Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horror018

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, tudom, nem horror, de úgy érzem akkor is itt a helye. Különben is, vélhetően már sikerült a legtöbb, itthon bemutatott karácsony témájú horrort ellőnőm, és nem akartam idén harmadjára is egy teljesen ismeretlennel előhuzakodni. Úgy hogy tessék megadni magatokat a…..
VÉGRE! Eddig a nézők többsége jogosan húzhatta a száját az évaddal kapcsolatban, hogy elég gyenge, de ez az epizód kárpótolt mindenért. Sőt, utólag belegondolva nagyon okosan építették fel azt a cselekménysorozatot, ami idáig vezetett. Mert most aztán történtek dolgok…..
A múlt heti bejegyzéshez sajnos nem lehet hozzászólni, a jól ismert blog.hu-s bug miatt. Ezúton is szeretnék (még egyszer?) mindenkit megkérni, hogy ha ilyet tapasztalt egy bejegyzésnél, akkor szóljon! Figyelembe véve, hogy minket, szerkesztőket ekkor is enged kommentelni, így nem…..
Múlt héten megismerhettük az új felállást és hogy a lehetőségekhez képest mennyire otthonosan belakták a börtönt. Csak azért, hogy a mostani epizód egy elegáns mészárlással kezdődjön. A találgatásokkal vége, hogy voltaképpen mi is történt a zuhanyzóban: gyors lefolyású…..
Horror018 2013.10.23 13:33:17
@prophecy942: Ha jól emlékszem konkrétan elharapta a torkát szóval azért nem csak az ujjbegyét csippentette le. Meg reggel már nem ugyanannak a KartonKárolynak a belét ette a szemüveges srác? Az első seb már önmagában halált okozna, meg azért feltételezem, nem az volt az első harapás, szóval nem hiszem, hogy reggelig tartott volna az átalakulás normális esetben
Furcsa, tizenöt centis lényt találtak Chilében. A kutatók nem tudnak róla semmit, viszont azt jól elmesélik a pár nap múlva debütáló "Sirius"-ban.  A Sirius címet viselő dokumentumfilmet pár nap múlva mutatják be Amerikában. Középpontjában egy aprócska, idegen lény…..
Horror018 2013.06.30 11:09:34
UPDATE: A drága jó blog.hu még mindig nem oldotta meg azt a bugot, aminek köszönhetően egyes posztokhoz nem lehet kommentelni. Ezért most kirakom még egyszer. Ha ehhez se lehet, írjatok e-mailt! Magam is meglepődtem, amikor a meghirdetett könyvkritikusi posztunkra négyen…..
Horror018 2013.06.26 18:51:32
Úgy érzem ideje, hogy már róluk is tisztességesen megemlékezzek. Amúgy is hiányoltátok már a "nagyobb projektjeimet". Tessék. Figyelem! Mivel folytatásokról, egymásra épülésekről beszélhetünk, így óhatatlanul is spoilerezni fogok. Másrészről viszont az ilyen kaliberű…..
Egy újabb "ez eddig miért nem jutott másnak az eszébe?" típusú horror. A kérdésre maga a film ad választ. Under the Bed (2012) Rendezte: Steven C. Miller A rendező tavaly egy percet sem lazsált, hiszen a Silent Night remake és a The Aggression Scale mellett még erre a filmre is…..
Horror018 2013.06.02 09:40:42
Töredelmesen bevallom, hogy bár most lenne időm valami "tisztességes" posztra, de egyszerűen nincs kedvem. Szerencsére mindig van a puttonyomban ilyen esetekre egy vendégírás. A mostanit is egy törzskommentelőnk, gabriel666 küldte, ezúton is köszönjük neki! A sötétség leple -…..
"Az FBI nemcsak vadászik a pszichopatákra, hanem alkalmazzák is őket versenyképes fizetségért és előnyökért annak reményében, hogy felhasználhatják tébolyult elméiket." Múlt héten ott hagytuk abba kedves olvasóimmal, hogy megvitattuk: nem igazán bánnánk, ha netalántán…..
Horror018 2013.04.22 15:07:05
@Bogoj: Ezt nem tudtam. Nekem is nagyon tetszik.
Mindenki erről beszél, boldog-boldogtalan látta, és mellvillantás nélkül is beékelte magát a köztudatba. Igen, az AXN legújabb sorozatáról van szó, ez pedig nem más, mint az NBC által gyártott Hannibal. Láttátok, olvastátok, ízleltétek, hiányoltátok, mi azonban kivártuk…..
Csak eljutottunk a végére. Gondolom mindenki erre várt már hetek óta, hogy a finálé lesz-e akkor durranás, mint a második évadé. Összejön-e a Nagy Összecsapás a két tábor között? Na és persze kiknek jött be a tippje, hogy mely szereplőket nem fogjuk a negyedik évadban…..
Horror018 2013.04.02 19:54:16
Az évadzáró szerintem egy nagy csalódás volt. Bár én tudom, hogy még mindig nem az akcióra megy a sorozat, de az évadzáróban igazán odatehették volna magukat, pláne, hogy a trailer is csomó akciót ígért, és a néző is nagy háborút várt. Én azt hittem, hogy az összecsapásban hullani fognak az emberek, erre csak egy 20 éves gyereket ölnek meg megadás közben, azt is Carl.
A háború után meg a kormányzó kinyírja a városlakókat, csak azért, hogy a közönség ne mondhassa, hogy csak 3 ember hallt meg egy nagy akciókat ígérő részben (abból 2 a kutyát nem érdekli 1-et meg a legtöbb néző utál). Az is röhej, hogy a börtönben elmenekül vagy 30 ember, csak mert 3-4 ember lő rájuk. Martinez is az elején a gránátvetővel lerobbantja az őrtornyot, azt a fegyvert miért nem tudta volna használni Glennék ellen?
A kormányzó is csak azért nem hallt meg, hogy tudják ezt a viszályt erőltetni a következő 15 részben.
Ráadásul mos jöhet még több idegesítő gyerek és nagy tanácsokat adó öreg a városból.
A TWD a téli szünet óta egyre inkább a béke segge alá merül.
Május 6.-án ha minden jól megy elkezdik forgatni az új évadot, ami állítólag novemberre meg is érkezhet, de nekem marhára keltette fel a figyelmemet ez rész az új évad után.
Én nem fogom cserben hagyni a sorozatot, ha még 10 ilyen évad lesz akkor sem, de már ez akkor is idegesítő. Ráadásul Rick is pár résszel ezelőtt hagyta, hogy a zombik megzabáljanak egy turistát, most meg vagy 20 öreg bevitele nem volt probléma
Horror-Mirror The Walking Dead 3x15 2013.03.26 21:20:02
Hoppá! A kezdés elég meredek: Marlboro Man mégis beszopja a Kormányzó ajánlatát és simán odavetné neki Afro Ninját. Ezen kívül még nagyon sok fontos változás történt ebben az epizódban, melynek keretében méltó búcsút  vehettünk az egyik szereplőtől. Tehát:…..
Baaad Movies 5. évforduló holnap! 2013.03.26 08:49:56
Ez csak egy kis bejelentés, hogy holnap mind fel legyetek készülve a születésnapi extra-kiadásra, mely - ha minden jól megy - már reggel fenn is lesz a blogon! És nem a "trónfosztó" bemutatója lesz, az majd utána jön! :) ..
Horror018 2013.03.26 14:07:46
A videó mellé pedig itt egy kis élménybeszámoló a vadiúj 4D-s mozizásról, melyet a MySwing blog követett el! ..
Már március idusát éljük és még nem írtam idei horrorról, ejnye. Sokan nyilván most a Mamára gondolnak (mindíg meg-megállva), de él bennem a parányi remény, hogy valamilyen formában itthon is bemutatják (aztán persze előbb-utóbb úgyis feladom). Így viszont az első egy nagyon…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x12 2013.03.05 20:22:57
Kissé eseménytelen -mondhatni töltelék- epizódot láthattunk, ami csak három szereplőre koncentrált. Név szerint Marlboro Man, Mini-Cowboy és Afro Ninja. Ez utóbbi miatt izgulhattunk, hogy képes lesz-e három mondatnál többet kinyögni. Közben láthattunk egy régóta hiányolt…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x11 2013.02.26 20:37:51
Már kezdtem kétségbe esni, hogy a sorozat kifullad az évad végére, de szerencsére a mai rész, ha nem is volt tökéletes, de izgalmakkal telire sikeredett. Főleg úgy, hogy akciót csak elvétve láthattunk, a lényeg most nem is ezen, hanem a dialógusokon volt. Ugyanis megtörtént egy…..
Volt róla egy előzetesünk, most pedig itt van a teljes, több mint egy órás végeredmény. Még én sem láttam:) A Youtube-on olvasható leírás: FONTOS!!! Ez egy AMATŐR film, amit egy baráti társaság készített időtöltés és szórakozás gyanánt. Az internetre készült nem…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x05 2012.11.13 13:30:00
Marlboro Man bekattant, az újszülött éhezik, Afro Ninja kutakodik, a Kormányzó meg még mindig geci. Nagyjából így lehetne összefoglalni a mai epizódot. Nem volt túl erős, de azért történt egy és más. A nyitóképben fény derül arra, hogy a derék Kormányzó nem csak egy…..
Mivel Az utolsó ördögűzés elég szépen kaszált a kasszáknál bejelentették, hogy érkezik a második rész. A rendezői székben ezúttal Ed Gass-Donnelly üldögélhetett, ő már az utómunkálatoknál jár. Sajnos a bemutató dátuma nem ismert, az imdb-n szeptember 13 van megadva, de ez…..