV ügyfeleivel, ismét…..
Még Homár-szinten is meghökkentő sztoriba futottunk bele. L. T. ugyanis meggyőzően állítja, hogy a UPC egész egyszerűen hazudja, hogy a Digital Silver nevű új csomagja digitális. Olyan ez, mintha adnának a bennszülötteknek egy delejjel működő varázsdobozt, csak éppen…..
Szinte minden nap bohóckodnak a szerkállatok. egy videó róluk: ..
Kifli így szokott lustálkodni a szerkesztőségben. A kép még a nagy kaland előtt készült. ..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/korpaskifli/kifli_a_parkanyon/feed", "width":"540", "height":"200", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#ffffff", "textcolor":"#000000", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
majd kimászott ..
..
Túlvagyunk az első ijedtségen. Korpás Kifli most is ott sertepertélt, ahol nem kellett volna. A lábak alatt. Kolléga északi származású kutyáját, Majkát egész délelőtt inzultálta. Hangos, éles vakkantásokkal próbálta a tudtára adni, hogy most igencsak játékos kedvében van.…..
Nem kell megijedni, ha megállít a rendőr...Ha valaki szeretne kötözködni a rendőrökkel, miután lakott területen belül túl gyorsan ment, íme a szükséges papírok listája, ami a rendőröknél kell, hogy legyen.LÉZERES-RADAR BEMÉRÉS esetén (hiteles forrásból):1. OMH…..
Hát persze, hogy nem. Bár az idő pénz, nincs az a gyorsulás, ami 180 ezer forintot érne, különben meg ssd-t úgyis csak az kér a gépébe, aki mutogatni akarja azt az ismerőseinke. Aki különbözni akar a többi airestől. Mert hát a mozgóalkatrészekkel telepakolt merevlemez helyett…..
Annyira büszke vagyok, hogy ezt is megéltük. Marton Bálint korábbi origo, most index fotós írt nekünk egy levelet miszerint az Hajdú Péter, Bálint által készített, [origo] által lehozott és általunk "ellopott" fényképképét mihamarabb vegyük le az oldalunkról, ha nem…..
És akkor elindult a dübörgő. Gesztesi beindította, Koncz "Vasember" Gábor felpörgette és - a nagy kedvencünk-, Hajdú Péter elhajtott a géppel melynek neve: Ki tudja magát nagyobb kannak hazudni? Két napja sincs, hogy Shrekkünk lenyilatkozta, ő ugyan nem számolta, de…..
autózz! Mától gyökér leszek! 2008.02.15 12:45:00
Zsolt mögött brummognak a gyökér motorosok folyton, ezért úgy döntött, hogy a gyökérkezelésnek azt a módját választja, hogy ő is gyökér lesz a gyökér motorosokkal szemben. Tudom. Szóismétlés. Ma a napsütéses reggel nem csak az én kedvemet viditotta fel, hanem előcsalogatta…..